tesekkur ederim18 yasinda icmek ve öpüşmek normal degil mi ya? Butun anneler toplanmis
Bu kadar kolayca istemediginiz seylere ikna ediliyorsaniz disarda, insanlarla ortamlarda kontrulunuzu kaybedecek sekilde icmeyinm. O arkadaşla iletisimi vs kesin iyi biri degil. Daha fazla ustunde durmaniza gerek yok. Hatanizdan ders alin ciddi zarar da gorebilirsiniz.
yasim 18 oldugu icin bisey yazamicak miyim sadece evli insanlarin platformu olsaydi yas siniri getirirlerdi zaten ne bu sinir kotu hissettigim biseyi yaziyorum zaten hatamin farkindayimYaşına 18 yazmış. Aklı beş karış havada bir ergen daha.
tesekkurler cevabiniz icinAyy buna benzer bir sey 10kusur sene önce bahar şenliklerinde benim de başıma gelmişti valla inkar edemicemYani tiksinmiyordum ama hiiic ilgimi çeken biri değildi. Alkol, gençlik.. Olmuş geçmiş artik ama bi daha görüşme onunla. Öyle ısrar eden biri arkadaşın değildir.
tesekkur ederim evet dersimi aldimAmaan öpüşmüşsünüz, hoşunuza gitmemiş, tekrarlamazsınız. Bunu abartmayın.
Ama içince otokontrolünüzü kaybediyorsanız, ki belli ki öyle, içmeyin. Ya da sadece güvendiğiniz arkadaşlarınızla, ev ortamında için. Dün şanslıymışsınız, arkadaşınız öpmekle yetinmiş. Yarın bambaşka ve çok daha kötü şeyler yaşayabilirsiniz. Tepkilerinizi kontrol edemiyorsanız içmeyin.
18 yaşında böyleysekendimi asiri kotu hissediyorum hani asiri utaniyorum bu olmasa simdi bunlari dusunmuyo olcaktim. arkadasim olarak gordugum bi cocukla bulustum ve icmistik sonra beni opmek icin israr etti ben de sonradan bisey demedim alkollu oldugum icin ve brni optu ben de çekilmedim bana dokunmasina da izin verdim. ve onu gram cekici bile bulmuyorum asiri igrenc geliyo bu olay illa yasayan vardir boyle bisey tiksiniyorum kendimden ben boyle biri degildim ikna etmek icin cok ugrasti pis hissediyorum
Ay 18’inde öpüşmeyecek de 45’inde mi öpüşecek bu gençler? Siz 18’ken erkeklerin saçını çekip kaçıyor muydunuz? 70 yaşında haminneler gibi yorum yapmış herkes.18 yaşında böyleyse
Tamam bir kere öpmüş bir daha izin vermezsiniz.kendimi asiri kotu hissediyorum hani asiri utaniyorum bu olmasa simdi bunlari dusunmuyo olcaktim. arkadasim olarak gordugum bi cocukla bulustum ve icmistik sonra beni opmek icin israr etti ben de sonradan bisey demedim alkollu oldugum icin ve brni optu ben de çekilmedim bana dokunmasina da izin verdim. ve onu gram cekici bile bulmuyorum asiri igrenc geliyo bu olay illa yasayan vardir boyle bisey tiksiniyorum kendimden ben boyle biri degildim ikna etmek icin cok ugrasti pis hissediyorum
sen 18 yaşında alkollüyken istemediğin kişilerle öpüşmeye devam et haminne oluruz bizAy 18’inde öpüşmeyecek de 45’inde mi öpüşecek bu gençler? Siz 18’ken erkeklerin saçını çekip kaçıyor muydunuz? 70 yaşında haminneler gibi yorum yapmış herkes.
a pardon 18inde başladıysan şimdi yaşlı bir bunaksın kurumuştur ya şimdi ne üzücüüAy 18’inde öpüşmeyecek de 45’inde mi öpüşecek bu gençler? Siz 18’ken erkeklerin saçını çekip kaçıyor muydunuz? 70 yaşında haminneler gibi yorum yapmış herkes.
abartma istersen vermedik18 yaşında böyleyse
Sıkıntı öpüşmeniz değil önce bunu idrak edin,alkol alıp sizi buna zorlayan birini( üstelik hiç çekici bulmadığınız ve itici bulduğunuz)red etmek yerine ısrarına boyun eğmek.Sizi öpmesine ve dokunmasına müsade etmek.Demek ki hiç istemediğiniz şeyleri ısrar , bir iki tatlı söz karşılığında herkes yaptırabilir.Dik duruş ,hayır demek sizin lugatta yokabartma istersen vermedik
Geçen seneki bir konusunda 24 yaşındayım yazmisYaşına 18 yazmış. Aklı beş karış havada bir ergen daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?