• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isteme mevzusu

ya pardon da kız veriyoruz naz evi denir ama bazen bu ters teper. niye herkes birbiriniz zorlar ben hiiççç anlamam. sanırsın bulunmaz kumaş bir kız dunyada o kalmış gibi. orta yol diye birşey var. insanların maddi manevi gücleri deişik. onca insana gelip gideck. günah be ya...
istemiyoruz isteme nişan iptal gidip başka birini bulcam da diyebilirler. yada kız tarafı gelmeyin kızmızı vermiyoz başka birine vericem de diyebilir.
yapıcı fikirler verelim herkez mutlu olsun.
eklemem lazım bazen bazı şartlarda herkesin mutlu olması için ödün ver veya ugraş didin demiyorıum. sadece bazı konularda politik davranıp değişik düşünmek önemli gününü sorunsuz atlatmak lazım.

Nasil politik davranmami önerirsiniz

Benim bildiğim isteme olur söz takılır daha sonra durumlar iyi ise nisan yapılır yani benim öyle oldu istenildi söz yüzüğü takıldı daha sonra nisan yapıldı evin önünde sizden öyle yapın isteme olsun evde yüzük takılsın aynı şey zaten bilmiyorum yine sizim fikriniz ama tabi salonda da isteme olamaz zaten damadın ailesi öyle şey olmaz demesi lazım sonuçta kendi kızlarda var salonda isteme olsa kendileri onay verirler miydi

Bende onu düsünüyorum izin verirlermiydi diye

ben naz yapsınlar demiyorum ki ortada bi saçmalık var daha isteme bile olmadan nişan yeri tutulmuş üstelik görümcesi kendine göre olayı değiştirmeye çalışıyor..tamam bulunmaz hint kumaşı değiliz ama istemesi olunmayacak kadar da değersiz değiliz diye düşündüm yani kendimi konu sahibinin yerine koydum da böle düşündüm ..şimdiden görümcenin kararları altında ezilmesin demek istedim..

Sagol ablam icimden gecenleri aynen yazdin

Diz bastan aynı gunu kabul ederek hata yapmıssınız.

Çok saçma sabah öğlen neyse gel iste akşam salona geç .

Gelip istedelerdi 1 ay sonrada nişan olsaydı yada hiç nişan olmasaydı daha mantıklı olurdu .

Görümcenın saçı için kırmayın birbirinizi.

Erken gelsinler olsun bitsin bu iş . Nekadar mesafe var arada ?

4 saat

Mesafe çok değilmiş ki

Çıksınlar 8 de gelsinler öğlen

Yesinler yemek içsinler kahve alsınlar kızı oldu saat 3 çıkın görümce vs kuaföre gidin 6 da hazır olun gidin nişana

Yani görümce kuaföre gidecekse de 8 de gitsin 9 da çıksınlar

Bilmiyorsa ben bunu sansa mi birakayim... evlenince böyle seylerden cok korkuyorum
Eğitime yatkın olduğunu düşünüyorsan, ve gerçekten birbirinizi seviyorsanız denersiniz. Benim eşim de kizkardeslerinden çok etkileniyor, ama beni de gerçekten sevdiği için neticede doğru yolu buluyor ama beni yoruyor bazen

Bilmiyorsa ben bunu sansa mi birakayim... evlenince böyle seylerden cok korkuyorum

Sansa birakma tabiki. Ordan burdan cekmekle ilgisi yok. Ailesinden birinin makul olmayan bir istegiyle o tarafa kayaniliyorsa bir ömür nasil gececek. Arkadaslar fazlaca normal karşılamış anlam veremedim dogrusu. Nişanlinin bunu sana yansıtmasi bile hata. Kiz kardesine oyle sey olmaz diyecek ve sana soylemeyecekti bile ama bunun yerine plani değiştirmeye kalkiyor. Arada falan kalmamis yani. Adam kizkardesini dinlemiş. Arada kalınacak bir durum da yok zaten.

Konus nisanlinla. Bunun uygun olmadığını anlat.

Allah'ım ya ben de şu isteme merasimini anlamıyorum. Biz eşimle birbirimizi sevdik evlenmeye karar verdik evlendik. Ben eşya mıyım ki birileri beni birilerinden istiyor, birileri birilerine veriyor? Ayrıca zaten cevabı belli değil mi istedikten 15 dakika sonra nişanlanacağınıza göre baban seni çoktan vermiş. Biri saçma sapan adetleri çıkarıyor herkes de peşinden gidiyor. Boşverin huzurunuza mutluluğunuza bakın siz...

Saçmalık ötesi bir sebep. Ayrıca o ne bencil anlayışsiz ailemin de bu kadar saçma bir sebep yüzünden planı bozuyorlar. Yuh diyorum. İşte bunlar ufak ama çok önemli ipuçları. Bu aile sana çektirir. İnş zarar görmezsin

Saçmalık ötesi bir sebep. Ayrıca o ne bencil anlayışsiz ailemin de bu kadar saçma bir sebep yüzünden planı bozuyorlar. Yuh diyorum. İşte bunlar ufak ama çok önemli ipuçları. Bu aile sana çektirir. İnş zarar görmezsin

Aklim cok karisik belkide nisan stressi diyorum. Ama nisandan sonra cok dikkatli gözlemlicem.

Back
X