İstemeye, nişana hatta düğüne gelmeyen kp

Bu yoruma kesinlikle katılıyorum. Eşim benden yaş olarak oldukça küçük. Ve ben müslüman değilim, eşim müslüman. Ve daha bir sürü farklılıklar var. Ailesine danışmadı bile. Ben dedim ailen ne der bu duruma diye. O kapı gibi arkamda durdu. Ben de onun ailesindeki farklılıklara bir şey diyemem, zaten hakkım yok ama bilirim ki eşim buna izin vermez. Senin arkanda duran bir adam yok. En mutlu günün şimdiden zehir olacaksa iyi düşün taşın
Eşinizi çok taktir, haklısınız ayrıca benim erkek ardaşım bu denli arkamda duramaz sanırım

Eşinizi çok taktir, haklısınız ayrıca benim erkek ardaşım bu denli arkamda duramaz sanırım
çok iyi düşün canım arkanda durmaza hep aranızda bu sorun olacak sen gitmek istemeyeceksin o gidecek yada seni zorlayacak üstelik evlenince erkeklerin aileleri daha da değerleniyor sende istenmeyen gelin olup gitmeyi kabul edeceksen evlen

Herşey bir kenara ama beni tanımayan beni istemeyen çocuğumu da görmesin. Ne zaman gelir özür diler, kızım biz hata ettik der, o zaman çocuğumu da görebilir. Hiç ufacık çocuk anadan ayrı bayram mı yapar? Karşınızda sizin arkanızda dağ gibi duracağına inandığınız bir adam varsa yola çıkın. Ama çocuk konusunda net olun lütfen. Anasını istemeyen danasını görmeyiversin.

Evet aynen yazdığım gibi 3 senelik erkek arkadaşımın babası ne istemeye ne nişana ne de düğüne gelmeyecek. Kendi memleketinden olmadığım için istemiyor beni. Soracak olanlar için evet tek gerekçesi bu çünkü bir kez bile yüz yüze görüşmedik (görüşmeyi de düşünmüyorum)
3 senedir erkek arkadaşım ikna edemedi, bizde bıraktık peşini. Ailene çok mahcup olacağım ama bir abimi alıp geleceğim diyor. Yapacak hiçbir şey yok.
Ekimde olacak tanışma+nişan. Ama bu durumu aileme açıklayamıyorum.
Erkek arkadaşım 33 yaşında bende 24 yaşındayım. Üst düzey Bi memur. Bende atandım şükürler olsun. Maddi olarak ihtiyacımız yok. Hiç olmadı babamın bana aldığı araba var onunda kendi arabası var. İkisini satınca 80/90 bin yapıyor. Satıp düğün vs yaparız. Sonra tekrar alınır. Ama babası hayattayken gelmemesi üstüne üstlük annesini de yollamaması beni aileme karşı rencide ediyor. Ooffffff offf ailemi geçtim Bi şekilde ikna ederim. Akrabalara ne diyicez. Dedikodu için tetikte bekliyor zaten hepsi. Hasta desen öldü desen olma düğünde onun diğer akrabaları olacak, ya bir sohbet arasında konuşulursa rezalet.
Ayrılmak istemiyorum, erkek arkadaşım da çok mahcup ama başka yol yok. Ben napıcam Nasıl açıklayacağım.
Ayrıca hayatım boyunca ailesiyle muhattap olmayacağımı hastalık vs de kendisinin gidebileceğini söyledim. Öyle Bi talepte bulunamam ama çocuk olursa onlarla ben Bayram'larda vs giderim ailem sonuçta atamam diyor.
Atmasında zaten. Allah aşkına ben ne yapayım Nasıl yapayım
Şunu eklemek istedim dedikodular benim umrumda değil ama anne ve babamı yaralar
Evlenme

Her şey usulüne göre olmalı. İlişkinizi bitirmek için babası gelmiyordur. Oğlu onu seçsin diye belki de. Gelecek öyle ya da böyle gelmeli. Aileniz de kabul etmesin babası olmadan olmaz yani.

Hiç hediye almayan surat asınca da tamam bi hediye alayım barışalım diyen sevgili dimi bu?
E ailesi de istemiyor şimdi olmasa bile ilerde çok sorun yaşayacaksın demedi deme. Aile o atmaz atamaz sen üzülürsün.

Evet aynen yazdığım gibi 3 senelik erkek arkadaşımın babası ne istemeye ne nişana ne de düğüne gelmeyecek. Kendi memleketinden olmadığım için istemiyor beni. Soracak olanlar için evet tek gerekçesi bu çünkü bir kez bile yüz yüze görüşmedik (görüşmeyi de düşünmüyorum)
3 senedir erkek arkadaşım ikna edemedi, bizde bıraktık peşini. Ailene çok mahcup olacağım ama bir abimi alıp geleceğim diyor. Yapacak hiçbir şey yok.
Erkek arkadaşım 33 yaşında bende 24 yaşındayım. Üst düzey Bi memur. Bende atandım şükürler olsun. Maddi olarak ihtiyacımız yok. Hiç olmadı babamın bana aldığı araba var onunda kendi arabası var. İkisini satınca 80/90 bin yapıyor. Satıp düğün vs yaparız. Sonra tekrar alınır. Ama babası hayattayken gelmemesi üstüne üstlük annesini de yollamaması beni aileme karşı rencide ediyor. Ooffffff offf ailemi geçtim Bi şekilde ikna ederim. Akrabalara ne diyicez. Dedikodu için tetikte bekliyor zaten hepsi. Hasta desen öldü desen olma düğünde onun diğer akrabaları olacak, ya bir sohbet arasında konuşulursa rezalet.
Ayrılmak istemiyorum, erkek arkadaşım da çok mahcup ama başka yol yok. Ben napıcam Nasıl açıklayacağım.
Ayrıca hayatım boyunca ailesiyle muhattap olmayacağımı hastalık vs de kendisinin gidebileceğini söyledim. Öyle Bi talepte bulunamam ama çocuk olursa onlarla ben Bayram'larda vs giderim ailem sonuçta atamam diyor.
Arabayı satacağınızı yazdığınız yere kadar okudum. Düğün bu kadar önemli mi, arabalarınızı bunun için satacaksınız? Bilemedim ben mi anlamıyorum. Ben evlenir kına gecesi ve düğün istememiştim. Hiç sevemedim gitti böyle seremonileri. Tamam siz isteyebilirsiniz de araba satmak mantıklı gelmedi bana.

Tamam söyleyeyim
-bana sesini yükseltmez asla kötü kelime kullanmaz (salak dahi demez) çok sinirlense bile. (Bense ağzıma geleni söylerim)
-kesinlikle bana çok sadıktır. (bu konuda güvenim tam)
-sinirliysem alttan almayı biliyor. Susması gereken yerde susar.
-beni asla kısıtlamaz (istediğim arkadaşımla istediğim yerde istediğim kadar gezerim. Hani bunu yapamazsın demez genel anlamda hiç bir kısıtlaması yoktur)
-küs kalamaz. Haksızda olsam asla o konuyu uzatmaz
Başka aklıma gelmiyor. Bu kadar galiba

Bunlar zaten olması gereken asgari şeyler, iyi yönü diye bunlara bakamazsın ki...

arkadaşlar ben de aynı durumdayım. 1 yıllık ilişkim var ve çok iyi gidiyor. evlilik kararı aldık ve ailesi beni tanımadığı halde istemiyor. sevgilim bunun için 3 aydır uğraşmış ve türlü yollara girmiş ikna için ama başarılı olamadım diyor. en son ben de gemileri yaktım ve resti çektim aileme dedi. beni çok sevdiğini ve evlenmek istediğini söyledi. benim ailemle konuşmak istiyor, büyüklerimi alıp gelicem diyor.

sevgilim tek başına yaşıyor, maddi olarak problemi yok, ben de ailemle kalıyorum ama maddiyat olarak benim de problemim yok. iki arada bi derede kaldım. bana da yardımcı olur musunuz?

arkadaşlar ben de aynı durumdayım. 1 yıllık ilişkim var ve çok iyi gidiyor. evlilik kararı aldık ve ailesi beni tanımadığı halde istemiyor. sevgilim bunun için 3 aydır uğraşmış ve türlü yollara girmiş ikna için ama başarılı olamadım diyor. en son ben de gemileri yaktım ve resti çektim aileme dedi. beni çok sevdiğini ve evlenmek istediğini söyledi. benim ailemle konuşmak istiyor, büyüklerimi alıp gelicem diyor.

sevgilim tek başına yaşıyor, maddi olarak problemi yok, ben de ailemle kalıyorum ama maddiyat olarak benim de problemim yok. iki arada bi derede kaldım. bana da yardımcı olur musunuz?
Eski konulara yazıyorsunuz. Buradan cevap alamazsınız. Konu açın.

Kendi memleketlisi değil diye istemediğini düşünmüyorum . Ya bir kız vardır sevgilinizin onunla olmasını istediğini ya da sizi beğenmiyordur . Başka nedenler var gibi gözüküyor….

Back
X