- Konu Sahibi Hayatyolculugu
Siz de dolandırıcısınız en azından kabalık göreceli sizin baya hukuken suçTemiz don mu ?
Çok kabasınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz de dolandırıcısınız en azından kabalık göreceli sizin baya hukuken suçTemiz don mu ?
Çok kabasınız
Yaranız var galiba ?Siz de dolandırıcısınız en azından kabalık göreceli sizin baya hukuken suç
Ahahahaha aynen ahahahah karşınıza mantıklı donelerle gelen insanlara ağlayarak YORONOZ VOR ahahahah evleniyor şu an akıl verdiğin arkadaş bu kadar Zeka fışkıran bir fikir karşısında nöbetçi nikah memuru bulmuşYaranız var galiba ?
Daha fazla cevap vermeyeceğimAhahahaha aynen ahahahah karşınıza mantıklı donelerle gelen insanlara ağlayarak YORONOZ VOR ahahahah evleniyor şu an akıl verdiğin arkadaş bu kadar Zeka fışkıran bir fikir karşısında nöbetçi nikah memuru bulmuş![]()
Sana aynalama yaptım sürpriz lütfen cevap ver daha fazla kendini görürsün. Seviyene inmeye çalıştım bana da yeni ortam olduDaha fazla cevap vermeyeceğim
Pek psikolojin normal gibi durmuyor![]()
Tanıdığım psikiyatrist varSana aynalama yaptım sürpriz lütfen cevap ver daha fazla kendini görürsün. Seviyene inmeye çalıştım bana da yeni ortam oldu![]()
Yaran var galiba ajsjsjanababTanıdığım psikiyatrist var
Adres ister misin![]()
Ben sana çok üzüldüm valla kusura bakma haksız olduğu konuda bunu kabullenmeyiz saldırıya geçen insanlara hep çok üzülürüm maalesef hayatta çok eziliyorsunuz sizin suçunuz değil bu da e Burda burda biraz tatmin oluyorsunuz . Ben psikiyatriste gitmekten gocunmam gidince konuşurum ama senin hayat tarzın maalesef yardımla bile değişemezTanıdığım psikiyatrist var
Adres ister misin![]()
Bi paragraf döşemişsin nasıl bir işsiz olduğun belliBen sana çok üzüldüm valla kusura bakma haksız olduğu konuda bunu kabullenmeyiz saldırıya geçen insanlara hep çok üzülürüm maalesef hayatta çok eziliyorsunuz sizin suçunuz değil bu da e Burda burda biraz tatmin oluyorsunuz . Ben psikiyatriste gitmekten gocunmam gidince konuşurum ama senin hayat tarzın maalesef yardımla bile değişemez![]()
Aynen kenar mahalle gülü hayatında tek satır okuduğun yer burası olduğu iÇin paragraf yeni gördün şok . Diğer arkadaşlar iÇin bakın yine aynı konuya cevap vermiyor sadece hakaret ediyor. Sadece üzülüyor herkes sizeBi paragraf döşemişsin nasıl bir işsiz olduğun belli
Yaralı işsiz hahhahhahahhaha
Ekran görüntüsünü aldım bu arkadaşınAynen kenar mahalle gülü hayatında tek satır okuduğun yer burası olduğu iÇin paragraf yeni gördün şok . Diğer arkadaşlar iÇin bakın yine aynı konuya cevap vermiyor sadece hakaret ediyor. Sadece üzülüyor herkes size