Yapmaktan gerçek zevkmi aliyorsunBu konuda kısas yapamam ki elimde değil ben seviyorum yapmayı kendi zevkim için de yapıyorum zaten ben yapmıyorum rahatsız oluyorum desem eşim ille de yap diye ısrar etmez sanırım bu konuda ben biraz çirkefim
Büyük konuşmayın :)İğrenen adam sevmiyordur arzulamıyordur benim için önemli bana oral yapmayanla ben seks yapmam valla
Evet vallaYapmaktan gerçek zevkmi aliyorsun
İlginç geldi banaEvet valla
Nesi ilginç anlamadım yani herkes iğrenerek istemeyerek mi oral yapıyor eşine garip olan benimki miİlginç geldi bana
Nesi ilginç kiİlginç geldi bana
NedenBüyük konuşmayın :)
Yo doğrular iğrenen adam arzulamıyordurBiraz daha abartın böyle az oldu
Valla ben de eşimi hayvan gibi arzuluyorum ama dötünü de yalamam yani mesela o yüzden "iğrenen arzulamaz " diye bi tez yokYo doğrular iğrenen adam arzulamıyordur
İkisi aynı yerde değilValla ben de eşimi hayvan gibi arzuluyorum ama dötünü de yalamam yani mesela o yüzden "iğrenen arzulamaz " diye bi tez yok
Sonuçta ikisi de iğrenç mi iğrençİkisi aynı yerde değil
Hayır değil üzüldüm bu zevki tatmayan kadınlaraSonuçta ikisi de iğrenç mi iğrenç
Tamam abla en çok seni yalıyolarHayır değil üzüldüm bu zevki tatmayan kadınlara
öyle
En azından benden iğrenen yokTamam abla en çok seni yalıyolar
Yok valla benim için olmazsa olmaz
Doğrudur karşı taraf bunu her zaman istemezse nolacakYok valla benim için olmazsa olmaz
İğrenenle beraber olmam tabii ki her sekste oral yok ama iğrenen istemeyen adamla ayrılırımDoğrudur karşı taraf bunu her zaman istemezse nolacak
Gönlünüze göre versin ne diyimİğrenenle beraber olmam tabii ki her sekste oral yok ama iğrenen istemeyen adamla ayrılırım
Çok şükür verdiGönlünüze göre versin ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?