İstemezdim böyle bitsin.!

abuela

HayatPınarımın Annanisi..
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
907
41
118
İzmir
gece gece canım sıkıldı kızlar....hazan mevsimi nedense ayrılık mevsimi oluyor.....oğlum ve kız arkadaşı ayrılık kararı almışlar.....istemezdim böyle bitsin....üzgünüm açıkçası...........inşallah haklarında hayırlısı olur....ama ben gelinimi çok sevdim ve hala çok seviyorum.....bundanmıdır bilinmez benim hala umudum var...............:gitme:

sizin gibi kayınvalideler de varmıs sizi takdir ettim insallah ayrılmazlar belki dayanamayıp dönerler birbirlerine :Saruboceq:

Ne güzel siz onu gelininiz olarak kabul etmişsiniz onlarda dilerim çok uzatmazlarda birleşirler. Allah hayırlısını versin.

ilişkileri uzun süredir devam ediyormuydu...

belkiii özlerler birbirlerini çabuk barışırlar.. inşallah...:Saruboceq:

14 ay olmuştu.........çok güzel şeyler paylaşılıyor ya, heryerde anısı olan, o nedenle yürek burkuluyor....
özlerler mi yoksa daha fazla uzaklaşırlar mı bilinmez.. bakalım zaman ne göstercek...........
ooff off.... oğluma ben sevince tam severim uzak tut benden diyorum ama nerde......

ne kadar güzel gelininizi evladınız yerine koyupta ayrılmalarından dolayı üzülmeniz..
dilerim tez zamanda barışıp huzurlarına kavuşurlar.

bi fıkra geldi aklıma..

adamın biri annesine diyor ki, "anne ben yarın sana 3 tane kız getircem, onlardan biri sevdiğim kız. bakalım bulabilecek misin?"

annesi tamam der ertesi gün gelir. adam 3 tane kızla annesine gelir, kızlar da adam da bişi demez. hep beraber sohbet ederler bişiler içerler sora kızlar gider.

adam annesine sorar:
"anne bildin mi? hangisi?"
anne:
"şu ortalarında oturan değil mi?
adam:
"bravo! nasıl bildin?"
anne:
"bir tek onu sevmedim -tatlicadiarzu-"

:roflol:

sadece bi nükteydi alınmazsınız umarım :)) ayrılırlar da başka birisiyle beraber olursa oğlunuz, inşallah onu da böyle seversiniz. sevgiyle :)

fıkra neticede hiç üstüme alınmadım.....çünki niyetimden eminim allahıma şükür.....:umursamaz:

ayrılmazlar inşallah.......benim yüreğimde oğlumun sevdiceğine verebileceğim ziyadesiyle sevgi var ama ne bileyim işte.....gönül sevenlerin ayrılmasını istemiyor......

Son düzenleme:
gece gece canım sıkıldı kızlar....hazan mevsimi nedense ayrılık mevsimi oluyor.....oğlum ve kız arkadaşı ayrılık kararı almışlar.....istemezdim böyle bitsin....üzgünüm açıkçası...........inşallah haklarında hayırlısı olur....ama ben gelinimi çok sevdim ve hala çok seviyorum.....bundanmıdır bilinmez benim hala umudum var...............:gitme:

ne kadar da sevimli bir dert bu yaa...işallh birleşirler ..ama vardır bi bildikleri muhakkak ..

Allah'ım banada böle bi kaynana nasip et :Saruboceq: inş ayrılmazlar canım..dayanamayıp geri barışırlar:teselli:

vallahi bir kayinvalide adayisiniz bravo ince dusuncelerinize Allah hayirlisi neyse onu versin sizede bu guzel kalbinize gore versin zaten eger ask seaygi sevgi varsa kaderleride birlikte yazildiysa mutlaka barisir yola devam ederler bu zamanda gercek sevgi ask kolay bulunmuyor buluncada insan elinden hemen kaymasina izin vermemeli

ablacım sizi bi an sevgilimn annesi zannettim bizde sevgilimle yeni ayrıldık anneciği perişan oldu.benim sevgilimde 25 yasındaydı.ama işte hayat bu acısıyla tatlısıyla

Back
X