gece gece canım sıkıldı kızlar....hazan mevsimi nedense ayrılık mevsimi oluyor.....oğlum ve kız arkadaşı ayrılık kararı almışlar.....istemezdim böyle bitsin....üzgünüm açıkçası...........inşallah haklarında hayırlısı olur....ama ben gelinimi çok sevdim ve hala çok seviyorum.....bundanmıdır bilinmez benim hala umudum var...............:gitme:
sizin gibi kayınvalideler de varmıs sizi takdir ettim insallah ayrılmazlar belki dayanamayıp dönerler birbirlerine :Saruboceq:
gece gece canım sıkıldı kızlar....hazan mevsimi nedense ayrılık mevsimi oluyor.....oğlum ve kız arkadaşı ayrılık kararı almışlar.....istemezdim böyle bitsin....üzgünüm açıkçası...........inşallah haklarında hayırlısı olur....ama ben gelinimi çok sevdim ve hala çok seviyorum.....bundanmıdır bilinmez benim hala umudum var...............:gitme:
Sevgili abuela , siz gerçek misiniz???
ben gerçeğim gerçek olmasına da......bu kadar şaşırtıcı bir durumsa eğer, dünya bu soruyu soracak kadar kirlendiyse, benim gerçek olmam neye yarar....işte görüldüğü üzere de yaramadı.....:sinifsinif:
Neden kızla kendiniz konuşmayı denemiyorsunuz
oğlunuzla da ayrı ayrı konuşun bence
Benim annem öyle yaptı ve sonunda birleştiler
Gençler bazen cahillik yapıp biribirilerini kırabiliyorlar
her iki taraf da gurur yapınca ilişki bitiyor
Bazen araya büyüklerin girmesi iyi oluyor
Arayı fazla soğutmamak lazım
yoksa başka insanlar girer
Üzülmeyin gerçek bir aşk varsa arada, er ya da geç yolları tekrar kesişir onların
Şaşırdım çünkü 4 senedir beraber olduğum sevgilimin annesi beni sadece 1 kere o da 2 dk görüp olumsuz tepkiler verdi de... Bir de burada her gün o kadar çok konu açılıyor ki gelin-kayınvalide sorunları hakkında, hepsinin kötü olduğundan korkmaya başlamıştım açıkçası :)
denemezmiyim sizce.....:kedi:
denedim denemesine de maalesef ki, kabul görmedi.....bazı insanlar ne kadar severse sevsinler,mantığı öne alıp duygularına gem vurabiliyorlar....lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?