• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşten aşırı derecede soğudum

yöneticiniz haklı. ayda 1 gün size az ve önemsiz gelebilir ama insanlar sizi örnek alıp aynı şekilde davranmaya başlarsa o zaman işin içinden çıkılmaz. burada şahsınıza yönelik bir tavırdan çok yöneticinin bütünün düzenini koruma çabası var. dolayısıyla yöneticinize bozulup daha çok stres olmanızı haklı bulamadım malesef.
elbette herkesin bünyesi bir değil, bazı insanlar daha sık hastalanır. yada biri mide ağrısına dayanıp çalışabilir ama diğeri yatak döşek yatsa zor iyileşir. elde olan bir durum değil yani.
ancak size tolerans gösterilse bu sefer doğru-yanlış herkes bu toleransı ister.
bir de rutine bindiği için illa ki göze batar. senede 2 değil ayda bir diyorsunuz sonuçta.
mevzu mideyse ya beslenme düzeninizi iyileştirmelisiniz yada stres kaynaklıysa bunu çözecek yönde terapi vs almalısınız.
hayatın her alanında ne yazık ki stres var çünkü.

Aynı durumu başka iş yerine geçseniz orada da yaşarsınız.

Özel sektör iş üstünden bakmaz, mesai saatlerinde iş yerinde misin diye bakar. İşiniz uzarsa da iş saatinde bitirseydin olur.

Sağlık sorunlarınızı çözmeye odaklanın.

rutine binmiş olması sıkıntı. her ay bu durum yaşanıyorsa işinin tillahı da olsan insanlar rahatsız olur.
bunu tabi adını vermek istemediğim kötü hastalıklar hariç söylüyorum.

İyi akşamlar arkadaşlar,
Cok sıkıntılı bir durumun içerisindeyim. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Ben stres sonucunda sağlık sorunları artan birisiyim. Daha cok mideme vuruyor. Dolayısıyla bazı gunler işe gidemeyecek durumda oluyorum ve izin alıyorum. Ama sadece birgünle sınırlandırmaya çalışıyorum düzelmesem de.

Aynı zamanda bunyem de zayıfladığı için, normal grip vs ağır geçiriyorum. Ateşim çıkıyor. O zaman da izin alıyorum.

Bugun yonetici beni yanına çağırıp çok fazla hastalık izni kullandığımı soyledi. Bu durumdan aşırı rahatsızmış. Yerin dibine geçtm ve motivasyonum düştü. İş zaten çok stresli, saçlarım dokuluyor kendimi kasmaktan. Bir de artık hastalık izinlerim göze batıyorsa işi yavaş yavaş değiştirsem mi diyorum. Ki yakın zamanda yeni bir yer bulup bulamayacağım belirsiz.

Bunun dışında da problem yok yoneticiyle aramızda. Ama genel keyfim çok kaçtı. Bu tip durumlar yaşayan var mı?

işin ne olduğunu ciddi manada merak ettim açıkçası..
sağlık sorununa tabi ki kimse bir şey diyemez ama süreklilik arz eden bir durum da hoş değil.
uzun bir süredir aynı yerde çalışıyorsanız ve bu sağlık sorununu çözmek için bir girişimde bulunmak yerine sadece işe gitmemeyi tercih ediyorsanız işinizde ne kadar iyi olursanız olun bunu hiçbir iş yeri anlayışla karşılamaz..

Önemli olan sağlık durumunuz. Detaylı bir muayene olun bence. Herkes stres yapar ama hastalanmaya gidiyorsa sorgulanır artık. İş yeri haksız da değil maalesef sürekli olan bir şey göze batar.

Her strese girdiginizde hastalanıyor, her hastalandiginizda da izin alıyorsanız iş değiştirseniz de nir şey değişmeyecek. Yeni yerde de uyarilacaksiniz. Belki bu kadar bile anlayışlı olmazlar.nbence bir psikologla görüşün ve stres sorununuza çözüm bulun.

İyi akşamlar arkadaşlar,
Cok sıkıntılı bir durumun içerisindeyim. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Ben stres sonucunda sağlık sorunları artan birisiyim. Daha cok mideme vuruyor. Dolayısıyla bazı gunler işe gidemeyecek durumda oluyorum ve izin alıyorum. Ama sadece birgünle sınırlandırmaya çalışıyorum düzelmesem de.

Aynı zamanda bunyem de zayıfladığı için, normal grip vs ağır geçiriyorum. Ateşim çıkıyor. O zaman da izin alıyorum.

Bugun yonetici beni yanına çağırıp çok fazla hastalık izni kullandığımı soyledi. Bu durumdan aşırı rahatsızmış. Yerin dibine geçtm ve motivasyonum düştü. İş zaten çok stresli, saçlarım dokuluyor kendimi kasmaktan. Bir de artık hastalık izinlerim göze batıyorsa işi yavaş yavaş değiştirsem mi diyorum. Ki yakın zamanda yeni bir yer bulup bulamayacağım belirsiz.

Bunun dışında da problem yok yoneticiyle aramızda. Ama genel keyfim çok kaçtı. Bu tip durumlar yaşayan var mı?
hastayken de eşek gibi işe geliyorum çünkü izin alınca problem çıkarıyorlar. Sadece sizin iş yeri değil bütün her yer böyle maalesef başka yere geçseniz orası da izin almada problem çıkaracak

stres yönetiminiz mi yok? profesyonel psikiyatrik bir yardım aldınız mı kouyla ilgili? yöneticileri geçtim çalışma arkadaşlarının da gözüne batar bu durum. stres yönetimini başaramazsanız nereye girerseniz girin tutunamazsınız ki

Ben de daha gecen ayni boyle bi konu actim. sonrasinda 2 tane daha boyle konu okudum. herkes ne kadar bikmis bu isyeri mobbinginden... cok uzucu bu siralar her sey cok stresli... allah sonumuzu hayir etsin insallah

Sağlık sorunlarınız nelerdir? Çözümsüz şeyler mi ya da nükseden bişeyler mi?
Onlara çözüm bulmanız mümkün olmaz mı?
İşyeri koşullarınızı bilmiyorum ama cidden cok stresli işler var, sağlık sorununu halletmeye çalışsanız?

buradan ayrılıp başka yerde iş bulsanız orada da devamlı mazeret izni isterseniz onlarda aynı şeyi söyleyecek

Kimse devamlı izin isteyen elemanı sevmez , bazı iş yerleri yıllık izin bile kullandırmıyor.

Hastalığınız ne ise tedavi olmaya bakın.

Psikoloğa gidip bundan kaynaklı bütün hastalıklarınıza son vermeniz gerekiyor. Bu şekilde ömür geçmez

buradan ayrılıp başka yerde iş bulsanız orada da devamlı mazeret izni isterseniz onlarda aynı şeyi söyleyecek

Kimse devamlı izin isteyen elemanı sevmez , bazı iş yerleri yıllık izin bile kullandırmıyor.

Hastalığınız ne ise tedavi olmaya bakın.
Belirli bir rahatsızlığım yok. Sadece stres hastalıklarımı tetikliyor.

Sağlık sorunlarınız nelerdir? Çözümsüz şeyler mi ya da nükseden bişeyler mi?
Onlara çözüm bulmanız mümkün olmaz mı?
İşyeri koşullarınızı bilmiyorum ama cidden cok stresli işler var, sağlık sorununu halletmeye çalışsanız?
Sağlık sorunlarını ilk iş hayatına girdiğimden beri yaşıyorum. Genelde varolan ama stresle nükseden şeyler. Reflu sebepli kusma, surekli soğuk algınlığı ya da grip gibi geçirme, ses kısılması, bu tip.
Üniversite Sınavı doneminde de siğilden muzdariptim, sınav bitince tamamen geçti. Bu gidişle çalışmasam benim için daha hayırlı olacak galiba

stres yönetiminiz mi yok? profesyonel psikiyatrik bir yardım aldınız mı kouyla ilgili? yöneticileri geçtim çalışma arkadaşlarının da gözüne batar bu durum. stres yönetimini başaramazsanız nereye girerseniz girin tutunamazsınız ki
Stresi dışa yansıtmıyorum, zaten içimde yaşadığım için şikayetlerimi arttırıyor diye düşünüyorum

İnsan makine değil, elbette hastalanır, özel durumları oluyor ama iş yerinde de aldığı raporlar, izinler belli bir yerden sonra akışı bozuyor. O düzen devam etmek zorunda. Kişisel algılamamaķ lazım.

Teşekkurler cevap için, genel olarak kişisel almamam gerektiğini soylemişsiniz ve psikolojik destek almamı.
Terapi goruyorum ama kaygı ve stres çözebildiğim konular değil maalesef. Cocukluğumdan beri var. İşte apayrı bir boyuta ulaşıyor. Gormezden gelip devam etmeye çalışacağım. Kontrolden çıkarsa başka bir çözüm düşünürüm.

Back
X