- 29 Ağustos 2018
- 421
- 497
- 18
- Konu Sahibi bayan-suslu
İskurda 120 yazıyor bı bakın isterseniz :)))))
120 gün aynı işyerinde çalışmak koşulu + son 3 yıl içinde 600 gün prim ödenme şartı var .benim 437 gün olmuyor maalesef işsizlik maaşı

Arkadaşım google diye birşey var. İşten çıkarılırsam ne zaman tazminatı hak ederim diye yaz. Ben 6 aylıkken çıkarıldım. 1 masş tazminatını aldım. O 8 ay asgari ücret sldım işsizlik sigortasına başvurup. O zaman yıl 2007 idi. Ama şu 1 yıl olayı ne kadar kulaktan dolma. O zaman da 1 yıl diyorlardı. 6ay mış.
Çok mu zor iş kanunlarına bakmak. Ayrıca istifa dilekçeni imzalama. Vermesinler maaşı. Sen çıkarıldığına dair kağıt alman lazım işyerinden. İşkura sigorta için başvurmak için. Biraz araştır.
Pislikler.
sizin dediğiniz 2007 yılında 12 sene önce öyle olmuş olabilir şuan ki şartlar aynı değil. 120 gün aynı işyeri +600 gün önceden prim günüm olması gerekiyor işsizlik için.
evet pislikler resmen .
işsizlik alamıyorum.İstifa,asla etme. Maaşını eninde sonunda alırsın işsizlik maaşından olma bari.

yok çıkarcaklar. zaten bende soğudum ya bugün gidesim gelmedi işe.Benim icime dogan seni cikarmiyacaklar. Ben kotu birsey hissetmiyorum gerci is yerini ve duzenini sen daha iyi bilirsin. İnsallah icime dogan olur.
inş bulurum sezon açılmaya yakın personel alımları başlıyor. bakalım kısmet.Iyi birileri degil belliki.Umarim iyi bir is bulursun .Sevin bence ..