Evet aynen yazdığım gibi 3 senelik erkek arkadaşımın babası ne istemeye ne nişana ne de düğüne gelmeyecek. Kendi memleketinden olmadığım için istemiyor beni. Soracak olanlar için evet tek gerekçesi bu çünkü bir kez bile yüz yüze görüşmedik (görüşmeyi de düşünmüyorum)
3 senedir erkek arkadaşım ikna edemedi, bizde bıraktık peşini. Ailene çok mahcup olacağım ama bir abimi alıp geleceğim diyor. Yapacak hiçbir şey yok.
Ekimde olacak tanışma+nişan. Ama bu durumu aileme açıklayamıyorum.
Erkek arkadaşım 33 yaşında bende 24 yaşındayım. Üst düzey Bi memur. Bende atandım şükürler olsun. Maddi olarak ihtiyacımız yok. Hiç olmadı babamın bana aldığı araba var onunda kendi arabası var. İkisini satınca 80/90 bin yapıyor. Satıp düğün vs yaparız. Sonra tekrar alınır. Ama babası hayattayken gelmemesi üstüne üstlük annesini de yollamaması beni aileme karşı rencide ediyor. Ooffffff offf ailemi geçtim Bi şekilde ikna ederim. Akrabalara ne diyicez. Dedikodu için tetikte bekliyor zaten hepsi. Hasta desen öldü desen olma düğünde onun diğer akrabaları olacak, ya bir sohbet arasında konuşulursa rezalet.
Ayrılmak istemiyorum, erkek arkadaşım da çok mahcup ama başka yol yok. Ben napıcam Nasıl açıklayacağım.
Ayrıca hayatım boyunca ailesiyle muhattap olmayacağımı hastalık vs de kendisinin gidebileceğini söyledim. Öyle Bi talepte bulunamam ama çocuk olursa onlarla ben Bayram'larda vs giderim ailem sonuçta atamam diyor.
Atmasında zaten. Allah aşkına ben ne yapayım Nasıl yapayım
Şunu eklemek istedim dedikodular benim umrumda değil ama anne ve babamı yaralar