Hayır aramadım hiç aklıma gelmedi daha doğrusu bilmiyordum arayabilecegimi
Öğretmenlik yada akademik olarak devam etme isteğim vardı
Direkt ilahiyat olduğu için değil de ataması diğer bölümlere göre daha kolay olduğu içinİlahiyat okumadığın için mi çok pişman olacakmışsın.. Bence mezun ol, bi daha oku istediğin bölümü.
Teşekkürler yarın mutlaka gideceğimYarin ilk is gecmek istedigin fakultenin ogrenci islerini ara,gitme imkanin varsa gdip yuz yuze de gorusebilirsin onlar sana ne yapman gerektigini soyler .
Yaniliyo olabilirim ama her fakulte kontenjaninin belli bi orani kadar merkezi puanla yatay gecis icin kontenjan acmak zorunda,ozel universiteler de dahil.
Tarih açık öğretimden de okunmuyor muydu..Direkt ilahiyat olduğu için değil de ataması diğer bölümlere göre daha kolay olduğu için
Hazırlık sınıfını geçebilecek gibi gorunmuyorum suan sorun bu aslında gecebilirsem bitiririm bi şekilde mutlaka ama kalırsam ve bölüm degistiremezsem sıkıntı olacaktarihten atanman çok zor ama ilahiyatta rahat atanırsın.amacın öğretmenlikse ilahiyat daha mantıklı.tarihi ille de istiyorsan açık öğretimden de okuyabilirsin.
Puan türüm ts olduğu için pek seçeneğim yok tekrar sinava girecek olursam tm yle yerleşirim tm çıkışlıyım çünküTarih mezunu nice insanlar işsiz takılırken sana canı gönülden git oku diyemiyorum , hele ki akademik kariyer olayının bile torpille oldugu şu devirde çok zorluk çekersin, üstüne ailen tarihe geçtiğin için her defasında başına kakar , bu bölümde de mutsuzsun bitirsen bile ne işini gördüğün insanlara zerre faydan olur ne kendine.. ben iki yolun sonunuda iyi görmedim, ben olsam başka alternatif düşünürdüm.
BENDEN SANA TAVSİYE; BÖLÜMÜNÜ BIRAKMA. GİT AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİNDE İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAPSAMINDA TARİH OKU. HEM GÖNLÜN OLSUN HEM DE İŞ GARANTİN...ilahiyat okuyorum hazirliktayim tarih istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?