Biri sizi öpmek isterse biraz ikna etmesi yetiyor yani daha ilk teklifinde suratına tükürmek aklınıza gelmiyor.Kızım içkiyi bir tarafınızla içmeyi bırakın.Zayıflığınıza kılıf yapmayın .İnsan gram çekici bulmadığı hatta iğrenç bulduğu birini niye öper ,ve dokunmasına izin verir.Lütfen aklınızı başınıza alın Siz kadınsınız her azıcık yoklayanın ısrar edenin elleştiği ,dokunduğu bir obje değilsiniz.kendimi asiri kotu hissediyorum hani asiri utaniyorum bu olmasa simdi bunlari dusunmuyo olcaktim. arkadasim olarak gordugum bi cocukla bulustum ve icmistik sonra beni opmek icin israr etti ben de sonradan bisey demedim alkollu oldugum icin ve brni optu ben de çekilmedim bana dokunmasina da izin verdim. ve onu gram cekici bile bulmuyorum asiri igrenc geliyo bu olay illa yasayan vardir boyle bisey tiksiniyorum kendimden ben boyle biri degildim ikna etmek icin cok ugrasti pis hissediyorum
Biri sizi öpmek isterse biraz ikna etmesi yetiyor yani daha ilk teklifinde suratına tükürmek aklınıza gelmiyor.Kızım içkiyi bir tarafınızla içmeyi bırakın.Zayıflığınıza kılıf yapmayın .İnsan gram çekici bulmadığı hatta iğrenç bulduğu birini niye öper ,ve dokunmasına izin verir.Lütfen aklınızı başınıza alın Siz kadınsınız her azıcık yoklayanın ısrar edenin elleştiği ,dokunduğu bir obje değilsiniz.
Bir şeyleri merak etmesi çok normal, hikayeye hoşlandığım,çekici bulduğum çocuk diye başlasaydı bir derece anlardık da arkadaşım dediği itici bulduğu karşı cins anlamında iğrenç gördüğü biri istedi diye de öpülmez ki.İnternet çağı bu her bilgi ellerinin altında ,bizim gibi gidip zamanında ansiklopedi karıştırmadılar mahrem şeylere bile çok çabuk ulaşıyorlar.Ama cahillikte taş devrine rahmet okuturlar ...Yaşına 18 yazmış. Aklı beş karış havada bir ergen daha.
O zaman da sülükle öbüşmüş olur.Dudağınıza sülük yapıştırın iyice bi emip temizlesin
Aklıma başka öneri gelmedi
Bir yaş 18 yaş konusu daha
Cebren ve hile ile diyosun yanikendimi asiri kotu hissediyorum hani asiri utaniyorum bu olmasa simdi bunlari dusunmuyo olcaktim. arkadasim olarak gordugum bi cocukla bulustum ve icmistik sonra beni opmek icin israr etti ben de sonradan bisey demedim alkollu oldugum icin ve brni optu ben de çekilmedim bana dokunmasina da izin verdim. ve onu gram cekici bile bulmuyorum asiri igrenc geliyo bu olay illa yasayan vardir boyle bisey tiksiniyorum kendimden ben boyle biri degildim ikna etmek icin cok ugrasti pis hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?