İstemediğim bir ilişkiye maruz kaldım. Siz olsanız şikayet eder miydiniz ? Utanıyorum.

Hikayeyi düzelteyim

Doktoru kestirdin gözüne ilgisini firsat buldun doktor koca neden olmasin oh mis gibi

Birlikte oldun ki hukuk okuyan birisine bu kadar kolay kimse tecavüz edemez

Birlikte oldun herif daha aramadi sen de gidip sikayet ettin prazervatif de yirtildigina göre hamileyim diye santaja baslarsin

Ya da Buna yakin bise hikaye cok uyduruk

LAN 18 yasimda bile birisi Bana gel sana gecenib bir yarisi Tango ögretiyim dese killanirim agzina carparim cok sacma cok

Tecavuzcu icin (heleki doktorsa) prezervatif akla gelen ilk delil yok edici. Hikayenin o kismi tutarli anxiety. Cunku (bakire degilse) tecavuz bulgusu toplarken en onemli delil dna içeren sperm örnekleri oluyor, daha detayli yazmayim ileriki zamanlarda troller kullanmasin.

Yani bir tecavuzcu prezervatif kullanir, heleki bu ornekteki gibi doktorsa.

Kondom taktı diyor.
Kondom vajeni kayganlaştırmaz ki, yine aynı şekilde iç tahriş ve iç yaralar oluşabilir. Tecavüz doğası gereği de hızlı bir eylem olduğu için kaçınılmaz yani ama kurgu bana hiç geçmedi, ben hala kafeyi merak ediyorum limonata ve rakı var

Yirtilinca devam etti niye peki

Jinekoloji muayenesi raporu temiz çıktı tahriş yok denildi ağrı ve kanama olmasına rağmen
Öyle bir şey yok. Adamla rızanızla seviştiyseniz ayrı tabi ama tecavüz vakalarında kanıt vardır. Ayrıca prezervatif yırtılmış ya hani, sperm olmasa bile içinizde meni bulunurdu

Tecavüzü Allah yaşatmasın hiç bir kadına /erkeğe /çocuğa/ hayvana kondom kullanmayalı yıllar olunca ne bilim onun kayganlığı yeter sanıyordum.

Yirtilinca devam etti niye peki
Siz, bir hukukcu olarak,

Sikayet etmeyeceginiz halde neden jinekolojik muayene oldunuz?

Sikayet etmediyseniz hicbir jinekolog durduk yere tecavuz donesi var mi diye delil aramaz, hangi rapor temiz cikti?

Sorularıma cevap verin.

Tecavüzü Allah yaşatmasın hiç bir kadına /erkeğe /çocuğa/ hayvana kondom kullanmayalı yıllar olunca ne bilim onun kayganlığı yeter sanıyordum.
Yetmez bacım, prezervatif kim köpek bizim kayganlığımızla yarışacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…