İsteme tanışma sonrası süreç

Rolly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
311
86
13
mrb
Kuzenimden bahsetmiştim bi önceki konuda ve objektif yorumlara ihtiyacımız var şimdiden tşk ederiz
Evli olmadığım ıcın ben cevap veremedim burda aldık soluğu :)

İsteme oldu kuzenım verilmedi içimize sinmeyen durumlar oldu düşünelim dendi ... bizim aile büyüklerinde bize göre degıller diye örf adet görgü gibi açayım düşündüğümüz tarafları var ...

Oturma , konuşma , yeme içme her konuda ..

Gelelim telefon konuşmasına
İstemeden sonra babanız ne dedi bir daha ne zaman gelelim yerineeee

Erkek ailesi kız tarafını arayıp yemeğe çağırıyor kuzu çevirelim ... eğer babanız izin vermezse kızınızla gizli gelin diyor , burada gizli gelinecek ne var .. kuzenimle cocuk anlaşıyor zaten kv nin kuzenimin annesi (halama) dediği şey
İsteme günü çok ciddiydi kızınız :) ne yapacaktı o gün elbette ciddi olacak çok güzeldi çok becerikli idi ama çok ciddiydi vurgusu

Diger sohbet bu ; İkram yapılıyor isteme günü kv diyor ki tşk ederiz aklım kaldı o pastalarda yiyemedim keşke yanıma alsaydım ..

Kv kızın yanına geliyor mutfağa daha sonra kızım bak babanın yüzü güldü verecek bak demesi ve kuzenım tepkisiz kalakalmıştı o günde

Halama biz sizin icin cok iyi aile Güleryüz'lü tam görüşülecek aile diyoruz siz bizim hakkımızda ne dediniz o gün demesi :)

Biz mi abartıyoruz suan yoksa karşı taraf hiç yol yordam bilmiyor mu

Yapılan telefon konuşmasına takıldık ...

Genel sorun bu :
Yani tanışmadan sonraki telefon gorusmesi babanızdan gizli gelin demesi halam ve kuzenime

Düşünceniz nedir , ne zaman gelelim bi daha yerine gizli gelin nedir

Bizim hakkımızda ne konuştunuz demesi
yiyemediğim pastalarda ki lokma saymak degıl bu Keske yanıma alsaydım demesi
Kızımız o gün çok ciddiydi ama demesi
Ciddi bir iş degıl mi zaten tanışmada ne yapacaktı ki ?

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsunda biz ne yapabiliriz beklentiniz yada derdiniz nedir

Benim yadırgadığım şey de bu insanlar tanışmadan direk istemeyemi geldiler. Kuzeninin babası demedi mi önce bi tanışalım bakalım nasıl insanlar ondan sonra istemeye gelirler diye?

Benim yadırgadığım şey de bu insanlar tanışmadan direk istemeyemi geldiler. Kuzeninin babası demedi mi önce bi tanışalım bakalım nasıl insanlar ondan sonra istemeye gelirler diye?

Cocuk bizim yaşadığımız sehirden degıl tanışma isteme bir oldu yoksa zor olacaktı gidip gelmesi

Önceki konunuza yorum yaptım aileler arası farklılıklar bana göre büyük sorun. Ama bugün kv ile ilgili yazdılarınız abartılacak kadar kötü şeyler değil. Kv biraz patavatsız yada fazla samimi içi dışı birisi gibi geldi bana. Kuzeninizin ailesi zerafetten kırılacak gibi.

Ööff ya bu evliliklerde gerçekten aileler aradan çıksın bence.
Evlenilsin sonra lazımsa tanışılsın,
Kampanya sitesinde bi tane de ben başlatayım
Kesinlikle biz çok yadırgadık ama ince düşünüyoruz belki de

bu karakter meselesi erkeğin annesi biraz konuşkan sanırım aklına her geleni de süzmeden konuşuyor..bence bunlara bu kadar takılıp sevgili olacakmış gibi de incelenmemeli..

Zerafetten kırılma degıl
Anlatınca belki oyle bi algı oluşabilir fakat
Evet farklılıklar var
Tşkler

bu karakter meselesi erkeğin annesi biraz konuşkan sanırım aklına her geleni de süzmeden konuşuyor..bence bunlara bu kadar takılıp sevgili olacakmış gibi de incelenmemeli..
Tşkler :) tanışmada sadece sorulana cevap verdi

o kadar karmaşık ki.
Neresi ?
Yani tanışmadan sonraki telefon gorusmesi babanızdan gizli gelin demesi halam ve kuzenime

Düşünceniz ne ne zaman gelelim bi daha yerine

Bizim hakkımızda ne konuştunuz demesi
Yüyemediğim pastalarda ki lokma saymak degıl bu KESK'e yanıma alsaydım demesi

Kızımız çok ciddiydi o gün demesi

İyi de baba vermemiş kızı, söz kesilmemiş yani doğru mu anladım?
Evlerine kuzu çevirmeye niye davet ediyorlar?

ben hiç bir problem göremedim ortada. karşıda konuşkan ve içten bir kadın var. ama adı kayınvalide olunca işte, ah biz kızlar :))) belki yemege gidilince konuşulacaktı neden böyle oldu, bir daha ne zaman gelelim vs şeklinde. Yiyemediğim pastalardan keşke yanıma alsaydım, belki gerçekten çok beğenmiş olduğunu ifade etmeye çalıştı "o kadar güzeldi ki keşke eve de götürebilseydim" gibisinden :) Kızımız çok ciddiydi lafında da bi problem göremedim ben kadın takılıyor işte

:) işte farklı görüşler onemli
tşk ederiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…