- Konu Sahibi erciyesinyorgunu
aaa cok sevindim. allah tamamina erdirsin. hersey gonlunce olsun.
Çok teşekkür ediyorummmm
 Allah razı olsun
 Allah razı olsun 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa cok sevindim. allah tamamina erdirsin. hersey gonlunce olsun.
 Allah razı olsun
 Allah razı olsun 

inşallah herkesin/hepimizin daim olur sevgisi,saygısı...
Hangi şehir Kayserimi, Giresunmuçok teşekkür ediyorum hanımlar darısı bekarlaraaaaaaaaaaaaaaaa inşallahhhhh

kayseri canımm[/QUOT
Kayserili bir hemşerimin güzel dilekleri beni daha da mutlu etti saygılar
 Sonunda ailelerimizi 31 Martta tanıştırdık.
 Sonunda ailelerimizi 31 Martta tanıştırdık. çok güzel bir gün oldu çok memnun kaldılar ailemde güler yüzle karşıladı onları çok mutluyuzzzz çokkk
 çok güzel bir gün oldu çok memnun kaldılar ailemde güler yüzle karşıladı onları çok mutluyuzzzz çokkk Rabbim herkese nasip etsin inşallah
 Rabbim herkese nasip etsin inşallah Nazarlardan saklasın
 Nazarlardan saklasın

Sıra Ekim 2012 ' deki düğünümüze geldi.. İstediğiniz herşeyin gönüllerinizce olması dileğiyle.. İyi ki varsınız KK üyeleri..
 Sıra Ekim 2012 ' deki düğünümüze geldi.. İstediğiniz herşeyin gönüllerinizce olması dileğiyle.. İyi ki varsınız KK üyeleri..

14.07.2012 tarihinde nişanımızı yaptıkSıra Ekim 2012 ' deki düğünümüze geldi.. İstediğiniz herşeyin gönüllerinizce olması dileğiyle.. İyi ki varsınız KK üyeleri..

14.07.2012 tarihinde nişanımızı yaptıkSıra Ekim 2012 ' deki düğünümüze geldi.. İstediğiniz herşeyin gönüllerinizce olması dileğiyle.. İyi ki varsınız KK üyeleri..

Darısı sevenlerin ve bekarların başına tez zamanda sevdiceğinize kavuşanız inşallah:))
 Darısı sevenlerin ve bekarların başına tez zamanda sevdiceğinize kavuşanız inşallah:))