İşten ayrılıp kripto parayla ilgilenecek erkek?

İzenr
Olsun ,en azından değer kaybetmiyor. Ben yarjn bir de Pegasus alırım, gergin dünya gundeminde çok düştü diye, yeter. Borsa defterini kapatıyorum 😂
o yeni halka arz oldu sanırım. bi tavan değeri bulur orda satmak önemli. yatırım tavsiyesi değildir hahahaha. zaten parası olan böyle zamanda kazanıyor. ben de arabam bozulduğu için satmak zorunda kaldım. artık yıllarca bakıp üzülecek bir derdim olacak. önemli olan sepet yapmak zaten bir ordan bir buradan. öyle diyorlar yani 🤣 bir ara eğitim almayı düşünüyorum. şimdi o yatırım olmasaydı muhtemelen arabam bozuk bekleyecekti....

Küçük enişte modu açık erkektir . Bak gör abi evden nassi zengin oluyom , abiiggg biraz vakit olsa var yaaa piyasada fırsat çok vs vs ... sonuç muhtemelen batık erkek 🙃
Yaaa😅😃 evet aynen öyle

Ay lutfen uzak duuur colugun cocugun rizkini batirir evdr oturmasi zaten ayrica batar.
Ne demis Seda ablamiz; Uyuyan adamdann nefretttt. Adam dedigin sabah kalkar gider....
Aynen ya pazar günlerinden nefret ediyorum babam evde ya evde bir erkek olması ayak altında ay nefret

Riskli. Bir kere tutturdu diye her zaman tutturabilir diye birsey yok. Bir arkadasim bu yatirim islerle cok ugrasiyor. Her gün bir kac ev parasi saga sola kaydirir. Ama adam ekonomist. Cok bilgili bu konuda o yüzden nerdeyse hic kaybi yok. Krypto piyasasini ama hizli sallantiya girebildigi icin tercih etmiyor. Iyi düsünsün. Isi birakacak seviyede bilgili ve geliri oldugunu zannetmiyor. Arkadasim isini biraktiginda gecimini aylik kazancindan karsilayabiliyordu
Evet kendisi lise mezunu sadece. Ona da dedim bak tehlikeli olabilir ayrıca geçen sene normal arkadaşken bu işi yaptığını borsa yani gördüm. Sordum bu ne diye ya 30 bin kaybettim demişti.

Merhabalar biriyle evlilik amaçlı konuşuyordum, fakat bugün bana ay sonunda işten ayrılacağını söyledi. Yeni düşüncen nedir dedim, 1 sene evde oturcam kripto parayla ilgilinicem 1 senelik yatırım gibi düşün işsizlik maaşı muhabbetini halledicem dedi. Çok şaşırdım yani evde oturan bir erkek garip geldi. Çok kazanacakmış güya. Her neyse birde kumar oynayıp telefondan 2 bin atıp 50 bin kazanmış bunu ilk söylediğinde takmadım ama şu an düşünüyorum evde oturan erkek bana garip geliyor ve kripto para nedir bilemedim yani… dediği kadar var mı bilmiyorum. Açıkçası erkeklik imajı gözümde zedelendi
Abim de daldı bu illete
Sonuc Babamın beyinn kanamasi, vefatı, 500 binntl borç.
Sakın ama sakın bulasma

Abim de daldı bu illete
Sonuc Babamın beyinn kanamasi, vefatı, 500 binntl borç.
Sakın ama sakın bulasma
Ayyy başın sağolsun gerçekten 500 bini geçtim de.. adam stresten Hastalanmış ya.

Peki abin şu an napıyor ödedi mi borçlarını .. çok üzücü çok
İliğine kadar borç ödüyor
Eşiyle kanlı bıçaklı oldular. Çocuğuna o haram parayı nasıl yedirecektin dedim
Her ay benden borç istyr
Anneme üzülüp veriyorum
.ama ben de diplere düştüm onun yüzünden.
Suan hesabımda 18 tl va düşün yani
Herseyden geçtim babam çok üzüldüm
Doğumuma 2 ay kala vefat etti
Biz 10 sene bu bebeği beklemiştim.goremedi

İliğine kadar borç ödüyor
Eşiyle kanlı bıçaklı oldular. Çocuğuna o haram parayı nasıl yedirecektin dedim
Her ay benden borç istyr
Anneme üzülüp veriyorum
.ama ben de diplere düştüm onun yüzünden.
Suan hesabımda 18 tl va düşün yani
Herseyden geçtim babam çok üzüldüm
Doğumuma 2 ay kala vefat etti
Biz 10 sene bu bebeği beklemiştim.goremedi
Şu an tüylerim diken diken oldu, yengen de iyi sabır varmış. Çoktan boşardı başkası olsa.. Allah ıslah etsin. Olan oldu denilmiyor maalesef bir can gitmiş… Allah rahmet eylesin, bebeğinizle mutluluklar

İnan öldürmek günah olmasa abimi öldürürdüm. Suan o kadar nefret ediyorum ondan
Ya işine karışmıyım ama bence hiç borç verme ben de şaşırdım nefret etmem gerekli iken borç vermene

Merhabalar biriyle evlilik amaçlı konuşuyordum, fakat bugün bana ay sonunda işten ayrılacağını söyledi. Yeni düşüncen nedir dedim, 1 sene evde oturcam kripto parayla ilgilinicem 1 senelik yatırım gibi düşün işsizlik maaşı muhabbetini halledicem dedi. Çok şaşırdım yani evde oturan bir erkek garip geldi. Çok kazanacakmış güya. Her neyse birde kumar oynayıp telefondan 2 bin atıp 50 bin kazanmış bunu ilk söylediğinde takmadım ama şu an düşünüyorum evde oturan erkek bana garip geliyor ve kripto para nedir bilemedim yani… dediği kadar var mı bilmiyorum. Açıkçası erkeklik imajı gözümde zedelendi
Kaç

Bana kripto kumar gibi gelmiyor açıkcası.
Eşimde bende oynuyoruz uzun yıllardır. Eşimin iyi bir işi var onu hiç bırakmayı düşünmedi bu sebepten. Çokta bilgisi var bu kripto işinde. Gerçekten bir anda insan deli para kazanabiliyor olay sadece hırs yapmakta bence hırs yaptığı an insan sürekli kaybetmeye başlıyor.

Yani çok yapmak istiyorsa bunu iş ile beraber yürütmeli. Bilmemedim ben pekte olumsuz bakmadım sevgilinin düşüncesine belki birikim yapıp kendi işini kurar ama işte bilinmez birşey herşeyinide kaybedebilir 🤷🏼‍♀️

Evet kendisi lise mezunu sadece. Ona da dedim bak tehlikeli olabilir ayrıca geçen sene normal arkadaşken bu işi yaptığını borsa yani gördüm. Sordum bu ne diye ya 30 bin kaybettim demişti.

Benim cevremden duydugum Türkiyede bir cok kisi kriptodan hizli para kazanma ümidi ile böyle islere kalkisip, elde avuctakini kaybettigi gibi birde borca girdigini. Maalesef para kalmayinca kredi cekerek devam edenler var. O para da gidince iyice sıkıntıya giriyorlar. Bu yüzden geliri olmayan ve elinde "kaybetsem bana dokunmaz" diyebilecek biri degilse cok tehlikleli sulara girer. Saglam adimlar hizli yatirimlardan iyidir

Kripto parayla 4 yıldır ilgileniyorum ve kripto uzmanı olduğunu iddia eden kişilerin aksine bu işin asla bir matematiğinin olmadığını söyleyebilirim. Yani grafik okumakla, eğri çizmekle falan olacak iş değil. Merkeziyetsiz bir sistem zaten. Şu an coinler yatay ilerliyor uzuun bir süre öyle pandemideki yükseliş olmaz. Spot girip o şekil takılacaksa aylık geçimini sağlayamaz yani. Al-sat yapması ya da vadeli girmesi lazım(short-long pozisyon dedikleri) o da çok tehlikeli maalesef. Vadelide insanların gözü dönüyor çok sağlam psikoloji isteyen bir şey. Mesela şu an benim bnb coinde long pozisyonum var ama uzun süredir yatay çizgide ileriyor ve küçük miktar kaybım var. Çoğu kişi bu yatay ilerleyişe katlanamayıp kaybı olduğu halde pozisyonunu kapatıp hızla yükselip inen oynak coinlere geçiş yapıyor bu da sonun başlangıcı oluyor. Kaybettikçe kaybediyorlar. Zaten bu iş öyle milyoner falan değilseniz işten çıkayım da tüm geçimimi bundan sağlayayım diyebileceğiniz bir iş değil.
Kısacası çok çocuksu biri. Bu kişiden asla olmaz. Coini biter borsaya sarar borsası biter iddiaya başlar. Tembel çünkü.

Bir komşumuzun oğlu aynı bu sekildi. İşi bıraktığı yetmedi. Arabasını da sattı yatırdı bu işe. İlk zamanlar güzeldi. Kazandılar yediler gezdiler sonra bi anda terse döndü. Eee para bitince karı boşadı önce. Sonra anne babasının evine döndü koca adam. Hala da öyle sağda solda çalışıyor toparlanmadı. Kolay para kazanma heveslisi adamdan uzak durun bence. Bedava peynir fare kapanında oluyor. Ben memur çocuğuyum bu tarz işlere pozitif bakamıyorum malesef az olsun devamlı olsun

Back
X