Istemeye gelecekler ama..

zor bir durum ama sen yinede çok kararli oldugunu belli etki biraz çaba gösterip i$ bulsunlar kendilerine, hani yeni bir durum olsa bu i$sizlik hadi neyse dicem ama bir yilda ne i$ler bulunurdu..

Genelde boyle olmuyor . Cocuklu dul kadinlar baba evlerine geri donuyor. Ben genel icin konustum. Ki bu kizimiz donmese de kismen bencillik. Ben annemi temizlige gonderip evlenemem. O kadar rahat biri degilim.

Genelde boyle olmuyor . Cocuklu dul kadinlar baba evlerine geri donuyor. Ben genel icin konustum. Ki bu kizimiz donmese de kismen bencillik. Ben annemi temizlige gonderip evlenemem. O kadar rahat biri degilim.

anneniz nasıl olsa kızım çalışıyor kocamla yan gelip yatayım o bize baksın hatta evlenmesin bize baksın derse de bu bencillik değil mi

iş batar parasızlık olur bir ekmeğe muhtaç günler gelir fakat 3 senedir iş bulma girişiminde bulunmayan ebeveyne de rest çekilir

buda sömürmektir çünkü..

her anne sizinki gibi fedakar değildir onun için acıların kadını gibi düşünmemek lazım 3 yıl az değil.

Neyse, ikili polemige girmek istemiyorum. Benim gozumde ben, senin gozunde sen haklisindir. Iyi gunler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…