İstemediğim biriyle bugün evlendim

Ailenizi korumak için bir sonraki yapacağınız şey ne? Adam size ne isterse yapabilecek öyle mi? Sizi satıp peşkeş çekip sırtınızdan para kazanabilir, canı istediği şekilde dövebilir, her gün tecavüz edip her sene hamile bırakabilir yani. Ailenizi korumak için bir insan ne derse yapacak mısınız?

Kusura bakmayın da dağda ormanda kulübede tutulmuyorsunuz. Elinizin altında tüm dünyaya ulaşabileceğiniz internet var telefon var. Kimsiniz nesiniz eski konunuz ne bilmiyorum ama ilgi çekmek isteyen biri gibi geldiniz.
Umarim yaşadiğimi yaşamazsiniz başka bisey demiyorum ..

22 yaşımdayım ve doğuluyuz burda böyle şeyler duyulursa çok kötü olur
2022 yılında açtığı konusundan kendi yazısını alıntıladım. Duyulursa kötü olurmuş. Üyeler polise git demişler.

Orası doğu işte, yapacak bir şey yok o zaman.

Îstemediğim biriyle bugun evlendim sorcaksiniz madem istemiyordun niye evlendinn Ailemi korumak için buna mecburdum şu an ayri yataklarda yatiyoruz onunla ayni yatağa bile girmedim okadarki istemiyorum Ailemde karşıydi bu evliliğe ama ben seviyormus gibi yapmak zorundaydimm Daha önce konu acmistim burda intihar edeni Allah affedermi diye Intihar fikri bile daha cazipti onunla evlenmekten şu an evliyim ve keske sabah uyandigimda hersey bir rüya olsaa diye uyuyorum Evlilik benim hayatta en son isteyecegim seydi 24 yasimdayim buda burda dursun Herkesin derdi kendine ağırr sadece icimi dökmek istedimm
Önce nefret olur.Sonra tesadüfi çıplak görürsünüz.Sonra mecburen aynı yatakta yatmak zorunda kaldığınızda sabah bir uyanırsınız gece farkında olmadan birbirinize sarılmış olursunuz ilk kıvılcım orada başlar sonra aşk daha sonra entrika en son kötü kadın çıkar bir tane falan öyle devam eder.3 aylık yaz dizisi senaryoları bu şekilde değilmiydi 😁😁😁

Îstemediğim biriyle bugun evlendim sorcaksiniz madem istemiyordun niye evlendinn Ailemi korumak için buna mecburdum şu an ayri yataklarda yatiyoruz onunla ayni yatağa bile girmedim okadarki istemiyorum Ailemde karşıydi bu evliliğe ama ben seviyormus gibi yapmak zorundaydimm Daha önce konu acmistim burda intihar edeni Allah affedermi diye Intihar fikri bile daha cazipti onunla evlenmekten şu an evliyim ve keske sabah uyandigimda hersey bir rüya olsaa diye uyuyorum Evlilik benim hayatta en son isteyecegim seydi 24 yasimdayim buda burda dursun Herkesin derdi kendine ağırr sadece icimi dökmek istedimm
Şuan okuduğum bir roman var adı "Deli" aynı orada ki gibi durumunuz ilginç

Onla konuşmayınca kendine zarar veriyor kendine zarar verince ailesi beni aileme söylemekle tehdit ediyor Naptımsa vazgeçmedi benden yıllarımı verdim sırf ailesi adımı çıkarmasın diye halende konusuyorum onunla istemeyerekk
Bu kişiyle mi evlendiniz? Şikayet etseydiniz gerekirse şehir degistirseydiniz ailenizle. Hatta kendine zarar verirken g*berseydi şerefsiz herif.

Önce nefret olur.Sonra tesadüfi çıplak görürsünüz.Sonra mecburen aynı yatakta yatmak zorunda kaldığınızda sabah bir uyanırsınız gece farkında olmadan birbirinize sarılmış olursunuz ilk kıvılcım orada başlar sonra aşk daha sonra entrika en son kötü kadın çıkar bir tane falan öyle devam eder.3 aylık yaz dizisi senaryoları bu şekilde değilmiydi 😁😁😁
Yaz dizilerini senmi yazdin kiz😂🤪

Hiç sevmediğin biriyle adın çıkmasın diye evlenmek hatta tehdit altında olduğun için..
Hayatını karartmışsın zaten kötü anılsan bundan daha iyi değilmiydi?
Tehdit eden insanlarla hayatını bağlamak ,
Çok mantıksız

Aileniz yasadışı bir suça mi karıştı? Neden aileni korumak istedin?

Yazık ya dalga geçmeyin belli ki tehdit ve şantajla aile korkusundan evlenmiş.
Screenshot_2023-11-27-01-35-56-73_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

Önceki konuda bahsettiğiniz aynı kişi mi? Yardım isteyin. Nerede yaşıyorsunuz? Polise derneklere avukatlara ulaşmaya çalışın. Twitter'a bile yazsanız bir sürü kişi yardım etmeye çalışır.

Gerçek mi ironi mi ?

Back
X