İstemediğim biriyle bugün evlendim

Adınızı çıkarmasınlar diye konuşuyormuşsunuz uzun zamandır bu adamla yine böyle sebeplerden evlendiyseniz yazık olmuş. İstemediğim biriyle evleneceğime alnıma or..pu yazar gezerim, elalemden laftan sözden korkularak böyle korkunç bir şey yapılır mı evlilik bu

Îstemediğim biriyle bugun evlendim sorcaksiniz madem istemiyordun niye evlendinn Ailemi korumak için buna mecburdum şu an ayri yataklarda yatiyoruz onunla ayni yatağa bile girmedim okadarki istemiyorum Ailemde karşıydi bu evliliğe ama ben seviyormus gibi yapmak zorundaydimm Daha önce konu acmistim burda intihar edeni Allah affedermi diye Intihar fikri bile daha cazipti onunla evlenmekten şu an evliyim ve keske sabah uyandigimda hersey bir rüya olsaa diye uyuyorum Evlilik benim hayatta en son isteyecegim seydi 24 yasimdayim buda burda dursun Herkesin derdi kendine ağırr sadece icimi dökmek istedimm
Sende bişey atiyorsun ortaya başı var sonu yok insanlar soru soruyor cevap yok.yalan mi dolan mi belli değil madem konusmuycaksin niye milleti meskul ediyorsun.

Önceki konuyu da okudum boşu boşuna bir korku yüzünden evlenmişsin bunu bir süre sonra idrak edeceksin malesef. Kendini niye içinden çıkılması zor bir durum düşürdüğünü sürekli sorgulayacaksın..

Bile bile öyle biriyle evlenmişsin. Yalnız bu gece ayrı yattın tamam. Yarın öbür gün aynı tehditlerle seni koynuna alacak. Hatta işi daha da ileri götürecek çocuk vs için baskı altına alacak.. Ailene seviyorum diye rol kesmeye korkmadın da bu herifle evlenmez isen adının çıkmasından mı korktun? Adın çıksaydı ne olabilirdi ki? Bu ülkede yeni bir skandala kadar hatırlanıyor herşey. Bir kaç gün konuşurlardı sonra yeni bir dedikodu malzemesi bulur seni unuturlardı. Şu yaşadığın hayat bu korkuya değiyor mu? Oradan ayrıl evlilik iptali için başvur. Ailene de seni tehdit yoluyla evliliğe zorladığını korktuğun için bunları yaptığını söyle. Kimseden korkma bu dakikadan sonra en fazla ne olabilir ki? Kızsalar da yanında olurlar seni bir manyak ile bırakacak halleri yok. Aklını başına topla.

Öncelikle bu durumdan kurtulmak istiyorsan cesur olmak zorundasın. Gerek eski gerek yeni mesajlarından anladığım kadarıyla kabul edip kendine acı çektirmeye meyillisin. Muhtemelen buradaki tavsiyeler de havada kalacak, bugünün şoku yerini zamanla alışılmış mutsuzluğa bırakacak, hoş geldin evli çocuklu ve acılarla dolu bir hayat... Ama böyle olmaması için de şansların var. Öncelikle evden çıkman gerek, ailen muhtemelen kabul etmeyecek bir profilde. O yuzden kendini toparlayana dek sığınma evinde kalabilirsin. Devlet desteğinden ve kadın derneklerinden yardım sağlamak tek çaren olur. Eğitim durumun ne? Yapabileceğin bir meslek var mı mesela bunlar da önemli. Yoksa bile tek başına ayakta durman gerek, yaşın genç istersen her şey olur. Tv de duymuştum bu işlere çok hakim değilim ama istersen kimliğini ve adını bile değiştirip kendine tek başına bir hayat kurabilirsin. Lütfen kendini düşün, ailen sana gereken güveni verseydi çocuk aklınla üç aylık sevgililik yüzünden öldürüleceğini düşünüp bu zamana dek babandan çekinmemiş olurdun. Zor zamanında sana kucak açmayacak, seni bir manyağın eline mahkum bırakacak bir ailenin de sana faydası yok. Gülmen, eğlenmen, hiç değilse istediğin yerde uyuman gereken yaştasın. Ama cesur olman lazım

Îstemediğim biriyle bugun evlendim sorcaksiniz madem istemiyordun niye evlendinn Ailemi korumak için buna mecburdum şu an ayri yataklarda yatiyoruz onunla ayni yatağa bile girmedim okadarki istemiyorum Ailemde karşıydi bu evliliğe ama ben seviyormus gibi yapmak zorundaydimm Daha önce konu acmistim burda intihar edeni Allah affedermi diye Intihar fikri bile daha cazipti onunla evlenmekten şu an evliyim ve keske sabah uyandigimda hersey bir rüya olsaa diye uyuyorum Evlilik benim hayatta en son isteyecegim seydi 24 yasimdayim buda burda dursun Herkesin derdi kendine ağırr sadece icimi dökmek istedimm
Kendine yazık etmişsin.Keske evlenmeseydin.

Geçen konuda yazan sebepler de bu konuda yazanlar da bana geçmedi açıkçası. Kendine zarar verirse versin manyak sanane? Ver polise geç. Ortaya bir şey atıyorsun doğru dürüst bir içerik yok.

Yaşadığınız yer ve yaş itibarıyla sağlıklı düşünemiyorsunuz. Madem ailecek muratlarına erdiler aileniz size destek değilse bile boşanın.

İleride severim diye de düşünmeyin. O ruh hastasıyla yaşayamazsınız. İlla bir yerde olay patlayacaktır. Başlangıçta boşanırsanız hem bedenen hem ruhen korunursunuz, aileniz de aynı şekilde. Evliliğiniz ilerledikçe hır gür daha çok çıkacaktır ve sülalenize kadar da olay sıçrayabilir.

Olayın aslını da ailenize anlatın. Ne de olsa evlenince namusunuz temizlendi (!). Elalem laf edemez.

Aileni korumak için neden evlendin? Kocam mı seni tehdit etti? Durumu ailenle paylaşıp hala nikah iptali yapılabilir. Aynı yatağa bile giremediğin adamla ömür nasıl geçer?

5. 6. Bölüm gibi ısınmaya aşık olmaya falan başlanıyor biraz sık dişini.. kaç sezon?
Bana da aslında kendi de istiyor da yediremiyor gibi geldi. Bu manyak herifi seviyorum diyemiyor kendini böyle avutuyor gibi.

Hiç bir şekilde başka birşey yok sadece ailemi korumak adina bu yola girdim Size sacma gelebilir ama şu an bu durumun icindeyim çırpındıkça dibe batiyorumm
Adam ölümle mi tehdit etti? Eğer öyleyse evlenip daha kötü duruma düşmedin mi? Sevmediğin biriyle aynı evdesin.. nasıl yatacaksın? İyice kavga çıkmayacak mı?
Tecavüze uğramış gibi hissedeceksin kendini

Evlenip boşanırım, denedim olmadı der kurtulurum mu diyorsun?

Boşanmış bir kadın olacaksın, adam çocuk isteyecek belki hemen.. iyice sarpa saracak işler
Bari korun..

Deli misin niye yaktın başını?

Anlat da işin iç yüzünü bilelim bari yardımcı olacaksak da ona göre birşey söyleyelim…
Aklım almadı.
3 ay sevgili olduysan da oldun,baban kapının önüne mi koyacaktı ki seni , öldürecek miydi?
Bağırır çağırır geçerdi,evinde olurdun en azından.
Sen aileni korumak için yapmamışsın,korkundan bunu yapmışsın
3 ay konuştu diye kim kimin adını çıkarır
Bu adam senden de boşanmazzz haaa söyliyim !!!

Son düzenleme:
Ailen zaten evlenmeni istemiyorsa gerçeği söyleseydin evlendirmene zaten izin vermezlerdi.
Ya aranızda cinsel birliktelik oldu söylemekle tehdit ediyor ya da ailene zarar veririm diyor gibi geldi bana
Ama intiharı düşünecek kadar canından vazgeçen aileme söylerim en fazla bana kızar döver deyip yine söyler
çünkü en fazla alıp başını kadın sığınma evine gidersin intihardan hepsi daha iyidir.

Bu arada evlenince işler daha iyiye gitmeyecek sizin onu sevmediğinizi anladıkça evden kapıdan pencereden bile çıkamaz hale gelirsiniz.
Takıntılı olduğu için sokakta yürürken bile ona baktın buna yüz verdin diyebilir evde sinirini sizden çıkarabilir.
Çocuk olunca çocuğunla tehdit edebilir.
En kötüsü de bu işin sonu kötü bitebilir. Biraz Kk da gezip biraz haber okuyunca anlayacaksın maalesef bu işin sonu iyi görünmüyor

Biraz daha detay versen

Sırf adımı cikarmasinlar evli bir kadın olayım diye evlendiysen cidden çocuk yapma .bu mantalitede olup üzerine çocuk yapıp sonra boşanıyorsunuz. O çocuklar rezil oluyor

Dalga geçilecek bir konu değil herkesin yetiştiği ortam ve düşünce yapısı aynı değil. Herkes bizim gibi olgun ve mantıklı düşünemeyebilir. Şu an ayrı yataklarda yatıyorsunuz ama mutlaka korun.

Back
X