- 23 Ağustos 2015
- 15
- 2
- 86
- 28
- Konu Sahibi 55gulsah55
-
Daha onceden babamla ayni ortamda da bulunmuştu ondan da istemiyo beni taniyo niye kizimi seviyo diyosırf tanıdık olduğu için mi istemiyor baban?
Elime ekmegimi alıyorum zaten bu yaz calismaya başlıyorum disardanda 4 seneye tamamlıyorum evlensemde evlenmesemde bu böyle olcakti19 yaş ne acele evlilik için.
19 senede, ki bunun enaz 18 yılı üniversiteye kapat atana kadar mücadele ile geçiyor.
1 sene rahatta bekarlıktan sıkıldın peki ömrün 70 sene desek 50 yıl evlilik nasıl geçecek?
Hayatını yaşa eline ekmeğini al, millet 2 üniversite yüksek lisans yabancı dilleri üçleme çabasında sen herşeyi bırak evlen.
Bende babanın yerinde olsam evlendirmezdim hangi çağdayız.
Biraz kendin için yaşa geleceğine yatırım yap.
Çok kıymetli olmayacaksın bir iki yıl sonra o herşeyi feda ettiğin adamın gözünde değmez yani.
O 25 yaşında calisiyo okumuyo zaten suan bende evlensemde evlenmesemde çalışıp disardan bitiricektimne aceleniz var istemeye geliyolar hemen ortalık karışmış üstüne tuzuda basıyorsunuz. 2 yıl daha sabredip eğitiminize öncelik verseydiniz keşke. hayır yani çocuk kaçıyor mu. çok mu süper tanıyosunuz birbirinizi değicekmi okuldan vazgeçtiğine. yani bence hata yapıyorsun
Evlilik için çok küçük bir yaş iyi düşün, bu zamanda bu yaşta evlilikler uzun süreli olmuyor.Elime ekmegimi alıyorum zaten bu yaz calismaya başlıyorum disardanda 4 seneye tamamlıyorum evlensemde evlenmesemde bu böyle olcakti
Gencim evet ama öyle bi karar verdik zamaninda babamda 18 yasindayken 16 yaşında olan annemi kaçırmış gayette mutlular tabi herkes onlar gibi olmaz ama gozumun önünde cok iyi bi örnek var ve ben onların izniyle evlenicemEvlilik için çok küçük bir yaş iyi düşün, bu zamanda bu yaşta evlilikler uzun süreli olmuyor.
Gez toz hayatını yaşa niye kendini esarete atıyorsun kaçmıyor koca merak etme.
Çok gençsin evlilik zor birşey öyle beyaz gelinlik toz pembe hayaller romantik bir koca vs yok yani.
3. Dünya savaşı başlıyor evetlerden sonra, her cephede bir düşman.
Bu mücadeleyi ertele derim şahsen.
istemeler yüzükler vs baş döndürür önce, sonrada dünyanı durdurur.
Mutluluklar öyleyseGencim evet ama öyle bi karar verdik zamaninda babamda 18 yasindayken 16 yaşında olan annemi kaçırmış gayette mutlular tabi herkes onlar gibi olmaz ama gozumun önünde cok iyi bi örnek var ve ben onların izniyle evlenicem
İnşallah :)Mutluluklar öyleyse
Babam erkek arkadaşımı öğrendiğinde aldı karşısına beni Azcık da sinirli Dedi ki Kızım seviyo musun güvenilir çocuk mu sence Evet baba dedim tanısan çok seversin Tamam önce gelsin tanışsın beğenirsek gelsin istesinler söyle hazırlıklı olsun dedi Yaa baba naptın dur ben sana haber vericem geleceklerinde daha çok var dedim
Yok o kadar gözü kara değilim :))Ee yani? Bispet mi yapıyorsun konu sahibine nedir? NE gereksiz bir yorumdur bu boyle?
Konuya gelirsek, yaşın evlilik icln cok kucuk, biraz daha beklemende fayda var.
Eger ailede kimse istemiyorsa, karsı aileden birileri gelip konusmaya calısacaklar babanla. BAska oluru yok gibi gorunuyor..
Sakın kacmaya falan kalkmayasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?