istemediğim bir yaşantı...

ben destek görmekten öte burada sıkıntılarımı paylaşıyorum,içimi döküyorum,bu bana iyi geliyor.insanların fikirlerini alıyorum.bu sizi rahatsız mı etti?ya da bu sitede şöyle bir kural varda ben mi bilmiyorum "insanların verdiği akılları uygulamayanın burada işi yok".anlamak istemediğiniz ne kadarda belli.bu yüzden sizin yorumunuz eksik kalsın.belliki tuzunuz kuru.hoşçakalın.

bak canım hemen tepki gösterme...
biz burda hepimiz birbirimize fikir vermek destek olmak paylaşım yapmak için elimizden geleni yapıyoruz..
bütün mesajların sonu genelde hep "tabi sen bilirsin,bu benim fikrim,bence" diye biter...
sen uygularsın uygulamazsın orası sana kalmış elbette...
üzgünsün, mutsuzsun,sinirlisin, hassassın ama senin derdini okuyup takip eden insanlara biraz daha ılımlı yaklaş bari...
bi anda bakışımız değişiyo çünkü...
izin ver insanlar sana yardım etmeye çalıştıkları gibi birazcıkta kızsın..
hatanın nerde olduğunu görmene yardımcı olur bu...

Daha öncede esımın ailesınden nefret edıyorum dıye bır konu acmıstın,bır cok ınsan sana tavsıylerde bulundu (bende dahıl olmak uzere)yıne benzer konu sana acmıssın,ben sabretmelıyım elımden gelenı sonuna kadar yapıcam dedın?pekı nasıl bır destek ıstıyorsun ben anlamadım ınsanlar aman dayan duzelır mı dıyecekler:19:

ben anlamıyorum kı insan boyle bı yasantıyı nıye ceker
sevgı yok saygı yok deger yok emek yok hosgoru yok yok da yok
hadı onların yok senındemı kendıne saygın yok
gencecıksın yazık dıyorum o zıyan olan genclıgıne hayatına

eşinle konuş,işe girin çalışın.onlar bugün var yarın yoklar.kendi hayatınızı kurun derim ben.bu nereye kadar devam edecek böyle,ne kadar daha ödün vereceksin,bir bakmışsın ömür bitiyor.iyi niyette bir yere kadar!!!sen hasta olduktan sonra hiç bir şeyin önemi yok bence.ayrıca psikiyatriden destek almanı öneririm canım.inan sen anlatırken bana fenalık geldi olanlardan:(üzme sen canını yine de

çok üzüldüm canım.bence de bi süre nasıl istiyosan öyle takıl evin içinde.kim ne yaparsa yapsın.eşin de bişey demeye kalkarsa ağzının payını ver.sinir oluyorm böyle ailelere.gelin diye hizmetçi mi alıyolar.allah allah ya.kendine bi hobi bul.bak benim de pek çevrem yok burda.annem bi kaç arkadaşım dışında.evde yapacak bişey bul kendine.iş bak imkanın varsa.ve eşinin altından gir üstünden çık kendine çekmeye çalış.ayrı eve çıkalım de.bak ne kadar içten yazmışsın aynen bunları eşine de söyle.gerekirse ufak bi mektup yaz.cidden çok üzüldüm aynı yaştayız senle.allahım sabır versin

onunla en son dün gece konuştum mesela.saat gece 2ye kadar hemde.bunu söylemekten bıktım ama biz yerimizde sayıyoruz.haklısın bilmem ne diyor ama şunuda ekliyor"ben onlara bağlıyım,maddi yönden başka gelirim yok.o yüzden evi şuan için ayıramam."bazende çok damarına bastığımda "onlar benim ailem"deyip iyice deli ediyor beni.annen odama giriyor pat diye,herşeyimize
karışıyor,konuşmak fayda etmiyor bunu biliyorsun (eşim her konuşmaya çalıştığında kavga çıkardı annesi.sonu hep hüsran oldu yani,ben annemlere gtmek zorunda kaldım falan,ayrılma durumuna geldik vs.) evi ayırsakta problem yaşatacak annen" diyorum..elimden birşey gelmiyor diyor.çıkmazda kaldık...

Eger bu kadar sikayetciysen gemileri yakip bosanacaksin hayatina istedigin sekilde devam ediceksin..
Ha bunu yapamiyorsan hizmetcilik edip sikayet etmemeyi ogreneceksin.Baska cikar yol yok gibi..

Oda kapınızın kilidi yok mu?Kitleyin,kayınvalideniz pat diye giremez,en azından kapıyı çalmak zorunda kalır.

Son düzenleme:
onunla en son dün gece konuştum mesela.saat gece 2ye kadar hemde.bunu söylemekten bıktım ama biz yerimizde sayıyoruz.haklısın bilmem ne diyor ama şunuda ekliyor"ben onlara bağlıyım,maddi yönden başka gelirim yok.o yüzden evi şuan için ayıramam."bazende çok damarına bastığımda "onlar benim ailem"deyip iyice deli ediyor beni.annen odama giriyor pat diye,herşeyimize
karışıyor,konuşmak fayda etmiyor bunu biliyorsun (eşim her konuşmaya çalıştığında kavga çıkardı annesi.sonu hep hüsran oldu yani,ben annemlere gtmek zorunda kaldım falan,ayrılma durumuna geldik vs.) evi ayırsakta problem yaşatacak annen" diyorum..elimden birşey gelmiyor diyor.çıkmazda kaldık...

pekı canım sana evlenmeden once ne soyledı
evımızı ayırırız fılan dedı mı
hep mı orada yasayacaksınız
yada ne zamana kadar
keske bastan kabul etmeseydın ben okurken fenalık gecırıyorum cok gencsın bı ıs bul calıs yada kurslara fılan gıt
olmus bı kere olan ama artık caresıne bak
esının annesı nıye ıstemıyor kı ayrılmanızı
kım ıster kı boyle yasamak
tabı sana ne ısterse yaptırıyor nıye ıstesın kı dımı
esınde baska ıste calısamaz mı ıkınızd calıssanız maddı sıkıntıda cekmezsınız manevı sıkıntıda
sonra ozel hayat denılen bısey var nasıl odan yok nasıl pat dıye ıcerı gırer aklım almıyor bazı seylerı:44:
bırısı dur desın artık bu olanlara

bak canım hemen tepki gösterme...
biz burda hepimiz birbirimize fikir vermek destek olmak paylaşım yapmak için elimizden geleni yapıyoruz..
bütün mesajların sonu genelde hep "tabi sen bilirsin,bu benim fikrim,bence" diye biter...
sen uygularsın uygulamazsın orası sana kalmış elbette...
üzgünsün, mutsuzsun,sinirlisin, hassassın ama senin derdini okuyup takip eden insanlara biraz daha ılımlı yaklaş bari...
bi anda bakışımız değişiyo çünkü...
izin ver insanlar sana yardım etmeye çalıştıkları gibi birazcıkta kızsın..
hatanın nerde olduğunu görmene yardımcı olur bu...

bayanın yazdığının benim sıkıntımla bir ilgisi yok ki."daha öncede buna benzer bir konu açmıştın,insanların ne yapmasını bekliyorsun"gibilerinden birşey yazmış.yaşamış olduğum sıkıntılara yorum olarak göremedim ben bunu.öyle olsaydı olumsuz birşeyde yazsa ılımlı yaklaşabilrdim.elbette ki konu hakkında yorumunu yapsın,bunun için paylaşıyorum zaten:).destek olan herkese teşekkür ederim.birde benimle aynı şeyi yaşayan -bir -bayan gördüm ben.ve onun beni daha iyi anladığını...uzaktan bakmakla anlaşılmıyor ve hemen yorumu yapıştırıyorlar.dediğiniz gibi,hassasiyetimi ve mutsuzluğumu düşünmeden...belli ki sıkılmışlar ve artık "bi sonuca varsa bari"diye düşünüyorlar.kendilerince düşünüyorlar.beni üzen bu oldu.içine düşmüş olduğum bir hayat var.sıkıntılarım var bu hayatın içinde.HAYAT sonuçta,pat diye kararlar verilmiyor....kızmaktada katılmaktada serbestler.ama sadece konu hakkında mümkünse

sizin yapacagınız en güzel şey eşinizi ikna edip evinizi ayırmanız kardeşimde aynı sizin durumdaydı eşini ikna etti evini ayırdı çok şükür şimdi çok mutlular sizde evinizi ayırın böyle giderse ilerde eşinlede problemleriniz başlayacak evde diğer insanların gönlünü yapacagım derken eşinizle ilgilenemeyeceksiniz bu hayat sizin başkaları için yaşamayı bırakmalısınız artıkk

pekı canım sana evlenmeden once ne soyledı
evımızı ayırırız fılan dedı mı
hep mı orada yasayacaksınız
yada ne zamana kadar
keske bastan kabul etmeseydın ben okurken fenalık gecırıyorum cok gencsın bı ıs bul calıs yada kurslara fılan gıt
olmus bı kere olan ama artık caresıne bak
esının annesı nıye ıstemıyor kı ayrılmanızı
kım ıster kı boyle yasamak
tabı sana ne ısterse yaptırıyor nıye ıstesın kı dımı
esınde baska ıste calısamaz mı ıkınızd calıssanız maddı sıkıntıda cekmezsınız manevı sıkıntıda
sonra ozel hayat denılen bısey var nasıl odan yok nasıl pat dıye ıcerı gırer aklım almıyor bazı seylerı:44:
bırısı dur desın artık bu olanlara

bekarken çalışıyordum.sosyal faaliyetlerimde oluyordu.evlenmeden önce çalışabilrsin evlenince demişti eşim.evlendikten sonra kıskandığını söyledi.izin vermedi. LÜTFEN ŞU YAZDIKLARIMI KONUYLA İLGİLENENLER OKUSUN...EŞİMİN ANNESİ BENİ EŞİMLE FLÖRT DÖNEMİNDEYKEN BİLE İSTEMİYORDU.NEDENİDE ŞU.ANNEM VE BABAM AYRI OLDUĞU İÇİN,ANNEM BEKAR BİR KADIN OLDUĞU İÇİN.EŞİM BUNU SONRADAN KENDİ AĞZIYLA DİLE GETİRDİ.BU SEMPT ÇOK YOBAZDIR.YILLARDIR EŞİMİN AİLESİYLE AYNI SEMPTTE OTURUYORUZ BİZ.EŞİM BU SEMPTE DİYE BEN FLÖRT DÖNEMİNDE AYRILSAMDA TAŞINMAK İSTEMEDİM.ÇOK SEVİYORDUM ONU,EN AZINDAN AYNI SEMPTTE OTURAYIM DEDİM...NEYSE...EŞİM ASKERE GİTTİ GELDİ.GELDİKTEN SONRA EVLENMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ.2AY BOYUNCA ÇOK DAYANDI KAPIMIZA.ANNEMİ ARADI BABAMI ARADI VS VS...EVLENMEK İSTEMEDİM BEN ÇÜNKÜ.O YÜZDENDİ BU ÇABASI.ANNEMLERE GELİP,ARTIK AİLESİNİN KENDİ MUTLULUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN BENİMLE EVLENMESİNE KARŞI KOYMADIKLARINI SÖYLEDİ.BENİM İÇİN,HUZURUMUZ İÇİN GEREKİRSE EL KAPISINDA BİLE ÇALIŞABİLECEĞİNİ BENİ ASLA EZDİRMEYECEĞİNİ ANLATTI AİLEME VE BANA.EVLENİP AYNI EVİN İÇİNDE YAŞAMAYA BAŞLAYINCA EŞİMİN AİLESİNE ÇOK FAZLA ISINAMADIM.K.VALİDEM İTİCİ GELDİ ÇÜNKÜ.TAVIRLARI,KENDİNİ İÇ İŞLERİ BAKANI GİBİ GÖRMESİ,HARKESİN YAŞANTISINA MUHALEFET OLMASI(DÜĞÜNÜMÜ BİLE KAFALARINA GÖRE YAPTILAR,SÖZ HAKKI VERMEDİLER),KOCASINA BİLE ERKEK MUAMELESİ YAPMAMASI,OĞULLARINA TOKAT ATMASI,KÜFÜR ETMESİ VS DOLAYI.AYAK UYDURMAYA ÇALIŞTIM HER YOLU DENEDİM DİYEBİLİRİM AMA YİNE YARANAMADIM.ŞUANDADA AYNI SIKINTILARI VE FAZLASINI BİLE YAŞIYORUM.BUNU ÇIKIP BURAYA YAZIP BAYAN ARKADAŞALRIMLA HEMCİNSLERİMLE PAYLAŞIYORUM.SOKAKTAKİ ADAMLA PAYLAŞACAK DEĞİLİM.AYRICA HİÇ ARKADAŞIM YOK.----KİMSEDEN BİRŞEY BEKLEMİYORUM ELBETTEKİ,BAZI ARKADAŞLAR,BAYANLAR SAĞOLSUNLAR DERDİMİ PAYLAŞIYORLAR YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORLAR,BURANIN AMACIDA BU ZATEN.HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM.BİR ARAYIŞ İÇİNDE OLDUĞUMU DÜŞÜNENLER İÇİN YAZIYORUM BUNU,DERDİM SADECE HUZUR SAHİBİ OLMAK.GELİN K.VALİDEMİ HAKLAYIN DEMİYORUM.YAZDIKLARIM NEDEN BU KADAR SORUN OLDU ONUDA ANLAMADIM.YANLIŞ YAPTIĞIM BİRŞEY VARSA BİLMEK İSTİYORUM.ANLATAMADIĞIM BİRŞEY VARSA ONU BİLMEK İSTYORUM.İLGİLENENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TEKRAR.HERKES GİBİ BENDE SIKINTIMI PAYLAŞIYORUM BURDA.HOŞÇAKALIN----

benim yatak odam bile yol geçen hanı nerdeyse.dnmu değişirken sobeleniyorum.güler misin ağlar mısın.issssyaaaaaaaaannnnnnnnn...geriye bir avuçççç kavgaaaaaaaaa.beni bu derde kocam attı,artık kafam hep dumaaaaaannnnnnnnnn :(

Tam olarak eşinizin bu duruma sizi attığını düşünmüyorum ben.Evlendiğiniz zaman aynı evde yaşayacağınız sizden saklanmadıysa siz ve ailenizde buna onay vermişsinizdir demektir.

Kişi birlikte yaşamayı kabul ediyorsa her türlü zulmu görüp susacak demektir değildir bu tabiki, fakat en azından her zamankinden daha sabırlı olmalıdır.

Ya da baştan tavrını koyacak, hayır asla ben öyle bir hayatta yapamam diyecek.

bekarken çalışıyordum.sosyal faaliyetlerimde oluyordu.evlenmeden önce çalışabilrsin evlenince demişti eşim.evlendikten sonra kıskandığını söyledi.izin vermedi. ANNEMLERE GELİP,ARTIK AİLESİNİN KENDİ MUTLULUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN BENİMLE EVLENMESİNE KARŞI KOYMADIKLARINI SÖYLEDİ.BENİM İÇİN,HUZURUMUZ İÇİN GEREKİRSE EL KAPISINDA BİLE ÇALIŞABİLECEĞİNİ BENİ ASLA EZDİRMEYECEĞİNİ ANLATTI AİLEME VE BANA.EVLENİP AYNI EVİN İÇİNDE YAŞAMAYA BAŞLAYINCA EŞİMİN AİLESİNE ÇOK FAZLA ISINAMADIM.K.VALİDEM İTİCİ GELDİ ÇÜNKÜ.TAVIRLARI,KENDİNİ İÇ İŞLERİ BAKANI GİBİ GÖRMESİ,HARKESİN YAŞANTISINA MUHALEFET OLMASI(DÜĞÜNÜMÜ BİLE KAFALARINA GÖRE YAPTILAR,SÖZ HAKKI VERMEDİLER),KOCASINA BİLE ERKEK MUAMELESİ YAPMAMASI,OĞULLARINA TOKAT ATMASI,KÜFÜR ETMESİ VS DOLAYIYAZDIKLARIM NEDEN BU KADAR SORUN OLDU ONUDA ANLAMADIM.YANLIŞ YAPTIĞIM BİRŞEY VARSA BİLMEK İSTİYORUM.ANLATAMADIĞIM BİRŞEY VARSA ONU BİLMEK İSTYORUM.İLGİLENENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TEKRAR.HERKES GİBİ BENDE SIKINTIMI PAYLAŞIYORUM BURDA.HOŞÇAKALIN----

Kayınvalidenizi haklı bulan kimse olmadı burda.

Ama yaşadıklarınızın hepsinin suçunu katınvalidenize yükleyemezsiniz.

Burdaki tek suçlu eşiniz.

Akıllı adammış,evleninceye kadar verdiği sözler nereye gitmiş hiç sordunuz mu?

Madem onların elinden ekmek yiyorsunuz diye ayrı eve çıkamıyorsunuz verdiği sözü tutsun ve el kapısında çalışsın.

Sizin çalışmanıza hangi hakla karşı çıkıyor,size vaat ettiği hayatı yaşatsın önce ,sonra sizden taleplerde bulunsun..

burasi mahrem bizim yatak odamiz
nedne giriyorsun anne diyemiyormusun?
kac kere onlara ait ne var sizin yatak odanizda anlamadim ki
bunun icin kavga cikarsa ciksin
lafla haksiz oldugunuzu soyleyebilirler ama uzatmazlar cunku haklisin

temizlik ve yemek konusunda cok becerikli olma zorundada degilsin
sinir oldum bu kadar caresiz olmazki bir insan

Tam olarak eşinizin bu duruma sizi attığını düşünmüyorum ben.Evlendiğiniz zaman aynı evde yaşayacağınız sizden saklanmadıysa siz ve ailenizde buna onay vermişsinizdir demektir.

Kişi birlikte yaşamayı kabul ediyorsa her türlü zulmu görüp susacak demektir değildir bu tabiki, fakat en azından her zamankinden daha sabırlı olmalıdır.

Ya da baştan tavrını koyacak, hayır asla ben öyle bir hayatta yapamam diyecek.

haklısınız.kişi aynı evde oturmayı kabullendiyse sabırlı olmalı.aynı evde oturmayı kabullendim ama bana evlendikten en geç5-6 ay içinde ayrı ev sözü verdiler.5-6 ay sonra demelerinin sebebide şuydu.sahibi oldukları dairede 1yıl sözleşmeyle kiracı oturuyordu.biz evlendiğimizde kiracı gireli henüz 3-4 ay olmuştu.zamanları dolmamıştı.evlendikten sonra kayınvalidem eşimle aramda en ufak bir anlaşmazlık gördüğünde bana tepki gösteriyordu.aynı evin içindesin tartışma olur anlaşmazlık olur elbette.k.validem bunu sorun haline getirdi.şuan ben çok sinirlensemde sesim çıkmasın diye kendi hislerimi tepkilerimi bastırıyorum,bazen içime atıyorum.lafın kısası bu sebeplarde tuzu biberi oldu ki şunu söyledi..."2yıl sonra ayırırız evini"...bana hep eşimden ayrılıp gidecekmişim gibi,onu terkedecekmişim gibi muamele yapıyorlar.sebebide şu,evlenmeden önce eşime ailesi şunu demiş"onun anası kocasında ayrı,o da boşar seni".bana bu psikoloji bozucu muameleyi yapıyorlar.ne evimi ayırınca şöyle böyle yapacam diye bir hayal kurabiliyorum ne evimi ayırdığımda eksiklerim var diye alışveriş yapabiliyorum.k.validem konusunu bile açmıyor çünkü.evim için çarşıda mağazada elim bir eşyaya gitse kendimi geri çekiyorum.durumumu anlayabiliyor musunz.ben bunları onlara anlatsam kimse anlamak istemiyor....içinde olduğum hisleri,yaşadığım psikolojiyi anlayabilecek tarzda kimse yok etrafımda.

yorumları ve cevaplarını okuyamadım ama söyleyecebileceğim herşeyi oturtmadan sakın çoçuk yapma

Kayınvalidenizi haklı bulan kimse olmadı burda.

Ama yaşadıklarınızın hepsinin suçunu katınvalidenize yükleyemezsiniz.

Burdaki tek suçlu eşiniz.

Akıllı adammış,evleninceye kadar verdiği sözler nereye gitmiş hiç sordunuz mu?

Madem onların elinden ekmek yiyorsunuz diye ayrı eve çıkamıyorsunuz verdiği sözü tutsun ve el kapısında çalışsın.

Sizin çalışmanıza hangi hakla karşı çıkıyor,size vaat ettiği hayatı yaşatsın önce ,sonra sizden taleplerde bulunsun..

hıhı.bu soruları bende yöneltiyorum kendisine.o sözleri verdin şimdi ne oldu diyorum.o da şu verdi;"öyle yaptım dedim çünkü yoksa benimle evlenmeyecektin."

çok iyi kalpli ve iyi niyetlisin canım benim Allahım ,kalbin kadar güzel bir hayatı sana nasip etsin en kısa zamanda..yaşadıkların çok zor gerçekten..belli bir zaman sonra insan boyun eğmeye başlıyor,kendinden ödünler verip hep kendisine hırlayana hoş görünmek için pervane oluyor ki kendisini ısırmasın diye..senin yerine kendimi koymaya bile korkuyorum,koyamıyorum..zor bir durum Allahım inşallah en kısa zamanda kendinize ait bir eve çıkmanızı,mutluluğu yakalamanızı nasip etsin...ben senin yerinde olsam odama girdiğim anda çırılıplak soyunurum her kapıyı pat diye açışında öyle çıplak görsünki bir daha pat diye açmak yerine kapı çalmayı öğrensin,terbiyesiz kadın.. her işede koşturma ,herşeyi yapma..hastayımde yat istediği kadar surat sallasın sana yazık değilmi,sen sahipsiz bile olsan(ki değilsin) kimsenin böyle davranmaya hakkı yok..eşinde kıskanırsa kıskansın en iyisi sende istiyorsan bir işe başla kurtar kendini bunalımlardan..Allah yardımcın olsun,sakın başkaları için kendini üzme biliyorsunki hastalıklar sıkıntıyı,stresi çok severler Allah korusun..

bence kimse bu hayatı haketmez ilk boşanan anne babanın çocuğu sen değilsin tam tersi boşanan anne babaların çocukları kendi evliliklerine daha çok sahip çıkar.
Söylenecek çok söz var ama bence hiç biri çözüm değil. Benim kişisel görüşüm kesinlikle boşanman sana yazık değilmi yaa gencecik kızsın hayat çok kıymetli ömrünü adadığına değmez.
Ama sanırım senin bilinç altında boşanırsam kayınvaldem haklı çıkar düşüncesi var. Sen onu haklı çıkarmak istemiyorsun ama kendine ediyorsun. Bu evliliğin sonu hiç hayırlı gözükmüyor.
Umarım ben yanılıyorumdur.
Haa boşanmam kocamı seviyorum diyorsanda o zaman ilk iş olarak eşini ikna edip çalışacaksın bunun başka çıkar yanı yok. Belki çok yorulursun belki işten gelince yine ev işi yapmak zorunda kalırsın ama hiç olmazsa bi dayanağın olur elinde para biriktirirsin hayalini kurduğun evin eksiklerini almaya başlarsın ayrıca benden sana tavsiye eğer çalışırsan eşine iki kazanıyorsan bir kazanıyorum de. Sanırım çocuğun yok sakın ayrı eve çıkmadan çocuk falan yapma. Eşinede evlenmeden önce verdiği sözleri hatırlat mümkünse başka bir işe girsin.
Gerçi anladığım kadarıyla eşin seni bukadar hiçe saydığına göre senin onu sevdiğin gibi o seni sevmiyor ve bencil bir insan bu söylediklerimide düşün. Olaylara biraz objektif bakabilirsen zaten sen en doğru yolu bulursun. Ama harekete geçmek için öncelikle iş bul ve çalış ilk yapman gereken şey kesinlikle ÇALIŞMAK

canım kaç kişi var ki istediği hayatı yaşayan....ya da evet çoook mutluyum diyen.hayatta sadece mutlu anlar vardır.onlarıda gördüğün sürece var...yapman gereken kapıya bir kilit ya da sürgü almak...ses çıkartmayan cinsten olsun onlar yokken taktır canım. odaya girdikçe kilitle.birşey diyemez.dediğinde böyle daha rahat oluyorum dersin.canın yatmak istediğinde odayı kilitle yat. kapıya gelirse uyuyordum 5 dk sonra geliyorum deyip süreyi uzat....alışmasını sağla buna

hıhı.bu soruları bende yöneltiyorum kendisine.o sözleri verdin şimdi ne oldu diyorum.o da şu verdi;"öyle yaptım dedim çünkü yoksa benimle evlenmeyecektin."

yanı resmen senı onunla evlenmen ıcın kandırmıs
bunuda yuzune soylemıs
sende oda annesı gıbı bosar senı dedı dıye kayınvalıden bu hayatı yasıyorsun:53:

Back
X