İşten ayrılıp kripto parayla ilgilenecek erkek?

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.515
7.444
83
Merhabalar biriyle evlilik amaçlı konuşuyordum, fakat bugün bana ay sonunda işten ayrılacağını söyledi. Yeni düşüncen nedir dedim, 1 sene evde oturcam kripto parayla ilgilinicem 1 senelik yatırım gibi düşün işsizlik maaşı muhabbetini halledicem dedi. Çok şaşırdım yani evde oturan bir erkek garip geldi. Çok kazanacakmış güya. Her neyse birde kumar oynayıp telefondan 2 bin atıp 50 bin kazanmış bunu ilk söylediğinde takmadım ama şu an düşünüyorum evde oturan erkek bana garip geliyor ve kripto para nedir bilemedim yani… dediği kadar var mı bilmiyorum. Açıkçası erkeklik imajı gözümde zedelendi

Pandemide kripto paranın aşırı kazandırdığı bir dönem vardı, bilen bilir. Ben bile bitcoin alırdım. O dönem benim arkadaşımın nisanlisi da '5 koydum 25 aldım, bir ayda kazandigimi beş günde kazanıyorum, neden calisayim' dedi, işi bıraktı. Arkadaşım da destekledi. Gelen para mutlu etti
Derken bir anda ayı sezonuna girildi,düştükçe düştü, daha da toparlayamadi. Bayağı zarar ettiler ama neyse ki kardan zarardı, anaparalari falan kurtuldu. Sonra çocuk eskisinin bir benzeri ise girdi

Kumar demişsiniz orada bitmiş olmalıydı bence. Böyle şeyler bağımlılığa dönüyor ki işi bırakacak kadar dönmüş. Kripto da bir nevi kumar hissi veriyor insana. Ben olsam keserdim görüşmeyi.

boş bir adam net. herkes evde otursun 2 bin atsın madem insanlar asgari ücrete enayi oldu için çalışıyordu
Aynen o sandı ki bana da öğret diyeceğim , hiç sormadım bile.. bir sürü borcum var ama bilmiyorum çok itici geldi

Kumar demişsiniz orada bitmiş olmalıydı bence. Böyle şeyler bağımlılığa dönüyor ki işi bırakacak kadar dönmüş. Kripto da bir nevi kumar hissi veriyor insana. Ben olsam keserdim görüşmeyi.
Yıllardır çalışan 30 yaşında adam işten çıkacak şeye gelmiş

Pandemide kripto paranın aşırı kazandırdığı bir dönem vardı, bilen bilir. Ben bile bitcoin alırdım. O dönem benim arkadaşımın nisanlisi da '5 koydum 25 aldım, bir ayda kazandigimi beş günde kazanıyorum, neden calisayim' dedi, işi bıraktı. Arkadaşım da destekledi. Gelen para mutlu etti
Derken bir anda ayı sezonuna girildi,düştükçe düştü, daha da toparlayamadi. Bayağı zarar ettiler ama neyse ki kardan zarardı, anaparalari falan kurtuldu. Sonra çocuk eskisinin bir benzeri ise girdi
Aynen.. yok yani evliyken bana para kaybettim sen maaşını ver mi diyecek ya da evde ki eşyaları mı satacak

2 bin liradan 50 bine çıkarınca cesaret gelmiş ama ne olacağı belli olmayan bir piyasa. Güzel yerlere gelenlerde var ama ben çalışmayan, bu işte bilgili mi değil mi bilmediğim birine güvenmezdim.
Ben de güvenmiyorum… baya soğudum ayrıca 2 ay önce birikim için altın almış. Bugün bozdurdu hayır yani 2 ayda çok yükseldi sanki de bozduruyor. Elinde para bile tutamıyor bence

Ben de güvenmiyorum… baya soğudum ayrıca 2 ay önce birikim için altın almış. Bugün bozdurdu hayır yani 2 ayda çok yükseldi sanki de bozduruyor. Elinde para bile tutamıyor bence
Oo elindeki paradan daha fazla yatırıyorsa sıkıntı. Kaçarak uzaklaş.

Ağustostan bugüne altın düştü, üstelik alış fiyatı fazla satış fiyatı düşük olur. Bayağı zarar etmistir

Merhabalar biriyle evlilik amaçlı konuşuyordum, fakat bugün bana ay sonunda işten ayrılacağını söyledi. Yeni düşüncen nedir dedim, 1 sene evde oturcam kripto parayla ilgilinicem 1 senelik yatırım gibi düşün işsizlik maaşı muhabbetini halledicem dedi. Çok şaşırdım yani evde oturan bir erkek garip geldi. Çok kazanacakmış güya. Her neyse birde kumar oynayıp telefondan 2 bin atıp 50 bin kazanmış bunu ilk söylediğinde takmadım ama şu an düşünüyorum evde oturan erkek bana garip geliyor ve kripto para nedir bilemedim yani… dediği kadar var mı bilmiyorum. Açıkçası erkeklik imajı gözümde zedelendi
Kripto asla kumar değil. Eğer işini bırakıp sadece kripto parayla ilgilenecekse ya bilgisine çok güveniyordur ya da birkaç kere acemi şansı sayesinde kazanmış, bu devranın hep böyle gideceğini düşünüyordur. Eğer bu kişi ilk bahsettiğim kısımdaysa hayatını hayal ettiği düzeye getirebilir. Sadece bununla ilgilenip inanılmaz kazançlar sağlayıp hayatını istediği gibi idame ettiren insanlar tanıyorum. Ha eğer ikinci kısımdaysa koşarak uzaklaşın ondan, hayatınız mahvolur…

ben de çalışmıyorum evde kendimce borsayla ilgileniyorum. bunu meslek olarak yapan çok insan var. üstelik yıllardır var. eskiden insanlar trtde bir tuşa basıyordun o şekilde borsa takip ederdi. baya da Kazandırıyor. çok kazanan var. başkasını Zengin etmek yerine kendine çalışmayı tercih edebilir

Kaç kaç kaç.Kumar var.İşi birakıp omple kriptoya yönelecek.Kısa yoldan parayı vurma peşinde olan birisi daha.Ve olmama ihtimali oldukça yüksek.Olma ihtimalide var ancak düşük ihtimal.Batma riski daha yüksek.Kaybettukçe daha yüklü giriyorlar hırs gibi birşey oluyor gozleri kör oluyor.Kaybettiğini geri kazanmak için hep daha yüklü giriyorlar.Evlenip maddi zorluğa katlanma riski alacaksan orasını bilmem.Eşimde borsa ve kriptoyla ilgilenir ancak düzenli işini asla bırakmaz ek iş gibi yapar.

Back
X