- 2 Temmuz 2023
- 12.186
- 36.590
- 528
Eski uye ama ilk konusu.Hayir eski üye bir de yesilcam hikayesi bu be
Ama taktı ışıkları söndürdü ve beş dakikada yaptıAma hikayede kopukluk var. Konunun uydurma olmasını diliyorum. Lakin böyle ciddi , önemli bir meselenin şakası dahi yapılması hoş değil, rahatsız edici. Başta sahile gideceğiz diyip taksi çağırırken "nereye gidiyoruz ben eve girmek istemiyorum sahile gidecektik hani?" Diye sormadınız mi hiç? Tango ne alaka? Prezervatif yırtılması ne alaka? Cinsel saldırı uygulayan birisi o an prezervatif takmayı düşünmezki.
Ama taktı ışıkları söndürdü ve beş dakikada yaptıAma hikayede kopukluk var. Konunun uydurma olmasını diliyorum. Lakin böyle ciddi , önemli bir meselenin şakası dahi yapılması hoş değil, rahatsız edici. Başta sahile gideceğiz diyip taksi çağırırken "nereye gidiyoruz ben eve girmek istemiyorum sahile gidecektik hani?" Diye sormadınız mi hiç? Tango ne alaka? Prezervatif yırtılması ne alaka? Cinsel saldırı uygulayan birisi o an prezervatif takmayı düşünmezki.
Sinsi sinsi bizi izliyorsa demekkiEski uye ama ilk konusu.
Ama taktı ışıkları söndürdü ve beş dakikada yaotiAma hikayede kopukluk var. Konunun uydurma olmasını diliyorum. Lakin böyle ciddi , önemli bir meselenin şakası dahi yapılması hoş değil, rahatsız edici. Başta sahile gideceğiz diyip taksi çağırırken "nereye gidiyoruz ben eve girmek istemiyorum sahile gidecektik hani?" Diye sormadınız mi hiç? Tango ne alaka? Prezervatif yırtılması ne alaka? Cinsel saldırı uygulayan birisi o an prezervatif takmayı düşünmezki.
Doktor kimliğine güvendim hayır istemediğim halde cesaret etmez diye düşündüm bilmiyorum mesleğini riske atmazdihikayen doğruysa bize değiştirerek anlatıyorsun. Yok limonata söyledim şarapta ısrar etti. Yok eve gitmek istemedim götürdü. İraden yok mu? İstemediğin bu kadar şeyi arka arkaya yapamazsın yani.
Ya da evine gitmek istedin güzel vakit geçirmek istedin ama bu kadar ileri gideceğini düşünmedin mi?
Tangadır o, konu sahibi olayı yanlış anlatmış ya da anlamışGece gece ilk kez buluştuğunuz adamdan tango öğrenmek için evine mi gittiniz??
Üç günYarım kadehten az içtim diyorsunuz evine giremicek kadar mı sarhoştunuz yada ilaç mı kattı içeceğinize. Bu basbayağı t.cavüz olayın üstünden ne kadar geçti bilmiyorum ama şikayet edin direk
Tecavüz eden biri altında çırpınıp debelenen bağıran biri varken hangi ara prezervatifi çıkarıp takabiliyor ya hahshhs. Bir de prezervatif yırtılmış. Ortadan cart diye mi?Ama taktı ışıkları söndürdü ve beş dakikada yaptı
İzlemiyorum ilk defa giriyorumSinsi sinsi bizi izliyorsa demekki
Çok acayip bir hikaye merakla aydınlanmasını bekliyorum. Tangaysa seslenin banada sksmmsTangadır o, konu sahibi olayı yanlış anlatmış ya da anlamış
Umarım başınıza gelmez başka söyleyecek birşey yokMaalesef bana da sonradan yazmadığı için kinlenmiş ve tecavüz desem insanları inandırabilir miyim diye kontrol amaçlı konu açmışsınız gibi geldi.
Bir şey soracam konu sahibi anlattığı doğruysa hiç bir şey yapamadım dondum kaldım diyor yani bir mücadele yoksa vajinada nasıl bir zorlama izi olacak, (hymen olmadığını varsayarsak)İlla darp izine gerek yok darp raporu için.Boğazında sıkmadan dolayı acı,hassasiyet olduğunu söylersen rapora yazarlar.Göğsündeki morluk da kayda geçer.Tecavüz için ayrıca jinekolojik muayene olursunuz.Vajinada,makatta zorlama olduğu belgelenir.
Çünkü anlattıkları tecavüze uymuyor diyelim gerçekten uğradı -hâlâ kınamıyorum- yatağa yattığı an aklına gelmedi mi ya ben napıyorum demedi mi?Kalkıp giderdim ben ya da polisi arardım.Diyelim gelmedi eve gittiklerinde ikisinin oturup ceviz oynayacak halleri yok hem de içkiliyken ayık kafada da degiller demedi mi bu kız,ben kaçayım ileri gider bunun sonu diye.Ah erkekler yine de suclu onlar kızı resmen cinsellik icin kullanmıs.Maalesef bana da sonradan yazmadığı için kinlenmiş ve tecavüz desem insanları inandırabilir miyim diye kontrol amaçlı konu açmışsınız gibi geldi.
Konu doğruysa iz kalır. Kadın kayganlaşmadığı için, iç tahriş ve yaralar oluşurBir şey soracam konu sahibi anlattığı doğruysa hiç bir şey yapamadım dondum kaldım diyor yani bir mücadele yoksa vajinada nasıl bir zorlama izi olacak, (hymen olmadığını varsayarsak)
Darp izi yok boğazda yok sadece göğüs morluğu mevcut onu da kaydettirdim hastanede ama tecavüz demedim
Çok doğru diyorsunuz normalde böyle olması gerekirdi . Uzun zamandır kimseyle görüşmedim ve kimseyle yakınlaşmadim da ilk defa birine güvenmek istedim
Rapor temiz çıktı buna rağmen mi nasıl ispatlarim düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?