İşten ayrılıp kripto parayla ilgilenecek erkek?

Türk Telekom aldim
takip ettiğim bir hisse değil ne yazık ki. analizlerine bakın. çok mu koydunuz? sabır gerekli bu işler için. hemen olmuyor. ama size önerim orda burda duydugunhz hisseleri almayın. en azından tavan tabana bakın aylık yıllık durumuna bakın.

takip ettiğim bir hisse değil ne yazık ki. analizlerine bakın. çok mu koydunuz? sabır gerekli bu işler için. hemen olmuyor. ama size önerim orda burda duydugunhz hisseleri almayın. en azından tavan tabana bakın aylık yıllık durumuna bakın.
Evet ben ilk defa hiç bilmeden aldım. 50 bin lira yatrdim.

Para kazanır mı bilmiyorum ama evde oturma hevesinde olan, ben çalışırken evde yatacak adam istemezdim ben ha ev işleri yemek vs onları halledecekse farklı . Efendi gibi işine gidip gelsin. Evet tam vakit freelance iş de istemem. O ne öyle sürekli evde öf 😒
Zaten hep evde oturmak istiyordu. Sonunda yaptı

insanların çalışarak bir şey elde edememesi de biraz sürüklüyor bu duruma

yilb
C

Çok teşekkür ederim, bakalım artık yükseldiğini gorecekmiyim
yılbaşından beri %40 düşmüş. al sinyali veriyor çoğu yer. siz bilirsiniz. bazen zararı kesip atmak önemli ama bu bir yatırım tavsiyesi değildir. YouTubeda analizcilerin yorumlarına bakın geleceği hedeflenen yere bakın

Merhabalar biriyle evlilik amaçlı konuşuyordum, fakat bugün bana ay sonunda işten ayrılacağını söyledi. Yeni düşüncen nedir dedim, 1 sene evde oturcam kripto parayla ilgilinicem 1 senelik yatırım gibi düşün işsizlik maaşı muhabbetini halledicem dedi. Çok şaşırdım yani evde oturan bir erkek garip geldi. Çok kazanacakmış güya. Her neyse birde kumar oynayıp telefondan 2 bin atıp 50 bin kazanmış bunu ilk söylediğinde takmadım ama şu an düşünüyorum evde oturan erkek bana garip geliyor ve kripto para nedir bilemedim yani… dediği kadar var mı bilmiyorum. Açıkçası erkeklik imajı gözümde zedelendi
Küçük enişte modu açık erkektir . Bak gör abi evden nassi zengin oluyom , abiiggg biraz vakit olsa var yaaa piyasada fırsat çok vs vs ... sonuç muhtemelen batık erkek 🙃

Riskli. Bir kere tutturdu diye her zaman tutturabilir diye birsey yok. Bir arkadasim bu yatirim islerle cok ugrasiyor. Her gün bir kac ev parasi saga sola kaydirir. Ama adam ekonomist. Cok bilgili bu konuda o yüzden nerdeyse hic kaybi yok. Krypto piyasasini ama hizli sallantiya girebildigi icin tercih etmiyor. Iyi düsünsün. Isi birakacak seviyede bilgili ve geliri oldugunu zannetmiyor. Arkadasim isini biraktiginda gecimini aylik kazancindan karsilayabiliyordu

yilb
yılbaşından beri %40 düşmüş. al sinyali veriyor çoğu yer. siz bilirsiniz. bazen zararı kesip atmak önemli ama bu bir yatırım tavsiyesi değildir. YouTubeda analizcilerin yorumlarına bakın geleceği hedeflenen yere bakın
Aaa sen anlıyor musun bu işlerden?
İzdemir ve Enery çok düştü, alım fırsatı dediler. Bol bol aldım, aldığımdan beri düşmeye devam ediyor 😅 her gün bir öncekinden daha fakirim 😂😂 artar mı sence? Satmicam gerçi ihtiyacım yok ama, inşallah artar

Aaa sen anlıyor musun bu işlerden?
İzdemir ve Enery çok düştü, alım fırsatı dediler. Bol bol aldım, aldığımdan beri düşmeye devam ediyor 😅 her gün bir öncekinden daha fakirim 😂😂 artar mı sence? Satmicam gerçi ihtiyacım yok ama, inşallah artar
izdemiri ben de satmayı düşünmüyorum. çok anlamam ben de ama az çok ucundan kazandım. en son 200 bin tlye yakın param vardı benim için iyi bir para bu arada. maalesef arabam bozulduğu için içim ağlaya ağlaya bazılarını satmak zorunda kaldım. ama izdemir duruyor djdnsjsn şöyle düşünüyorum. dolar Euro bir yatırım aracı değil. paramızı da korumuyor. ürünlerin fiyatı dolarla artmıyor çünkü. ama bu şirketlerin vaad ettiği şeyler var. yurtdışında insanlarda döviz mantığı yok ne alıyorlar? tabii ki borsa. çoğu çocuklarına güven fonu oluşturuyor. uzun vadeli tabii ki bakıyorum. genelde yabancıların yatırım yaptığı şeylere bakıyorum. bir de Arapların yatırımlarını takip ediyorum 🤣 gümüş alıyorum. en azından akmasa da damlar diyorum. şimdi belki işime yaramaz ama 200 tllik hisselerin 200 bin olduğunu da gördük. olabilir. manipülasyona gelmemek şart ama. bjr de izenr mi yoksa IZMDC mi

izdemiri ben de satmayı düşünmüyorum. çok anlamam ben de ama az çok ucundan kazandım. en son 200 bin tlye yakın param vardı benim için iyi bir para bu arada. maalesef arabam bozulduğu için içim ağlaya ağlaya bazılarını satmak zorunda kaldım. ama izdemir duruyor djdnsjsn şöyle düşünüyorum. dolar Euro bir yatırım aracı değil. paramızı da korumuyor. ürünlerin fiyatı dolarla artmıyor çünkü. ama bu şirketlerin vaad ettiği şeyler var. yurtdışında insanlarda döviz mantığı yok ne alıyorlar? tabii ki borsa. çoğu çocuklarına güven fonu oluşturuyor. uzun vadeli tabii ki bakıyorum. genelde yabancıların yatırım yaptığı şeylere bakıyorum. bir de Arapların yatırımlarını takip ediyorum 🤣 gümüş alıyorum. en azından akmasa da damlar diyorum. şimdi belki işime yaramaz ama 200 tllik hisselerin 200 bin olduğunu da gördük. olabilir. manipülasyona gelmemek şart ama. bjr de izenr mi yoksa IZMDC mi
İzenr
Olsun ,en azından değer kaybetmiyor. Ben yarjn bir de Pegasus alırım, gergin dünya gundeminde çok düştü diye, yeter. Borsa defterini kapatıyorum 😂

Ay lutfen uzak duuur colugun cocugun rizkini batirir evdr oturmasi zaten ayrica batar.
Ne demis Seda ablamiz; Uyuyan adamdann nefretttt. Adam dedigin sabah kalkar gider....

Back
X