- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Yani sessizlik degilde iste yapim geregi bu tarz davranislari kendime yakistirmiyorum belki cok soyleyecek soz vardi ama iste bu ulkede isveren hep hakli goruldugu icin ne yazik ki haklarimi alamamaktan cekiniyorum yani bu adam iyi bir yonetici degil cok cocukca dusundugu icin maasimi yatirmamasindan korkuyorum... Hos iskura sikayet ederim ama birde bununla ugrasmak yorucu olurAdam yapmadigini birakmamis siz kapi derdine dusmussunuz. Yahu bu kadar sessiz sakin olmayin ya.
Bende en cok bundan cekindim zaten hep iyi ayrildim isyerlerimden korktugum istemeden de olsa basima geldi...İşten ayrılırken daha sakin olmakta fayda var .
İnsallah tesekkur ederim...önceki durumları ve yapılan haksızlıkları bilmiyorum. yani kapı çarpmaya gerek yok ama insan tutamıyor kendini bazen. boşverin. olan olmuş. iyi bi iş bulursunuz umarım yakın zamanda.
Zaten hic yasamadim boyle birsey ilkdefa oldu ve tepkiyi gosterir gostermez kendime sok oldumAmaaan zaten ayrılmışsın boşver.
Sonraki işyerlerinde tekrarlamamak önemli
Evet ne yazikkiElinize, ağzınıa sağlık. Tabii referans olarak yazamayacaksınız o iş yerinizi. Bu da var.
Sadece bir aylik maasim var iceride zaten yatirmazlarsa ki bundan korkuyorum iskurdan sikayet dilekcesi gonderecegimkız az bile ypmışsın eğer alamadığın haklar varsa dava aç
Belki o da mustehakti ama iste ozel sektorde korkutuyorlar insani ...Ne o, hakkını istemek çirkinleşmek mi oluyormuş? O kapıyı kafasında kırmak vardı.
Verdikleri para ile insanlari satin aldigini dusunen bencil ve igrenc insanlar... Sanki babasinin hayrina veriyor parayi ozel hayata bile saygilari yok... Sizin dort yil olmus ne yazikki bir mesaja cevap verdigimdee de soyledim yasalar hep isverenin tarafinda tazminatiniz yanar kendiniz cikarsanizBende son zamanlarda çok bunalıyorum
Konu sahibinin yaptığı gibi kapıyı çarpıp gidesim var.4 yıldır aynı iş yerindeyim nasıl dayandım sabrettim bilmiyorum.
Birazda muhtaçlık sanırım.
Bizde de en son kpss ye girmiş olmam sorun oldu.
Bizden o kadar bıktın dedi girdiğimi duyunca bende sadece hayır diyebildim çünkü söyledi ve çıktı gitti.
En son tartışmamızda ise ; Devlete atanıp gitmeden seninle yollarımızı ayırırız dedi.Kimse vazgeçilmez değildir dedi.
Sanki devlette açmış kollarını beni bekliyor.
Birde her odada kamera var birde sesli ne desek duyuyor ne konuşsam buda beni rahatsız ediyor.
Allah dayanma gücü versin.
Evet yasalar hep işverenden yana ama 3600 günü doldurduktan sonra da bizden yana kendi isteğimizle bile çıksak tazminatımızı vermek zorundalar ama tabi daha bu aşamaya var.Verdikleri para ile insanlari satin aldigini dusunen bencil ve igrenc insanlar... Sanki babasinin hayrina veriyor parayi ozel hayata bile saygilari yok... Sizin dort yil olmus ne yazikki bir mesaja cevap verdigimdee de soyledim yasalar hep isverenin tarafinda tazminatiniz yanar kendiniz cikarsanizonlarda bunu bildikleri icin baski uyguluyor ben sirf alti ayda yuzlerini gordugum icin uzatip da iyice onlara firsat vermeden kacmayi tercih ettim ... Bizim orada da vardi kamera cok rahatsiz bir durum gercekten allah sizinde yardimciniz olsun kisisel sorunlar yetmiyor birde is yerinde huzur yok.... Bende girecegim kpss ye insallah sizde atanirsiniz da kurtulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?