• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşten aşırı derecede soğudum

Psikolojiniz o işi sevmiyor ve gitmek istemiyor, bunu da yapamadiginiz için hastalık devreye giriyor. Vücut olumsuz konuşmaya başlıyor. Manen yenilince, vücut da pes ediyor kendini kaldıramıyor.

Şöyle düşünün. Sizin yerinizde başka bir arkadaşınız olsaydı o işi, gerilmeden severek yapar mıydı. Yoksa başka biride sizin kadar strese girer miydi.

Yapı olarak sadece benim gibi biri etkilenirdi diyorsanız, kendinizi aşmanız için önüme çıkan bir fırsat deyip sabırla devam edin. Fırsatlar herzaman sevimli yüzüyle çıkmıyor karşımıza. Onu degerlendirebilirsek olgunlasmamiza hizmet ediyor.

BasKa bı işe girseniz de benzer sorunlarla karsilasma ihtimaliniz yüksek.

Ozguveniniz yükseldiğinde, bu sorunların bı çoğu geride kalacak.

Bende benzer problemler yasadim ama sonra daha rahat ettim. Kolay kolay gripte vs de izin almam serum taktirip devam ettigim oglen ilac icip yarimsaat uyudugum cok oldu. Yol uzak oldugu icin ishal kusma durumu sorun oluyor, birde doktor kontrolleri
Sirtim kroniklesmis kotu bir tutuldumu 2 ayda fizik tedavi ile zor geciyor. Kendime bakamiyorken ciddi tepki gormustum. Su an cok daha rahatim aylik psikologa gidiyorum kimse gik demiyor.
Baska ise giderseniz ne olacak aynilari olacak
Oncelikle rahat olun ama malzemede vermeyin. Is hayati tatsiz malesef

Bu durum sık oluyorsa uyarı almanız normal. Başka bi işyerinde belki hiç izin vermeyecekler sıfır tolerans olabilir bilemeyiz. Stres yönetimini iyi yapmalısınız stres hayatın her noktasında var bunu yönetebilmeyi öğrenmek gerek işin ucunda sağlık var. Tek başınıza başa çıkamıyorsanız yardım almalısınız. Yani tek emelinizin ‘hastalık izninizi’ sıkıntı çıkarmadan verecek bir iş bulmak olmaması gerekir bence yoksa çok iş değiştirirsiniz

Aynen oyle. Reflumu arttırıyor ve bunyemi zayıflatıyor. Doğru soyluyorsunuz.
Reflü diyetine dikkat edin
Masanızda gaviscon türü bir ilaç bulundurun, reflünün boğazı tahriş edip enfeksiyona sebep olmasına izin vermeyin. Yıllardır mide hastasıyım bu meretin kesin bir tedavisi yok ama diyet ve dikkat çok önemli. İnsanın yaşam kalitesini düşürür ama işverenin kabul edebileceği bir izin sebebi değil reflü. Dediklerime dikkat edin hastalanamadığınızı görececeksiniz. Reflü faranjit, grip gibi olma durumlarının sebebi, yıllarca yaşadım bunu

Back
X