İstemediğim bir ilişkiye maruz kaldım. Siz olsanız şikayet eder miydiniz ? Utanıyorum.

Ama taktı ışıkları söndürdü ve beş dakikada yaptı

Kınamıyorum asla, burda ki bir üyeyi hatırlattınız kendi isteğiyle ilişkiye girip tecavüze ugradım demisti, bana sanki kendi isteginiz ile girip sonrasında pisman olmus ama adama kin beslemissiniz gibi geldi umarım ben yanılırım.

Ama taktı ışıkları söndürdü ve beş dakikada yaoti
Doktor kimliğine güvendim hayır istemediğim halde cesaret etmez diye düşündüm bilmiyorum mesleğini riske atmazdi

Tecavüz eden biri altında çırpınıp debelenen bağıran biri varken hangi ara prezervatifi çıkarıp takabiliyor ya hahshhs. Bir de prezervatif yırtılmış. Ortadan cart diye mi?

Bir şey soracam konu sahibi anlattığı doğruysa hiç bir şey yapamadım dondum kaldım diyor yani bir mücadele yoksa vajinada nasıl bir zorlama izi olacak, (hymen olmadığını varsayarsak)

Maalesef bana da sonradan yazmadığı için kinlenmiş ve tecavüz desem insanları inandırabilir miyim diye kontrol amaçlı konu açmışsınız gibi geldi.
Çünkü anlattıkları tecavüze uymuyor diyelim gerçekten uğradı -hâlâ kınamıyorum- yatağa yattığı an aklına gelmedi mi ya ben napıyorum demedi mi?Kalkıp giderdim ben ya da polisi arardım.Diyelim gelmedi eve gittiklerinde ikisinin oturup ceviz oynayacak halleri yok hem de içkiliyken ayık kafada da degiller demedi mi bu kız,ben kaçayım ileri gider bunun sonu diye.Ah erkekler yine de suclu onlar kızı resmen cinsellik icin kullanmıs.

Bir şey soracam konu sahibi anlattığı doğruysa hiç bir şey yapamadım dondum kaldım diyor yani bir mücadele yoksa vajinada nasıl bir zorlama izi olacak, (hymen olmadığını varsayarsak)
Konu doğruysa iz kalır. Kadın kayganlaşmadığı için, iç tahriş ve yaralar oluşur

Darp izi yok boğazda yok sadece göğüs morluğu mevcut onu da kaydettirdim hastanede ama tecavüz demedim

ne diye kaydettirdiniz?
darpsa hastane polisi işin içine girerdi.

ne raporu temiz çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…