- 2 Haziran 2019
- 332
- 652
- 103
- Konu Sahibi civilenginar
merhaba hanımlar, bir zamanlar çok konu açardım artık iyileşmeye başladım sanırım..
konuma gelecek olursak 1.5 yıl süren ilişkim uzun zaman önce son buldu, sancılı bir süreçti geçti, geçmeye devam ediyor. 20 yaşında, öğrenciyim, farklı şehirde okuyorum. eski sevgilimden biraz kötü ayrıldık, bana istemediğini, tamamen koptuğunu, yapacağı hiçbir şey olmadığını vs söyleyerek açıkçası üstünden attı. kabullendim hepsini, birkaç gün önce laf sokmalı falan tweetler atmış, kendisi 27 yaşında
ayrılıktan 4 ay önce benden bir miktar para istedi, kardeşinin faturasını falan yatırdım. para derdine asla düşmedim, zaten söz konusu edip beklemedim bile geri vermesini. iban istemişti ancak hata verdi sonra atarım dedi bende takılmadım açıkçası. ama ayrılırken insan gibi davranmadı ve sonrasında saçma sapan sözleri, paylaşımları tiksindirdi resmen. en yakın arkadaşıma açtım konuyu o da iste sen öğrencisin farklı şehirde diyip kanıma girdi
şimdi kararsızım muhatap olmak istemiyorum ama param da o kişide kalsın istemiyorum. ne yapmalı?
konuma gelecek olursak 1.5 yıl süren ilişkim uzun zaman önce son buldu, sancılı bir süreçti geçti, geçmeye devam ediyor. 20 yaşında, öğrenciyim, farklı şehirde okuyorum. eski sevgilimden biraz kötü ayrıldık, bana istemediğini, tamamen koptuğunu, yapacağı hiçbir şey olmadığını vs söyleyerek açıkçası üstünden attı. kabullendim hepsini, birkaç gün önce laf sokmalı falan tweetler atmış, kendisi 27 yaşında