işten ayrılmak istiyorum fakat

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Merhaba,
İşten ayrılmak istiyorum fakat 2 gün önce patronumun annesi vefat etti. Ben ve patronum var sadece ufak bir muayenehane burası. Bi de bu durumda eleman arattırmam ne kadar uygun bilemiyorum. Vicdanen çok rahatsız hissediyorum bu durum için bir iki iş fırsatı var haber bekleniyor benden. Sizce biraz daha beklemeli miyim?

o haber bekleyenler ne kadar bekleyebilir

zaten ihbar süresinde çalışmanız lazım 2 haftayı vs gözden çıkarabiliyorlarsa olur gibi

bir de ,işinizi bilmiyorum ama yerinize önerebileceğiniz birileri varsa onları da teklif edin patrona

patron işe döndü mü

Ben yıllar önce çok huzursuz olduğum iş yerimden istifa edip ayrılmıştım . Şirket aile şirketiydi kardeşlerden biri istifa ettiğimin ertesi günü vefat etti. Zor durumda oldukları ve işe dönmemi istedikleri için döndüm. Sonuç bir yıl sonra aramızdaki sorunlar daha da büyüdü yine istifa edip ayrıldım. Hiç kimse de sen zamanında bizi düşündün zor günümüzde yardımcı oldun demedi. Demem o ki iş hayatı çok nankör şimdiki aklım olsa kimseyi düşünmez işe dönmezdim.

İş hayatında kimse kimseyi düşünmüyor fırsatınızı kaçırmadan yolunuza bakın derim. Yarın bir gün olur da sorunlar baş edilemeyecek kadar büyürse 'sen bizi düşündün de kaldın' demezler en son söylenecek lafı ilk başta söyleyiverirler.

o haber bekleyenler ne kadar bekleyebilir

zaten ihbar süresinde çalışmanız lazım 2 haftayı vs gözden çıkarabiliyorlarsa olur gibi

bir de ,işinizi bilmiyorum ama yerinize önerebileceğiniz birileri varsa onları da teklif edin patrona

patron işe döndü mü
patron işe döndü ama 3 4 saatliğine geliyor. ya ben netten buldum işi sonra orda tanıdıklarım var onlara yönlendirdim. zaten ihbar süremde var aynen nerden baksam 1 ay felan yine burda durmam lazım. iş çok yogun ve calısma saati fazla o yüzden birini bulmam cok zor olur. arkadaşlarımda calısıyor zaten. aslında hemen eleman bulurda ne bileyim. birde kafası bu konuyla ilgili mesgul olsun istemem.

İş hayatında kimse kimseyi düşünmüyor fırsatınızı kaçırmadan yolunuza bakın derim. Yarın bir gün olur da sorunlar baş edilemeyecek kadar büyürse 'sen bizi düşündün de kaldın' demezler en son söylenecek lafı ilk başta söyleyiverirler.
Aslında sorunum yok, sadece kendi işimi yapmak istiyorum. Patronumla aram iyi severim sayarım ama iş beni mutlu etmiyor. Geçici bi süre için girmiştim buraya.

Mesleğiniz eleman bulunması zor bir meslek mi?
hayır aslında kolay fakat bide bu konuyla mesgul olsun istemiyorum kafası. baska problemleride var çünkü severim patronumu sayarım ama iş olarak kariyer yapabilceğim birim değil. kendi işimi yapmak istediğim için çıkmak istiyorum.

Aslında sorunum yok, sadece kendi işimi yapmak istiyorum. Patronumla aram iyi severim sayarım ama iş beni mutlu etmiyor. Geçici bi süre için girmiştim buraya.

Anladım.. Mutlu olacağınız yerde sevdiğiniz işi yapın bence.. Tabi karar sizin :KK15:

hayır aslında kolay fakat bide bu konuyla mesgul olsun istemiyorum kafası. baska problemleride var çünkü severim patronumu sayarım ama iş olarak kariyer yapabilceğim birim değil. kendi işimi yapmak istediğim için çıkmak istiyorum.

Anladım.
Madem eleman bulması zor bir iş değil hafiften çıtlatın durumu ki o da eleman aramaya başlasın. Ancak yeni eleman gelene kadar beklediğiniz sürede diğer iş konusu ne olur sizi beklerler mi?

Anladım.
Madem eleman bulması zor bir iş değil hafiften çıtlatın durumu ki o da eleman aramaya başlasın. Ancak yeni eleman gelene kadar beklediğiniz sürede diğer iş konusu ne olur sizi beklerler mi?
ben hafiften karşı ki tarafın agzını arıcam eger bekleriz derler ise patronuma çıtlatıcam öyle düşünüyorum şimdi

Back
X