- 18 Kasım 2008
- 375
- 90
- 298
- Konu Sahibi matematikci
-
arkadaşlar tek taş nezaman takılıyor kız istemede mi? istemeden sonra söz yapılıyor mu? yoksa kız isteme zatan söz anlamına mı geliyor ben biraz bu konularda bilgisizim de
canim istemeye gelirler..., ailen verdik gitti der haftayada söz yapalim diyebilir.. , ozaman yüzükleriniz takilir.. yada kimisi istemeye geliyor verdik gitti diyor baba hemen söz kesiliyor hafataya nisan yapiyorlar.., yada kimisi istemeye geliyor verdik gitti diyor baba, haftayada söz ve nisan bi arada yapalim diyorlar.. yani o ailelere bagli onlar konusup anlasiyorlar bu konulari .., benim ailem söyle düsünüyor mesala.. istemeye geldiklerinde babam verecek beni ama haftayada söz yapalim dicek kücük biyer tutmayi düsünüyorlar :)
arkadaşlar tek taş nezaman takılıyor kız istemede mi? istemeden sonra söz yapılıyor mu? yoksa kız isteme zatan söz anlamına mı geliyor ben biraz bu konularda bilgisizim de
İsteme ve söz ayrı da olabiliyor ama şimdi artık kimsenin vakti yok ikisi bir arada oluyor genelde.
Kız istenyor, veriliyor ve tek taş takılıyor. Nişan alyansları da nişanda.
Eskiden görücü usulu olduğu için istemede kız hemen verilmezmiş biz bir düşünelim denilip erkek tarafı araştırılırmış. Şimdi öyle bir şeye gerek kalmıyor genelde çiftler birbirini tanıdğı için.
evet arkadaşlar isteme söz dini nikah nişan hepsi bir arada oldu. yaza salonda nişan yapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?