- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.165
- 373
- 36
Aman hemserim bırak bosver o zaman .Bu arada ben de bulancaklıyımevet bu beni korkuttu
Memnun oldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman hemserim bırak bosver o zaman .Bu arada ben de bulancaklıyımevet bu beni korkuttu
Hayır ya acemi şansına güveniyor. Bilmiyorum 2-3 kere kazandı diye çok değişti. Telefon aldı sürekli oahallı mekanlarda yemeğe gidiyor falanKripto asla kumar değil. Eğer işini bırakıp sadece kripto parayla ilgilenecekse ya bilgisine çok güveniyordur ya da birkaç kere acemi şansı sayesinde kazanmış, bu devranın hep böyle gideceğini düşünüyordur. Eğer bu kişi ilk bahsettiğim kısımdaysa hayatını hayal ettiği düzeye getirebilir. Sadece bununla ilgilenip inanılmaz kazançlar sağlayıp hayatını istediği gibi idame ettiren insanlar tanıyorum. Ha eğer ikinci kısımdaysa koşarak uzaklaşın ondan, hayatınız mahvolur…
E ticaret niye arttı insanlar kolay şekilde para kazanmak istiyor. Ama sonu hep batmaKaç kaç kaç.Kumar var.İşi birakıp omple kriptoya yönelecek.Kısa yoldan parayı vurma peşinde olan birisi daha.Ve olmama ihtimali oldukça yüksek.Olma ihtimalide var ancak düşük ihtimal.Batma riski daha yüksek.Kaybettukçe daha yüklü giriyorlar hırs gibi birşey oluyor gozleri kör oluyor.Kaybettiğini geri kazanmak için hep daha yüklü giriyorlar.Evlenip maddi zorluğa katlanma riski alacaksan orasını bilmem.Eşimde borsa ve kriptoyla ilgilenir ancak düzenli işini asla bırakmaz ek iş gibi yapar.
Yarın öbür gün 2bin atıp 100bin kaybedince takarsınız bence.2 bin atıp 50 bin kazanmış bunu ilk söylediğinde takmadım
Aslında hiç tembel değildi. O yüzden şok oldum. Ama evet kaybetti diyelim hiçte evlilikte ayrı olmaz diye düşünmüyorum ben ona yediremem valla. Sonum altınları ver daha güzellerini alacağım diyen adamlar varya onlar gibi olacakYarın öbür gün 2bin atıp 100bin kaybedince takarsınız bence.
Kumar oynayan adamdan hayır gelmez. Bi de iş bırakıyor filan, tembel herif. Çalışmadan kısa yoldan armut piş ağzıma düş hayalleri kuruyor, evlilik olmaz böyle bi parazitle.
Yapilacaksa bile ekstra gelir gibi yapılabilir.Ancak herşeyi oraya bağlamak bencede mantıksız.E ticaret niye arttı insanlar kolay şekilde para kazanmak istiyor. Ama sonu hep batma
İşsizlik maaşı alacakmış bide şaka gibiYapilacaksa bile ekstra gelir gibi yapılabilir.Ancak herşeyi oraya bağlamak bencede mantıksız.
Saftiriğin teki. Altın yükselişe geçti. Satılacak zaman değil ki. Para yönetimi yok. Kumarı duyduğum an kapı önüne koyardım.Ben de güvenmiyorum… baya soğudum ayrıca 2 ay önce birikim için altın almış. Bugün bozdurdu hayır yani 2 ayda çok yükseldi sanki de bozduruyor. Elinde para bile tutamıyor bence
Evet bide güya dindardı. Cuma namazlarına gidiyordu . İşlerine gelince dindar oluyorlar..Saftiriğin teki. Altın yükselişe geçti. Satılacak zaman değil ki. Para yönetimi yok. Kumarı duyduğum an kapı önüne koyardım.
Cuma namazına gitmekle dindar mı olunuyor? Dindar olsa kumar oynamaz. Herhangi bir konuyu yinr dine bağladınız ya. Bir konuda da şaşırtın.Evet bide güya dindardı. Cuma namazlarına gidiyordu . İşlerine gelince dindar oluyorlar..
Merhaba, borsada hangi hisse senedini önerirsiniz?ben de çalışmıyorum evde kendimce borsayla ilgileniyorum. bunu meslek olarak yapan çok insan var. üstelik yıllardır var. eskiden insanlar trtde bir tuşa basıyordun o şekilde borsa takip ederdi. baya da Kazandırıyor. çok kazanan var. başkasını Zengin etmek yerine kendine çalışmayı tercih edebilir
Hayır sadece o değil ya tek onu yazdımCuma namazına gitmekle dindar mı olunuyor? Dindar olsa kumar oynamaz. Herhangi bir konuyu yinr dine bağladınız ya. Bir konuda da şaşırtın.
yatırım tavsiyesi vermek suçturMerhaba, borsada hangi hisse senedini önerirsiniz?
Ben hisse senedi aldım ama hergun zarar görünüyor daha hiç kara geçmediyatırım tavsiyesi vermek suçtur
muhtemelen insanların önerisine göre aldınız. bu insanlar piyasayı böyle manipüle ediyor işte. biraz sabır gerekli. ne almıştınızBen hisse senedi aldım ama hergun zarar görünüyor daha hiç kara geçmedi