- Konu Sahibi erciyesinyorgunu
-
Çok teşekkürler hanımlarBeni vermeside zor olacak tek kızım ben :44: benim sevdiceğim rahat dursa söyle hemen anlat diye dün akşamdan bu tarafa gerdi beni
Öncelikle cevap için çok teşekkür ederimGörücü usülü değil babam hep sevin kimi isterseniz bende saygı duyarım derdi. Ben yinede çekiniyorum sanırım duygusalım biraz Dualarınız eksik etmeyin..Saygılar
Hanımlarrrrrr Babamla konuştum sonundaönce annem söyledi oda beni çağırdı utanmana sıkılmana gerek yok hayırlısı olsun kızım dedi gelsinler tanışalım senin mutluluğun bizim mutluluğumuz dedi:119: Darısı isteyen herkese olur inşallah Tek sorun patronumda çıktı o biraz olmaz gibilerinden söyledi umarım oda sevdiceğimi tanıdığı zaman sorun hallolur:109: Hepinize çok teşekkür ediyorum
Hanımlarrrrrr Babamla konuştum sonundaönce annem söyledi oda beni çağırdı utanmana sıkılmana gerek yok hayırlısı olsun kızım dedi gelsinler tanışalım senin mutluluğun bizim mutluluğumuz dedi:119: Darısı isteyen herkese olur inşallah Tek sorun patronumda çıktı o biraz olmaz gibilerinden söyledi umarım oda sevdiceğimi tanıdığı zaman sorun hallolur:109: Hepinize çok teşekkür ediyorum
Gelişmeleri ve inşallah söz,nişan,düğün hatta ev resimlerini bile bekliyoruzTabi her şey sırayla mutluluklar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?