Anlamadım.
Hayırlı uğurlu olsunda biz ne yapabiliriz beklentiniz yada derdiniz nedir
Benim yadırgadığım şey de bu insanlar tanışmadan direk istemeyemi geldiler. Kuzeninin babası demedi mi önce bi tanışalım bakalım nasıl insanlar ondan sonra istemeye gelirler diye?
Kesinlikle biz çok yadırgadık ama ince düşünüyoruz belki deÖöff ya bu evliliklerde gerçekten aileler aradan çıksın bence.
Evlenilsin sonra lazımsa tanışılsın,
Kampanya sitesinde bi tane de ben başlatayım
Zerafetten kırılma degılÖnceki konunuza yorum yaptım aileler arası farklılıklar bana göre büyük sorun. Ama bugün kv ile ilgili yazdılarınız abartılacak kadar kötü şeyler değil. Kv biraz patavatsız yada fazla samimi içi dışı birisi gibi geldi bana. Kuzeninizin ailesi zerafetten kırılacak gibi.
Tşkler :) tanışmada sadece sorulana cevap verdibu karakter meselesi erkeğin annesi biraz konuşkan sanırım aklına her geleni de süzmeden konuşuyor..bence bunlara bu kadar takılıp sevgili olacakmış gibi de incelenmemeli..
Neresi ?o kadar karmaşık ki.
TşklerBu kadar yargılayacak ne var anlayamadım..
demekki onlarda öyle..
birbirlerini seviyorlarsa verin gitsin..
Neresi ?
Yani tanışmadan sonraki telefon gorusmesi babanızdan gizli gelin demesi halam ve kuzenime
Düşünceniz ne ne zaman gelelim bi daha yerine
Bizim hakkımızda ne konuştunuz demesi
Yüyemediğim pastalarda ki lokma saymak degıl bu KESK'e yanıma alsaydım demesi
Kızımız çok ciddiydi o gün demesi
:) işte farklı görüşler onemliben hiç bir problem göremedim ortada. karşıda konuşkan ve içten bir kadın var. ama adı kayınvalide olunca işte, ah biz kızlar :))) belki yemege gidilince konuşulacaktı neden böyle oldu, bir daha ne zaman gelelim vs şeklinde. Yiyemediğim pastalardan keşke yanıma alsaydım, belki gerçekten çok beğenmiş olduğunu ifade etmeye çalıştı "o kadar güzeldi ki keşke eve de götürebilseydim" gibisinden :) Kızımız çok ciddiydi lafında da bi problem göremedim ben kadın takılıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?