• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isteme mevzusu

e bunu da nilşanlına sorsan? sevgili nişanlım biz böyle konuşmuştıuk ama sizinkilerde böyle diyor aksi birşey söyleyip aramız kötü olsun istemiyorumn ama aklımdan olur olmazları tartıyorum garip geliyor ? sen nedersin ? seninkiler sana birşey dedi mi demedi mi? sorsana.... kızmadan yumuşak bir ses tonu ile. ayrıca bizimkilerde sac baş yaptıracaklar kuaörler ayarlanınca dükkanı erken acarlar kardeşinde sacını yaptırır genc kız belki bilmez böyle şeyleri ne yapsak ne desek ?
en güzel günümüz kimse üzülmeden güzel geçirelim su günü filan canımn balım bitanem kuşumn desene adama :KK70:
buraya yazıyorsun.. konuş konuş
Kiz sen evlimisin ne guzel muhabbet ediyon sen oyle isi biliyon ha..

İyi de eve girdik hoşbeş ettik kahve içtik istedik iki saat sürer en az

Sizi de alıp nişana mı geçecekler hemen

Sizin saçınız da yapılı olacak isteme salondaki nişana uygun giyinip evde mi olacak

Çözüm sabah çıkarlar öğlen gibi gelir yemek yerler üstüne kahve içip isterler

Sonra erkekler oturur görümce sen işte başka kim varsa kuaföre gider

Gelir giyinir salona gidersiniz

Bu olmazsa da direkt nilan olur salonda yani salonda isteme çok alakasız olur

İstedik bitti hadi nişan yakışık olmaz
yo bence salonda da isteme olabilir.. ne olacak zaten belli.. herkes oraya ne amacla geldigi de belli.
yüzyılık bir hatıra olur. insanlar evlilik teklifini değişik yapayım diye kendilerini yırtıyor..

Selamlar yine ben...
Bu sefer benmi abartiyorum bilmiyorum o yüzden size sormadan konuyu kestirip atmiyayim diye düsündüm. Konuya geleyim benim nisanimolucak. Ayni günde isteme olsun dedik. Erkek tarafi uzaktan diye. Isteme ama evde olucak yüzüklerde salonda takilcak diye. Herkez tamam dedi. Benim görümce hanim simdi kalkmis diyorki o sacini yaptircakmis. Gec yola cikcaklarmis o yüzdende. Yetisemezsek salonda yapalimmis? Ya ben salonda mi verilicem. Nisanlimin annesi babasi tamam demisken. Simdi niye böyle oluyor? Sevgilimde daha düne kadar evde olucak derken. Salonda olucak gec kalirsak diyor. Yani beni buna alistirmaya calisiyor. Sizce benmi bu konuyu abartiyorum? Cünkü benim ailem böyle biliyorken ben yine nasil degistirdik dicem.
görümce kaç yaşında ? ona bir yoprum yazayım sonra gidip yerleri sileyim :D

Selamlar yine ben...
Bu sefer benmi abartiyorum bilmiyorum o yüzden size sormadan konuyu kestirip atmiyayim diye düsündüm. Konuya geleyim benim nisanimolucak. Ayni günde isteme olsun dedik. Erkek tarafi uzaktan diye. Isteme ama evde olucak yüzüklerde salonda takilcak diye. Herkez tamam dedi. Benim görümce hanim simdi kalkmis diyorki o sacini yaptircakmis. Gec yola cikcaklarmis o yüzdende. Yetisemezsek salonda yapalimmis? Ya ben salonda mi verilicem. Nisanlimin annesi babasi tamam demisken. Simdi niye böyle oluyor? Sevgilimde daha düne kadar evde olucak derken. Salonda olucak gec kalirsak diyor. Yani beni buna alistirmaya calisiyor. Sizce benmi bu konuyu abartiyorum? Cünkü benim ailem böyle biliyorken ben yine nasil degistirdik dicem.

görümcenin keyfi için gelenek görenek mi değiştirilirmiş yaw, bayağı saçma olmuş, o zaman görümce hanım istemeye değil nişana katılsın, bence abartmıyorsun, görümcenin saçı için adet değiştirenler yarın ne yapmaz

Sanırım konu sahibi nişanlısı onun fikrini almadığı için emrivaki olarak görmüş. O yüzden tepkili ama yazdıklarınız çok hoşuma gitti. Özellikle son kısmı.
emrivakilik var ama bunlar çözülür. akıllı kadın kocasını döndürür. erkekler az salaktır. cekip cevrilmek ister. bunu da biz yaglı ballı sözlerle, akıllı davranarak yaparız.
yani konşuşmak lazım.
cocukda genctir bu kızda genc. e belli görümce de cocuk gibi. herkesin bir hayali hevesi var.

emrivakilik var ama bunlar çözülür. akıllı kadın kocasını döndürür. erkekler az salaktır. cekip cevrilmek ister. bunu da biz yaglı ballı sözlerle, akıllı davranarak yaparız.
yani konşuşmak lazım.
cocukda genctir bu kızda genc. e belli görümce de cocuk gibi. herkesin bir hayali hevesi var.

Cok haklisiniz. Bundan sonra öyle yapicam

yani konşuşmak lazım.
Champagne seni daha çok buralarda görmek istiyoruz:KK200:

Kocan sansli o zaman ne diyeyim ogrenecek cok seyimiz var o zaman.
zor yıllarımız oldu da şimdi o da aynı söyler. diger çiftleri gördükce sen benim en büyük şansımsın der. prenses ve melek oıldugumu da arada söyler :KK200::oops::KK37:..ay ben tatlı öküzümü cok seviyorum beeeee ..bugunde eve gelecek insaalh :KK71:

Selamlar yine ben...

N Napicagimi Bilmiyorum ya işte daha isteme olmadan verilecen belli olunca böle oluyor..nasılsa aldık kızı formalite olsun diye salonda iki sözle mi isteme olucak siz kız tarafı olarak ağırlığınızı koyun ..hem madem salonda nişan olucak nie aynı gün isteme oluyor şimdikileri anlayamıyorum körmügözü bikere daha gelsinler nişan için...benimkiler taaaaaaaaa hataydan ankaraya bi istemeye bi hafta sonrada nişan yapmaya geldiler ..izin vermeyin böle bişiye

Champagne seni daha çok buralarda görmek istiyoruz:KK200:
thanks baby :) seni de hep buralarda görelim :)
her zaman gelemiyorum. bu aralar cok cok yoruldum calış calış beynim patladı. 2-3 gunden beri izin verdim kendime KK gunu ilan ettim.

Back
X