İstemeye gelecekler babama nasıl söyleyeceğim :(

erciyesinyorgunu

aretias
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
62
0
Merhabalar Hanımlar.. Giresunlu olan ve giresunda yaşayan sevdiceğimle hemen hemen 2 yıllık birlikteliğimizden sonra dün akşam beni istemeye geleceklerini, ailemle konuşmamı söyledi (bu arada bende kayseriliyim,kayseride yaşıyorum):KK1: Ama ben babama nasıl söyleyeceğim onu bilemiyorum :KK5: Baba beni istemeye gelecekler biz birbirimizi sevdik beğendik ben gidiyormuyum diyeyim :KK50: Annemde şaşkın mart, nisan gelsin diyor:KK6: Benimde işlerim yoğun,birazda borcum var onları halledeyim öyle olsun dedim.Ama benim sevdiceğim heyecandan yerinde bile duramıyor:KK48: Nasıl söyleyeceğime karar veremedim dün geceden bu tarafa uykusuz,heyecanlı kara kara düşünüyorum :26: Sevdiceğimide çok seviyorummmm:KK16: Hadi hayırlısı bakalım bugün patronumla,yarında annem ve babamla görüşeceğim dua edin lütfenn :78:
 
canım çekinecek ne var, yüz kızartıcı bişey değil ki, ailen görücü usulümü evlenmeni bekliyodu, nice kızlar var ailelerini hiçe sayıp kaçıyolar, sen ailenin rızasını alarak evleneceksin, telli duvaklı çıkacaksın evinden, ailenede ne mutlu ki sağlıkları sıhhatleri yerindeyken seni gelin edecekler, Allah tamamına erdirsin dualarım seninle
 
Öncelikle cevap için çok teşekkür ederim :KK34: Görücü usülü değil babam hep sevin kimi isterseniz bende saygı duyarım derdi. Ben yinede çekiniyorum sanırım duygusalım biraz :KK43: Dualarınız eksik etmeyin..Saygılar :KK16:
 
canım cok tatlı bır heyecan olsa gerek .
kolay mı sevdıcegıne kavusmanın temellerı atılacak :KK16:
canım utanılacak cekınecek hıc bırsey yok bunda .
once annene soye babaya soylemeye cekınebılırsın .
annen de zaten babana soyler .
baban da senı karsına alır sorar .
kımlerden huyu suyu nedır der .sen de cevaplarsın .
belkı bu soruları sana degıl de annene sorar.
neyse sen dedıgım gıbı yap ,once annene soyle.annen acıklasın babana
 
Çok heyecanlıyım çok elim ayağım titriyor. Annemde benden heyecanlı umarım herşey çokkk güzel olur.. Cevaplarınız ve ince fikirleriniz için çok teşekkürler :KK34:
 
Öncelikle cevap için çok teşekkür ederim :KK34: Görücü usülü değil babam hep sevin kimi isterseniz bende saygı duyarım derdi. Ben yinede çekiniyorum sanırım duygusalım biraz :KK43: Dualarınız eksik etmeyin..Saygılar :KK16:


Ne güzel, şanslısın...
Baban da fikirlerine saygı duyuyor ki 'kimi severseniz sevin ben saygı duyarım.' demiş.
Babanla karşılıklı oturup konuşabilirsin...
 
ayyy bi an benim günlerime döndüm:KK16:. benide geçen sene 16 subatta istemeye gelmişti sevdicegim 1 sene 8 gün olduuuu tammm tamına:) benimkide severekti babama nasıl söylesem düşünceleri sarmıştı beni. uykusuz geceler,konuşmayan sürekli düşünen günler geldii:) babamda aynı senin baban gibi kimi isterseniz ona vercem demişti ama bende çok utanıyordum hemde ne der die biraz tedirgindim. ablama söyledim o babama söyledi bende kapıda dinliyorm babam gayet anlayışlı bi şekilde yanıma gelip kim oldugunu nerde tanıştıgımı sordu hiç bekledigim gibi olmadı tabi utandım ama unutulmaz bi gündü benim için. biraz nerde tanıştıgımız sorun olmuştu ama olsun:):):) korkma öyle söylüyosa baban anlayışlıysa bişe olmaz:KK76: inşllah sorunsuz güzel biter o gün :KK16:
 
Canım sen söyleme annen söylesin :KK53: Beni istemeye gelirken annem söylemişti babama, tepki vermiş daha erken die tabi ama annem ikna etmişti :KK53: Annene at topu en güzeli babanın dilinden en iyi o anlar :KK34: Bu arada mutluluklarrrr :KK16:
 
Ahh canım seni çok iyi anlıyorum suanda.Bende topu anneme atıcaktım ama benim konusmam daha dogru olur diye babamı aldım karsıma söyledim.Heyecandan kalbım durucaktı hıc bukadar zor bısey yasamamıstım gercekten.Babam önce olmaz sen daha kucuksun(küçük dedıgı 25 yasım) ıstemıyorum falan gıbılerınden konustu sonra yumusadı gelsın tanısalım demeye basladı:):)Yani hiç kendını kasma germe bende oyle oldum ama atlattım adamcağız şok oldu ama 1 güncük sürdü:)Allah hakkında hayırlısı versin canım yarın konuştuğunda yaz bize..
 
Annem bendende heyecanlı (heyecan yapınca tansiyonu yükseliyor) sanırım utana sıkıla ben söyleyeceğim:KK17: Ahhhh babacımm ahhhhh:KK17: Halbuki herşeyide rahat rahat söyleyebiliyorum yanında bu durum çok gerdi beni çokk :44::44:
 
annene söyle canim,benim 7 yillik sevgilim var 1 yil önce annem babama söyledi..simdide artik birseyler olacak herkes farkinda yani biz yurt disinda yasiyoruz iste bunun icin plan yapiliyor..ama en kötüsü henüz babamla konusmak istemiyorum yaninda bu konu acildiginda cok tuhaf oluyorum hemen degistiriyorum
 
Öncelikle cevap için çok teşekkür ederim :KK34: Görücü usülü değil babam hep sevin kimi isterseniz bende saygı duyarım derdi. Ben yinede çekiniyorum sanırım duygusalım biraz :KK43: Dualarınız eksik etmeyin..Saygılar :KK16:


Bak kendin söylemişsin zaten :)

Sen cesaret edemiyorsan annen söylemeli, en mantıklısı bu şimdiden mutlulukar, Allah tamamını erdirsin :KK16:
 
Allah tamamına erdirsin. benim günlerim aklıma geldi. annem söylemişti, benimde. ama birkaç hafta sonra diyebildi. babam fikirlerime saygı duysa da beni vermesi zor oldu :KK1:
 
X