- 28 Mayıs 2018
- 605
- 900
- 53
- 33
- Konu Sahibi Minikgirl35
Yasadiginiz sehirde tanisma yapin. Baba evinde de isteme olsun. Yolu cekecekler artik. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım sanırım böyle yapacağım :) .Yasadiginiz sehirde tanisma yapin. Baba evinde de isteme olsun. Yolu cekecekler artik.![]()
Evet canım sanırım böyle yapacağım :) .
Kiyamamakla olmaz ki bu isler smdi diyelim senin bulundugun sehirde isteme olsa nişanda yine senin memleketine gtmek zorundalar.Arkadaşlar ben ailemden 12 saat uzaklıkta başka bir şehirde memurum. Bulunduğum yerde erkek arkadaşım ve ailesi yaşıyor. Benim anne babamda kışın 4 aylığına buraya geliyor aralıktan- nisana kadar . Erkek arkadaşımla seneye evlenmeyi düşünüyoruz.
Bende aileme kurban bayramında hayatımda biri olduğunu ve evlenmek istediğimi söyleyeceğim.
İsteme konusu nasıl olmalı sizce. Ailem buraya kışın geldiğinde mi olmalı ?? Ama o zaman abimler gelemeyebilir. Erkek arkadaşımgil memleketime gelse 12 saat yol.. kardeşleri küçük çok yorulacaklar kıyamıyorum da.
Gelmişken ailem isteme olsa memur olduğum yerde oldu bitti gibi mi olur. ??
Tek kızım da çok anlamıyorum bu tarz şeylerder yardımcı olabilecek biri yok etrafımda hiç. Nasıl yapmalıyım sizce.?
Ayrıca söz-nişan bir olsun kurtulayım istemiştim ev ortamında sade birşey.
Tanışma görev yaptığınız yerde.Söz nişanda memleketinizde olur bence.Arkadaşlar ben ailemden 12 saat uzaklıkta başka bir şehirde memurum. Bulunduğum yerde erkek arkadaşım ve ailesi yaşıyor. Benim anne babamda kışın 4 aylığına buraya geliyor aralıktan- nisana kadar . Erkek arkadaşımla seneye evlenmeyi düşünüyoruz.
Bende aileme kurban bayramında hayatımda biri olduğunu ve evlenmek istediğimi söyleyeceğim.
İsteme konusu nasıl olmalı sizce. Ailem buraya kışın geldiğinde mi olmalı ?? Ama o zaman abimler gelemeyebilir. Erkek arkadaşımgil memleketime gelse 12 saat yol.. kardeşleri küçük çok yorulacaklar kıyamıyorum da.
Tek kızım da çok anlamıyorum bu tarz şeylerder yardımcı olabilecek biri yok etrafımda hiç. Nasıl yapmalıyım sizce.?
Niye kıyamıyorsunuz anlamadım,biraz zorlansınlar sonra kıymetsiz olursunuzArkadaşlar ben ailemden 12 saat uzaklıkta başka bir şehirde memurum. Bulunduğum yerde erkek arkadaşım ve ailesi yaşıyor. Benim anne babamda kışın 4 aylığına buraya geliyor aralıktan- nisana kadar . Erkek arkadaşımla seneye evlenmeyi düşünüyoruz.
Sizin memleketinizde olması tabii ki daha uygun. Zaten hepi topu kaç kere gelecekler ki? Evinizi, yaşadığınız yeri görsünler, çağırırsanız yakın akrabalarınızla, dostlarınızla tanışsınlar. İlk geldiklerinde isteme+söz+nişan hepsini aradan çıkarırsınız. Bu meseleler için 12 saatten fazla yol giden aileler de var. Normali budur.Arkadaşlar ben ailemden 12 saat uzaklıkta başka bir şehirde memurum. Bulunduğum yerde erkek arkadaşım ve ailesi yaşıyor. Benim anne babamda kışın 4 aylığına buraya geliyor aralıktan- nisana kadar . Erkek arkadaşımla seneye evlenmeyi düşünüyoruz.