Arkadaşlar Merhaba cok sıkıntılıyim( 8 yillik ilişkim var haziran da beni istemeye gelecekler fakat babam uzun zamandir işsiz annemde dükkan acmisti olmadi kapatacagiz...ben cok sukur calisiyorum ama evin butun giderleri bende ev kira.. babamon hep kendi isiydi cok borcu var bankaya isye bulamadi..benim bu konum evde hoc konusulmiyo..sanki yanlos bişi yapıyorum.. ben yine yardım ederim ama madem durum boyle annem temizliğe gitsin ayıp mi yani.. bu yuzden cok mutsuzum..caba yok..ama bana gelince simdi zamanimi oluyor.. karsi tarafi 1yildir idare ediyorum ha su ha bu zaman diye ..off nasıl davranmalı yim bişiler söyleyin. .telden yazdim yanlis yerler olduysa kusura bakmayin.
Evin maddi yükünü kızlarının boynuna yükleyip, kendileri yan gelip yatan ve bu yüzden kızının gelecek kararlarını ertelemesine sebep olan ailelerden nefret ediyorum! Ne büyük düşüncesizliktir bu ya!
Benım bu durumum ıkı yıl oncesınden bellıydı ama babam bu ıkı yılda ıs bıle bakmadı nasıl olsa ben varım..Sizce benımde hiç haklılık payım yok mu?
Benım bu durumum ıkı yıl oncesınden bellıydı ama babam bu ıkı yılda ıs bıle bakmadı nasıl olsa ben varım..Sizce benımde hiç haklılık payım yok mu?
Arkadaşlar Merhaba cok sıkıntılıyim( 8 yillik ilişkim var haziran da beni istemeye gelecekler fakat babam uzun zamandir işsiz annemde dükkan acmisti olmadi kapatacagiz...ben cok sukur calisiyorum ama evin butun giderleri bende ev kira.. babamın hep kendi isiydi cok borcu var bankaya iste bulamadi..benim bu konum evde hic konusulmiyo..sanki yanlıs bişi yapıyorum.. ben yine yardım ederim ama madem durum boyle annem temizliğe gitsin ayıp mi yani.. bu yuzden cok mutsuzum..caba yok..ama bana gelince simdi zamanimi oluyor.. karsi tarafi 1yildir idare ediyorum ha su ha bu zaman diye ..off nasıl davranmalıyim bişiler söyleyin. .telden yazdim yanlis yerler olduysa kusura bakmayin.
Var olmaz olur mu, ama annem temizlik yapsin, ben evleneyim mi diyorsun. Bu cok bencilce cunku acikcasi onlarin maddi durumu suan sana bagli.
Belki üslubum bir anlık sinirle yanlış olabilir.Tabiki öyle demıyorum sevgılımde bılıyor bu durumu ben yıne yardım edıcem zaten.Sadece demek ıstedıgım keske toplamda 3 yıllık ıssızlık surecınde bana bukadar guvenmeselerdı..Keske bıraz caba olsaydı.Bencıllık konusuna gelınce kararsızım ıste yanlısmı yapıyorum dıye actım konuyu.Yorum yaptığın için teşekkür ederim :)
Katilmiyorum olur da bosanilirsa o eve geri donuluyor. Bunu bilip ona gore davranmak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?