İşten ayrılıp kripto parayla ilgilenecek erkek?

Kripto asla kumar değil. Eğer işini bırakıp sadece kripto parayla ilgilenecekse ya bilgisine çok güveniyordur ya da birkaç kere acemi şansı sayesinde kazanmış, bu devranın hep böyle gideceğini düşünüyordur. Eğer bu kişi ilk bahsettiğim kısımdaysa hayatını hayal ettiği düzeye getirebilir. Sadece bununla ilgilenip inanılmaz kazançlar sağlayıp hayatını istediği gibi idame ettiren insanlar tanıyorum. Ha eğer ikinci kısımdaysa koşarak uzaklaşın ondan, hayatınız mahvolur…
Hayır ya acemi şansına güveniyor. Bilmiyorum 2-3 kere kazandı diye çok değişti. Telefon aldı sürekli oahallı mekanlarda yemeğe gidiyor falan

Eger eğitim aldıysa güzel zamanlama
Bu yıl çalışmasi bu fikrimi destekliyor kendisini destekliyorum
Benim etrafımda hayatı çok güzel şekillenen çok insan var
Biri iscilikten kurtuldu 2 tane iş makinesi aldı 3 katlı ev yaptı önümüzdeki dönemi bekliyor düzenli çalışmıyor patron kahrı yok
Diğeri 3 tane apart almış iş kurmuş bu dönemi geçirip müstakil evini halledip çıkacak.
Simitçi endeksi diye birsey var şu an bu işliyor aslında. Birde mevzu kazanmak değil hem süreç hem psikoloji hem de realize edebilmek
Bu ülkenin dolar kazanmaktan başka şansı yok. O yüzden olayı iyice anlamadan tepki vermeyin

Kaç kaç kaç.Kumar var.İşi birakıp omple kriptoya yönelecek.Kısa yoldan parayı vurma peşinde olan birisi daha.Ve olmama ihtimali oldukça yüksek.Olma ihtimalide var ancak düşük ihtimal.Batma riski daha yüksek.Kaybettukçe daha yüklü giriyorlar hırs gibi birşey oluyor gozleri kör oluyor.Kaybettiğini geri kazanmak için hep daha yüklü giriyorlar.Evlenip maddi zorluğa katlanma riski alacaksan orasını bilmem.Eşimde borsa ve kriptoyla ilgilenir ancak düzenli işini asla bırakmaz ek iş gibi yapar.
E ticaret niye arttı insanlar kolay şekilde para kazanmak istiyor. Ama sonu hep batma

2 bin atıp 50 bin kazanmış bunu ilk söylediğinde takmadım
Yarın öbür gün 2bin atıp 100bin kaybedince takarsınız bence.
Kumar oynayan adamdan hayır gelmez. Bi de iş bırakıyor filan, tembel herif. Çalışmadan kısa yoldan armut piş ağzıma düş hayalleri kuruyor, evlilik olmaz böyle bi parazitle.

Yarın öbür gün 2bin atıp 100bin kaybedince takarsınız bence.
Kumar oynayan adamdan hayır gelmez. Bi de iş bırakıyor filan, tembel herif. Çalışmadan kısa yoldan armut piş ağzıma düş hayalleri kuruyor, evlilik olmaz böyle bi parazitle.
Aslında hiç tembel değildi. O yüzden şok oldum. Ama evet kaybetti diyelim hiçte evlilikte ayrı olmaz diye düşünmüyorum ben ona yediremem valla. Sonum altınları ver daha güzellerini alacağım diyen adamlar varya onlar gibi olacak

Kripto çok riskli o riski almak akıl karı değil babadan zengin değilse tabi.
Bizim hocamız yıllar önce istifa edip borsa işine girdi şimdi Twitter'da ki üstadlardan, günlük 3-4 milyonla işlem yapıyor. Müthiş kazanıyor. Sabah 9 da oturur ekran başına gece 1lere kadar çalışır. Onun kadar sabırlı ve istikrarlı olacaksa buyursun ama çok zor.

Ben de güvenmiyorum… baya soğudum ayrıca 2 ay önce birikim için altın almış. Bugün bozdurdu hayır yani 2 ayda çok yükseldi sanki de bozduruyor. Elinde para bile tutamıyor bence
Saftiriğin teki. Altın yükselişe geçti. Satılacak zaman değil ki. Para yönetimi yok. Kumarı duyduğum an kapı önüne koyardım.

Saftiriğin teki. Altın yükselişe geçti. Satılacak zaman değil ki. Para yönetimi yok. Kumarı duyduğum an kapı önüne koyardım.
Evet bide güya dindardı. Cuma namazlarına gidiyordu . İşlerine gelince dindar oluyorlar..

Evet bide güya dindardı. Cuma namazlarına gidiyordu . İşlerine gelince dindar oluyorlar..
Cuma namazına gitmekle dindar mı olunuyor? Dindar olsa kumar oynamaz. Herhangi bir konuyu yinr dine bağladınız ya. Bir konuda da şaşırtın.

ben de çalışmıyorum evde kendimce borsayla ilgileniyorum. bunu meslek olarak yapan çok insan var. üstelik yıllardır var. eskiden insanlar trtde bir tuşa basıyordun o şekilde borsa takip ederdi. baya da Kazandırıyor. çok kazanan var. başkasını Zengin etmek yerine kendine çalışmayı tercih edebilir
Merhaba, borsada hangi hisse senedini önerirsiniz?

Cuma namazına gitmekle dindar mı olunuyor? Dindar olsa kumar oynamaz. Herhangi bir konuyu yinr dine bağladınız ya. Bir konuda da şaşırtın.
Hayır sadece o değil ya tek onu yazdım😃😅 bir sakin olun ben dindar değilim zaten dindar olsam haram konusunu dert ederdim😃😅 sorunum evde oturması ve para kaybetme ihtimali

Valla ben yapmam, güvenmem de böyle birine. Ben garanticiyim.
Ama komşum var, kocası bu şekilde kazanıyor. Arada da arsa tarla falan alıp satıyor. Maddi anlamda maaşlı çalışan birine kıyasla oldukça güzel bir hayatları var.

Kolay yoldan para kazanma pesinde olan erkekten hayir gelmez. Bagimliligada dönüşebilir. Normal sekilde calisirken yatirim amacli yapilir ama isi birakmak cok para kazanacagini sanmak falan hayal. Genelde basta kazanip sonra batiriyorlar hirs yapip iyice batiyorlar

Para kazanır mı bilmiyorum ama evde oturma hevesinde olan, ben çalışırken evde yatacak adam istemezdim ben ha ev işleri yemek vs onları halledecekse farklı . Efendi gibi işine gidip gelsin. Evet tam vakit freelance iş de istemem. O ne öyle sürekli evde öf 😒

Back
X