- 23 Şubat 2019
- 1.720
- 903
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
Eski sevgilim geri döndü ve ben evlilik istediğimi söyledim o istemediğini söyledi bu saatten sonra tavrım nasıl olmalı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geri gönder gitsin...Eski sevgilim geri döndü ve ben evlilik istediğimi söyledim o istemediğini söyledi bu saatten sonra tavrım nasıl olmalı?
Neden barıştın o zaman? Başına silah dayamadılar bence
Evlilik istemesi icin bir tavır mı önerelim bilemedim ki anlayamadım.
o yoluna siz yolunuza.. yapacak bir sey yok. ex'ten next olmuyor..
O zaman konu açma sebebin? Yani dert etme sebebi?Barışmadık sadece geldi konuştu sen benim dostumsun dedi ben ciddi ilişki istiyorum yaşım 32 evlilik istiyorum dedim istemediğini söyledi iletişimi kestim şuan öldü yani :)
Ne tavrı? istemiyormus işte kapı açık. Exten next olmazEski sevgilim geri döndü ve ben evlilik istediğimi söyledim o istemediğini söyledi bu saatten sonra tavrım nasıl olmalı?
Evlilik istemiyorum diyen nettir tabi, kıvırmamıs direkt istemiyorum demis. Ayrıca neden eski sevgili ile evlilik istiyorsunuz. Eskilere ragbet olsaydı bit pazarına nur yağardı bos verin.İstemiyorum diyen nettir değil mi bende iletişimi kestim
Ne güzel işte. Adam dürüst. Teşekkür ederek sal gitsin.Barışmadık sadece geldi konuştu sen benim dostumsun dedi ben ciddi ilişki istiyorum yaşım 32 evlilik istiyorum dedim istemediğini söyledi iletişimi kestim şuan öldü yani :)
Barışmadık sadece geldi konuştu sen benim dostumsun dedi ben ciddi ilişki istiyorum yaşım 32 evlilik istiyorum dedim istemediğini söyledi iletişimi kestim şuan öldü yani :)
O zaman konu açma sebebin? Yani dert etme sebebi?
Ay dünyada ne dertler var offff zorla değil hayır de geçElinde sonunda isteyecek evlilik neden bana istemiyorum çekiyor
Dostumsun diyen eski sevgiliye ben evlenmek istiyorum mu dedin?![]()