Bende diktirmeni değil, mağazalarda deneyip almanı öneririm ama yurtdışında yaşıyorum demişsin sanırım, o yüzden bilemiycem. :44: Diktirmek hem çok pahalıya gelir, hem de çok iyi bir terzi bulman gerekir.
İnternetten kıyafet beğenmekten nefret ediyorum. Bir fotoğraf koymuşlar, beğeniyorsun ama kim dikmiş, nerden alınmış, kaça satılmış belli değil
Diktirmeye de güvenemiyorum ben, moda tasarımcı falan bulursan amenna, ama her terziyle olacak iş değil. Hem de çok basit bir kıyafet bile, dikimle gereksiz pahalı oluyor.
Bende senin gibi üçünü bir arada yaptım. Aynı senin gibi 20-30 kişi oldu. Hani laf aramızda, nişan söz bir arada diyoruz ama nişanın ağırlığı olmuyor evdeki törenlerde. Kahve dağıtacaksın, yüzükleri takacak bir de pasta keseceksiniz. Topu topu hepsi bu işte. Ama sen diyorsan ki, yok bizimki sazlı çalgılı, ortada göbek atmalı olacak..
O zaman 2. bir kıyafet olarak o uzun elbiseleri giy derim. Törenin nasıl olacağını iyi analiz et, daha bunun düğünü var, kına gecesi var, yakınlarımızın düğünleri var. Buluruz abiye giyecek yerler elbette yaa
Kısacası; günün nasıl geçeceğini iyi analiz etmeni ve ona göre kıyafet giymeni öneririm. Şimdiden iyi şanslar canım...