istemedigim biriyle opustum

tesekkur ederim

Yaşına 18 yazmış. Aklı beş karış havada bir ergen daha.
yasim 18 oldugu icin bisey yazamicak miyim sadece evli insanlarin platformu olsaydi yas siniri getirirlerdi zaten ne bu sinir kotu hissettigim biseyi yaziyorum zaten hatamin farkindayim

Amaan öpüşmüşsünüz, hoşunuza gitmemiş, tekrarlamazsınız. Bunu abartmayın.

Ama içince otokontrolünüzü kaybediyorsanız, ki belli ki öyle, içmeyin. Ya da sadece güvendiğiniz arkadaşlarınızla, ev ortamında için. Dün şanslıymışsınız, arkadaşınız öpmekle yetinmiş. Yarın bambaşka ve çok daha kötü şeyler yaşayabilirsiniz. Tepkilerinizi kontrol edemiyorsanız içmeyin.

Ayy buna benzer bir sey 10kusur sene önce bahar şenliklerinde benim de başıma gelmişti valla inkar edemicem Yani tiksinmiyordum ama hiiic ilgimi çeken biri değildi. Alkol, gençlik.. Olmuş geçmiş artik ama bi daha görüşme onunla. Öyle ısrar eden biri arkadaşın değildir.

tesekkurler cevabiniz icin

tesekkur ederim evet dersimi aldim

18 yaşında böyleyse

Tamam bir kere öpmüş bir daha izin vermezsiniz.
Öpüştüğünüz için mi igrendiniz, adamı çekici bulmadığınız için mi igrendiniz?

Çekici bulmadığınız biriyle olmaz. İyi arkadaşım, sevgili olsak iyi olur diye düşündünüz ama çekim olmadı sanırım. Çekim olmuyorsa olmaz.

Karşındaki arkadaşınıza arkadaş kalalım diye kırmadan söyleyin. Bir daha da onunla öpüşmeyin. Arkadaş kalmanız daha iyi bence.

Bende yeni flört ettiğim biriyle anlık böyle öpüşmüstüm sonra pis kötü hissettim öpüşmesi de güzel değildi
Bu yaşlarda olur bişey olmaz ben bir daha görüşmedim kötü tecrübe olarak kaldı,sende öyle düşün görüşme.
Alkollüyken bile hoşuna gitmediyse ayık kafayla hiç cekilmezdi

Tam bu yaşta yapılacak hatalar bunlar ya salla Sende ömür boyu travma bırakacak hayatını mahvedecek bir şey olmamış sonuçta iki gün sonra unutursun. Kendinden tiksineceğin, pis hissedeceğin bi durum da yok , boşluğuma geldi de ucuz yırtmışım de geç yani Buna bile böyle tepkiler veriyorsan saf masum bişeysin belli bundan sonra daha akıllı devam et yoluna fazla yara almadan kendini yıpratmadan tatlı tatlı geçir gençliğini

Ay 18’inde öpüşmeyecek de 45’inde mi öpüşecek bu gençler? Siz 18’ken erkeklerin saçını çekip kaçıyor muydunuz? 70 yaşında haminneler gibi yorum yapmış herkes.
a pardon 18inde başladıysan şimdi yaşlı bir bunaksın kurumuştur ya şimdi ne üzücüü

Sizde yapmışsınızdır illa güzellemesine anlam veremedim ben , herkes belli yaşlarda istediği insanlarla öpüşebilir evet ama sırf alkol alıp hoşunuza gitmeyen biriyle o an bulunuyorsanız iğrenç diye nitelendirmeyin sonuçta arkadaşta olsa insan sevdiği insanların yanında içebilmeli eğlenebilmeli gülebilmeli . Şahsi fikrimdir .

abartma istersen vermedik
Sıkıntı öpüşmeniz değil önce bunu idrak edin,alkol alıp sizi buna zorlayan birini( üstelik hiç çekici bulmadığınız ve itici bulduğunuz)red etmek yerine ısrarına boyun eğmek.Sizi öpmesine ve dokunmasına müsade etmek.Demek ki hiç istemediğiniz şeyleri ısrar , bir iki tatlı söz karşılığında herkes yaptırabilir.Dik duruş ,hayır demek sizin lugatta yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…