Çok ağrı hissettim . Üzerime boşaldıBir şey soracam konu sahibi anlattığı doğruysa hiç bir şey yapamadım dondum kaldım diyor yani bir mücadele yoksa vajinada nasıl bir zorlama izi olacak, (hymen olmadığını varsayarsak)
Kondom taktı diyor. Kondom yırtılsa da adamın sıvısı var.Konu doğruysa iz kalır. Kadın kayganlaşmadığı için, iç tahriş ve yaralar oluşur
Tecavuzcu icin (heleki doktorsa) prezervatif akla gelen ilk delil yok edici. Hikayenin o kismi tutarli anxiety. Cunku (bakire degilse) tecavuz bulgusu toplarken en onemli delil dna içeren sperm örnekleri oluyor, daha detayli yazmayim ileriki zamanlarda troller kullanmasin.Ama hikayede kopukluk var. Konunun uydurma olmasını diliyorum. Lakin böyle ciddi , önemli bir meselenin şakası dahi yapılması hoş değil, rahatsız edici. Başta sahile gideceğiz diyip taksi çağırırken "nereye gidiyoruz ben eve girmek istemiyorum sahile gidecektik hani?" Diye sormadınız mi hiç? Tango ne alaka? Prezervatif yırtılması ne alaka? Cinsel saldırı uygulayan birisi o an prezervatif takmayı düşünmezki.
Jinekoloji muayenesi raporu temiz çıktı tahriş yok denildi ağrı ve kanama olmasına rağmenne diye kaydettirdiniz?
darpsa hastane polisi işin içine girerdi.
ne raporu temiz çıktı?
Kondom vajeni kayganlaştırmaz ki, yine aynı şekilde iç tahriş ve iç yaralar oluşabilir. Tecavüz doğası gereği de hızlı bir eylem olduğu için kaçınılmaz yani ama kurgu bana hiç geçmedi, ben hala kafeyi merak ediyorum limonata ve rakı varKondom taktı diyor.
Doktor kimligine güvenmedin doktor kimligine düstünAma taktı ışıkları söndürdü ve beş dakikada yaoti
Doktor kimliğine güvendim hayır istemediğim halde cesaret etmez diye düşündüm bilmiyorum mesleğini riske atmazdi
Adam bütün delilleri al beni şikayet et diye eline vermiş.Çok ağrı hissettim . Üzerime boşaldı
Yirtilinca devam etti niye pekiTecavuzcu icin (heleki doktorsa) prezervatif akla gelen ilk delil yok edici. Hikayenin o kismi tutarli anxiety. Cunku (bakire degilse) tecavuz bulgusu toplarken en onemli delil dna içeren sperm örnekleri oluyor, daha detayli yazmayim ileriki zamanlarda troller kullanmasin.
Yani bir tecavuzcu prezervatif kullanir, heleki bu ornekteki gibi doktorsa.
Gece geceAksam aksam yine sapik fanteziler
Jinekoloji muayenesi raporu temiz çıktı tahriş yok denildi ağrı ve kanama olmasına rağmen
Direk şikayet edinÜç gün
Yırtıldı diye söyledi gülerek umursamaz tavirla ve devam ettiPrenin yırtıldığını nasıl farkettin o anda
Öyle bir şey yok. Adamla rızanızla seviştiyseniz ayrı tabi ama tecavüz vakalarında kanıt vardır. Ayrıca prezervatif yırtılmış ya hani, sperm olmasa bile içinizde meni bulunurduJinekoloji muayenesi raporu temiz çıktı tahriş yok denildi ağrı ve kanama olmasına rağmen
Başka kadınlara yapmasın diye korkum başkaları da yaşamasın bu adam tehlikeli biri madde kullaniyor itiraf ettiDirek şikayet edin
Tecavüzü Allah yaşatmasın hiç bir kadına /erkeğe /çocuğa/ hayvanaKondom vajeni kayganlaştırmaz ki, yine aynı şekilde iç tahriş ve iç yaralar oluşabilir. Tecavüz doğası gereği de hızlı bir eylem olduğu için kaçınılmaz yani ama kurgu bana hiç geçmedi, ben hala kafeyi merak ediyorum limonata ve rakı var
Siz, bir hukukcu olarak,Yirtilinca devam etti niye peki
Yetmez bacım, prezervatif kim köpek bizim kayganlığımızla yarışacakTecavüzü Allah yaşatmasın hiç bir kadına /erkeğe /çocuğa/ hayvanakondom kullanmayalı yıllar olunca ne bilim onun kayganlığı yeter sanıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?