İstemediğim bir ilişkiye maruz kaldım. Siz olsanız şikayet eder miydiniz ? Utanıyorum.

Valla bana çok fake koktu. Masadan itibaren art arda bu kadar istemediği şeyleri kabul eden sonucu da böyle olan bir hikaye ben duymadım. Ha gerçekse ve bunları kabul ederek bu yaşandıysa çok üzülürüm. Keşke bu kadar pasif kalmasaymışsınız bile bile geliyorum demiş. Umarım şikayet eder ve o pisliği hapse tıkarsanız.

Aksam aksam yine sapik fanteziler

Bu kadar detaylı anlatmayı avukata yapardım.

İlla darp izine gerek yok darp raporu için.Boğazında sıkmadan dolayı acı,hassasiyet olduğunu söylersen rapora yazarlar.Göğsündeki morluk da kayda geçer.Tecavüz için ayrıca jinekolojik muayene olursunuz.Vajinada,makatta zorlama olduğu belgelenir.
Darp izi yok boğazda yok sadece göğüs morluğu mevcut onu da kaydettirdim hastanede ama tecavüz demedim

Çok haklısınız zaten bir hukukçu olarak ilk bunu diyecekler neden diye. Bende bilmiyorum güvenmek istedim normalde güvenmem takside inip gitmeyi hatta masadan kalkıp gitmeyi de çok düşündüm pasif kaldım

Öyle bir yazmışsınız ki sanki sizi ele geçirmiş ve siz hissiz gibi hiç tepki vermemişsiniz. O olaylar olurken siz nerdeydiniz? Eve zorla götürmedi ya ? Gelmek istemiyorum evinize deseydiniz ağzınız mı o an bağlandı?

Çok doğru diyorsunuz normalde böyle olması gerekirdi . Uzun zamandır kimseyle görüşmedim ve kimseyle yakınlaşmadim da ilk defa birine güvenmek istedim.
Tecavuz demediyseniz gogsunuzdeki morlugu ne diye kaydettirdiniz? Hastanedekiler tecavuz veya darp degilse niye bunu kaydetsinler.

Ailenizden korkuyorsaniz jinekoloji muayenesine nasil ve ne gerekçeyle gittiniz?

Hakikaten adami sikayet etmeyecekseniz neden muayene oldunuz? Bekaret mi? Nedir, ne sebeple muayene oldunuz?

Allah askina tek tek sorulara cevap verin. Anamdan korktum elalemden cekindim degil bu sorularin cevabi.

Bir de hukukcuymussunuz.

Ama hikayede kopukluk var. Konunun uydurma olmasını diliyorum. Lakin böyle ciddi , önemli bir meselenin şakası dahi yapılması hoş değil, rahatsız edici. Başta sahile gideceğiz diyip taksi çağırırken "nereye gidiyoruz ben eve girmek istemiyorum sahile gidecektik hani?" Diye sormadınız mi hiç? Tango ne alaka? Prezervatif yırtılması ne alaka? Cinsel saldırı uygulayan birisi o an prezervatif takmayı düşünmezki.

Yarım kadehten az içtim diyorsunuz evine giremicek kadar mı sarhoştunuz yada ilaç mı kattı içeceğinize. Bu basbayağı t.cavüz olayın üstünden ne kadar geçti bilmiyorum ama şikayet edin direk

hikayen doğruysa bize değiştirerek anlatıyorsun. Yok limonata söyledim şarapta ısrar etti. Yok eve gitmek istemedim götürdü. İraden yok mu? İstemediğin bu kadar şeyi arka arkaya yapamazsın yani.
Ya da evine gitmek istedin güzel vakit geçirmek istedin ama bu kadar ileri gideceğini düşünmedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…