- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi 55gulsah55
-
Hangi yaz tatlım ? Yaz bitti. 19 yaş çok erken. Okusan,işin garanti olsa,öyle düşünsen daha iyi olmaz mı ? Hem böylece ''Ben kararımı verdim ve arkasındayım.Olur mu olmaz mı diye sormuyorum.Sadece baba olarak rızanı almak istedim'' deme hakkınada sahip olursun.Elime ekmegimi alıyorum zaten bu yaz calismaya başlıyorum disardanda 4 seneye tamamlıyorum evlensemde evlenmesemde bu böyle olcakti
Orası öyle canım ama bu yaz değil bidahaki yaz başlıyorum okul bitince bende evlenmeye bayilmiyorum ama insan sevdigiyle her dakika beraber olmak istiyo aileside ilerde laf olmasın hic yoktan benim ailemin bi bilgisi olsun istiyolar isticekler diye hemen evlenmicem ya sozu var nişanı var evi kurması hazırlaması derken bu zaten 1 bucuk 2 seneyi alicakHangi yaz tatlım ? Yaz bitti. 19 yaş çok erken. Okusan,işin garanti olsa,öyle düşünsen daha iyi olmaz mı ? Hem böylece ''Ben kararımı verdim ve arkasındayım.Olur mu olmaz mı diye sormuyorum.Sadece baba olarak rızanı almak istedim'' deme hakkınada sahip olursun.
Bayılmıyorsan bu acele ne ? Bende seviyorum bende istiyorum ama kendimi garantiye almadan bir adım bile atmam.Seviyorsa beklesin.4 yıla tamamlama düşünceni bile onun için bırakmışsın.Bi heves ugruna atılıyorsun ama dilerim pişman olmazsın.Ayrıca ailesine ne oluyor ? Söz-nişan olmasa ne oluyormuş ailecek adlarımı çıkıyormuş ? Okulum bitmeden söyleyemem desen ayıracak halleri yok ya. 1 yıl çok çok erken.İyi düşün.Orası öyle canım ama bu yaz değil bidahaki yaz başlıyorum okul bitince bende evlenmeye bayilmiyorum ama insan sevdigiyle her dakika beraber olmak istiyo aileside ilerde laf olmasın hic yoktan benim ailemin bi bilgisi olsun istiyolar isticekler diye hemen evlenmicem ya sozu var nişanı var evi kurması hazırlaması derken bu zaten 1 bucuk 2 seneyi alicak
Hata yapıyorsunuz hataaaa...Okulunuzu bitirmeden,iyi bir yere işe girmeden asla evlenmeyin,sırf erkek arkadaşımı tanıyınca fikrim değişti diyip hata yapmayın.Sonra gerçekten çok pişman olursunuz.Merhaba arkadaslar buraya yeni üye oldum sirf sizin fikirlerinizi almak icin :) 19 yasindayim universitede okuyorum 2 senelik okuyorum normalde 4 e tamamlicam diye basladim ama erkek arkadasimla tanisinca fikirlerim değişti disardan okuyup okulum bitince çalışmaya baslicam babamla bu sekil konustuk o is bulucakti erkek arkadaşimla yaklasik 1 senedir çıkıyoruz akraba değiliz ama akraba ortaminda bir araya geldik annem babam onu ve ailesinin taniyolar zaten bizde o bahaneyle tanismistik 3 4 ay önce cok saçma bi nedenden dolayi babam öğrendi ve bizi ayirdi tabi biz ayrilmadik bizimkilerle oyle bildi şimdi annesi falan okulun ikinci döneminde istemeyen geliceklerini söylediler ama ben babama söylemeyi korkuyorum cok sinirli birisi harfinden fazla hemde buyuk olacak birini de getiremem cunku kimse istemiyo tanidik diyeymis guya napabilirim dusun dusun bi sınıfa varamadim
Kiiiiz gullusah 55Merhaba arkadaslar buraya yeni üye oldum sirf sizin fikirlerinizi almak icin :) 19 yasindayim universitede okuyorum 2 senelik okuyorum normalde 4 e tamamlicam diye basladim ama erkek arkadasimla tanisinca fikirlerim değişti disardan okuyup okulum bitince çalışmaya baslicam babamla bu sekil konustuk o is bulucakti erkek arkadaşimla yaklasik 1 senedir çıkıyoruz akraba değiliz ama akraba ortaminda bir araya geldik annem babam onu ve ailesinin taniyolar zaten bizde o bahaneyle tanismistik 3 4 ay önce cok saçma bi nedenden dolayi babam öğrendi ve bizi ayirdi tabi biz ayrilmadik bizimkilerle oyle bildi şimdi annesi falan okulun ikinci döneminde istemeyen geliceklerini söylediler ama ben babama söylemeyi korkuyorum cok sinirli birisi harfinden fazla hemde buyuk olacak birini de getiremem cunku kimse istemiyo tanidik diyeymis guya napabilirim dusun dusun bi sınıfa varamadim
Cok sevindim senin adina canim benim inşallah valla darısı basima su gunler sorunsuz geçerse devami gelirKiiiiz gullusah 55
ben de samsunnn ve ben de aynı durumdayım inanır misin dusun dusun kendimi yemistim en sonunda annem soyledi benim babam da cok sinirli hic birsey demedi yani cunku bu isler boyle annen onu uygun bir dille anlatır sen merak etme cunku bunlar hayatin kanunu uzulmeeee
Allah buyuk kuzum , tamamina erdirsin insallahCok sevindim senin adina canim benim inşallah valla darısı basima su gunler sorunsuz geçerse devami gelir
İnşallah canımAllah buyuk kuzum , tamamina erdirsin insallah
Bu sitede herkes herşeyi yanlış anlayıp da birilerine laf sokmak kötü niyet aramak için mi uğraşıyor Arkadaşa demek istediğim seviyorsan eninde sonunda o senin baban Anlayış gösterecek kanul edecektir rahat ol diyorumEe yani? Nispet mi yapıyorsun konu sahibine nedir? NE gereksiz bir yorumdur bu boyle?
Konuya gelirsek, yaşın evlilik icln cok kucuk, biraz daha beklemende fayda var.
Eger ailede kimse istemiyorsa, karsı aileden birileri gelip konusmaya calısacaklar babanla. BAska oluru yok gibi gorunuyor..
Sakın kacmaya falan kalkmayasın.
Orası öyle canım ama bu yaz değil bidahaki yaz başlıyorum okul bitince bende evlenmeye bayilmiyorum ama insan sevdigiyle her dakika beraber olmak istiyo aileside ilerde laf olmasın hic yoktan benim ailemin bi bilgisi olsun istiyolar isticekler diye hemen evlenmicem ya sozu var nişanı var evi kurması hazırlaması derken bu zaten 1 bucuk 2 seneyi alicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?