İşten çıkarılmayla ilgili :(

Pinhan1

Huu..
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
197
2
68
İstanbul
Merhaba kızlar,
Ben dün itibariyle işten cikarildim dünkü vardiyama gittigimde müdür benimle artık calismak istemediklerini söyleyerek bana bi kağıt imzalatti o kadar şaşırdım ki normalde kırk kere düşünüp oyle hareket ederim ama imzaladim kağıdı kagitta 17.madde gereği sozlesmemin feshedildigi yazıyordu.
Şimdi bu olay şuna istinaden yaşandı,olaydan bir gun evvel rahatsız oldgumdan dolayi 1 gun ise gidemedim ve müdüre smsle haber verdim ayrıca gidip rapor aldm ertesi gün işe gittigimde de başıma bunlar geldi müdür bana ne rapor sordu ne de savunma falan yazdirdi hiçbir şekilde beni dinlemedi.
Ben orada yaklaşık 5 buçuk aydır çalışıyordum bana hakettigim tüm ücretlerin odenecegini söyledi ama ben ise geri iade edilmek istiyorum işe geri almasalar bile tazminat davası açmak niyetindeyim çünkü bu müdürün isguzarligi yüzünden isimden oldum yanina bırakmak istemiyorum açıkçası çünkü cok hakkımı yedi. Nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum pazartesi gidip çalışma bakanlığına basvurucam bir komşumuz dilekçe yazıp ver dedi onu yapıcam ama daha farklı neler yapabilirim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Keşke kağıdı imzalamasaydınız. Bence o feshedilme maddesini imzalamanız tazminat alamayacağınızı gösterir. Daha iyi bilen arkadaşlar vardır.

Keşke kağıdı imzalamasaydınız. Bence o feshedilme maddesini imzalamanız tazminat alamayacağınızı gösterir. Daha iyi bilen arkadaşlar vardır.

İnanın normalde bilmediğim anlamadığım birşeyi anlamadan dinlemeden hayatta imzalamam ki imzaladigim kağıdın ne olduğunu da o an anlamadım 17.madde nedir onu bile bilmiyodum bir oldu bittiye geldi herşey o kadar moralim bozuldu ki o an imzamı attim, iş arkadaslarimda imzalamasaydin keske dediler ama bunun bir geri dönüşü varsa ben o yoldan gitmek istiyorum

Kagıdı imzalamasaydın ama olan olmuş maalesef. Bir avukata danısabilirsin. Sanirım burada oyle bir bolum var. Birde 6 ayın dolmadıysa deneme degerlendirme sürecinde performansinı begenmedik deyip cikartabilirlerdi oda var yani

Evet haklısın ama onlar kadar benimde haklı sebeplerim var madem performansimi begenmediler bana soyleselermis ya bunun bi suresi biseyi vardı diye biliyorum ayrica müdür olacak herif kurumdan bağımsız davranışlar sergiliyordu bana karşı yeri geldi molami gasp etti surekli aksamci getirtti yaptigi vardiya programına uymadi bunlara şahitlik yapacak iş arkadaslarimda var.ben bu isin pesini bu kadar kolay birakmak istemiyorum

Zaten deneme surecinde cikarmak isteseydi insanca konusurdu . Bence buradaki avukatlardan bir yardim isteyin.

17.madde neymiş önce onu bir öğren sonra bir avukata daniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…