istemek ayıp mı olur?

civilenginar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
332
652
103
merhaba hanımlar, bir zamanlar çok konu açardım artık iyileşmeye başladım sanırım..
konuma gelecek olursak 1.5 yıl süren ilişkim uzun zaman önce son buldu, sancılı bir süreçti geçti, geçmeye devam ediyor. 20 yaşında, öğrenciyim, farklı şehirde okuyorum. eski sevgilimden biraz kötü ayrıldık, bana istemediğini, tamamen koptuğunu, yapacağı hiçbir şey olmadığını vs söyleyerek açıkçası üstünden attı. kabullendim hepsini, birkaç gün önce laf sokmalı falan tweetler atmış, kendisi 27 yaşında :olamaz: ayrılıktan 4 ay önce benden bir miktar para istedi, kardeşinin faturasını falan yatırdım. para derdine asla düşmedim, zaten söz konusu edip beklemedim bile geri vermesini. iban istemişti ancak hata verdi sonra atarım dedi bende takılmadım açıkçası. ama ayrılırken insan gibi davranmadı ve sonrasında saçma sapan sözleri, paylaşımları tiksindirdi resmen. en yakın arkadaşıma açtım konuyu o da iste sen öğrencisin farklı şehirde diyip kanıma girdi:KK76: şimdi kararsızım muhatap olmak istemiyorum ama param da o kişide kalsın istemiyorum. ne yapmalı?

merhaba hanımlar, bir zamanlar çok konu açardım artık iyileşmeye başladım sanırım..
konuma gelecek olursak 1.5 yıl süren ilişkim uzun zaman önce son buldu, sancılı bir süreçti geçti, geçmeye devam ediyor. 20 yaşında, öğrenciyim, farklı şehirde okuyorum. eski sevgilimden biraz kötü ayrıldık, bana istemediğini, tamamen koptuğunu, yapacağı hiçbir şey olmadığını vs söyleyerek açıkçası üstünden attı. kabullendim hepsini, birkaç gün önce laf sokmalı falan tweetler atmış, kendisi 27 yaşında :olamaz: ayrılıktan 4 ay önce benden bir miktar para istedi, kardeşinin faturasını falan yatırdım. para derdine asla düşmedim, zaten söz konusu edip beklemedim bile geri vermesini. iban istemişti ancak hata verdi sonra atarım dedi bende takılmadım açıkçası. ama ayrılırken insan gibi davranmadı ve sonrasında saçma sapan sözleri, paylaşımları tiksindirdi resmen. en yakın arkadaşıma açtım konuyu o da iste sen öğrencisin farklı şehirde diyip kanıma girdi:KK76: şimdi kararsızım muhatap olmak istemiyorum ama param da o kişide kalsın istemiyorum. ne yapmalı?
İste kız zıkkım yesin adam olsunda ayrılıktan önce borcunu düşünsün kalitesiz

Adam durustce lafı dolandırmadan sevmedıgını soyleyıp ayrilmis, ustunden attı demıssın.

Napsa duzgun ayrilmis olacaktı senden?, yalandan sen daha iyilerine layıksın, ailemde sorunlar var islerim yogun gıbı klıse yalanlar mı dızseydı?

Iste parayı, barısmaz ama soyleyım.
Oder parayı biter gene.

Son düzenleme:
Miktara bagli. Ben eski sevgilime bundan nerdeyse 10 yil once 600 tl cekip vermistim, o zamanlar iyi paraydi, kavgali ayrildik, param onda kaldi, istemedim, o da vermedi, hakkimi haram edip kapadim ustunu, cunku tekrar muatap olmak istemedim, 600 tl simdi de iyi para alsam iyi olurdu ama pislige tekrar bulasmak istemedim.

Adam durustce lafı dolandırmadan sevmedıgını soyleyıp ayrilmis, ustunde attı demıssın.

Napsa duzgun ayrilmis olacaktı senden?, yalandan sen daha iyilerine layıksın, ailemde sorunlar var islerim yogun gıbı klıse yalanlar mı dızseydı?

Iste parayı, barısmaz ama soyleyım.
Oder parayı biter gene.
nerede dönmesini istediğimi söylemişim merak ettim, 1.5 yıl dolu dizgin gidip bıçak gibi bir anda size bunlar söylense ne dersiniz acaba..

nerede dönmesini istediğimi söylemişim merak ettim, 1.5 yıl dolu dizgin gidip bıçak gibi bir anda size bunlar söylense ne dersiniz acaba..
Ah canım.
Belkı daha beterini yasamısımdır nerden biliyorsun yasamadıgımı.
Belkı yasadıgımdan yola cıkıp yazmısım dır sana o cumlelerı
Belkı bir umut ıcten ıce atacagın o adım seni baya bir kıracaktır buna hazır ol demısımdır.

Bır bucuk yıl.. İnsanların kac yıllık evlilikleri seni sevmiyorum artık cumlesı ile bitiyor bir bılsen.

Dedıgım gibi iste paranı, varsa da umudunu yok et. Sevmiyorum diyen adamla ısın olmasın

Sıkma canını ya herşey yazıyorlar burda herkes kendi şartları içerisinde en doğru olanı yapıyor zaten
Bıktım artık şu konulara girdiğimde lönk diye yorum yapıyorum ayağına kusup giden insanlardan her konuda aynı yaklaşım sanki alemin akıllısı kendileri sende asıl konu bence bırak para falan isteme iste demişler arkadaşlar ama unut gitsin 1.5 yıl olmuş bunca zaman sonra o zaten eşşek olmasa o zamandan verirdi paranı şimdi de sanki laf sokmalı msji okuyup hırslanıp ver paramı der gibi olma

Back
X