İşten çıkınca hayatım darmadağın oluyor...

mucerred

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
438
152
53
Merhaba 21 yasinda bir kızım.
3 gün önce işten ayrıldım.
Çok büyük bir kurumsal markette kasiyerlik yapıyordum. Evime 1 buçuk 2 saat uzaklıktaydı calistigim yer ve çok yoğunduk. O yüzden eve gelir direk uyurdum. İzin günlerimde de bazen evde dinlenir bazende erkek arkadasimla yada arkadasimla, ailemle vakit geçirirdim. Bunun yanı sıra okb hastasıyım. Biraz ileri boyutta; Birine zarar mı verdim, şunu mu yaptım onu mu yaptım gibi. Gerçeklikle hayalin bağı kopuyor bazen. Lakin çalıştığım Zaman uzaklaşıyordum. Şimdi yine başa sardim 3 gündür gece uyuyamıyorum öğleden sonra 3-4 gibi uyanıyorum. Yine takıntılarım azdı. Yataktan cikmamaya başladim. Param bitecek 200 küsür tl kaldi. İsim çok yorucuydu ve insanlarla uğraşmayi sevmediğimden bıraktım şimdi pişmanım aslında. Yine o günler basladi. .. Ne yapmalıyım?

Çok büyük bir kurumsal markette kasiyerlik yapıyordum. Evime 1 buçuk 2 saat uzaklıktaydı calistigim yer ve çok yoğunduk. O yüzden eve gelir direk uyurdum. İzin günlerimde de bazen evde dinlenir bazende erkek arkadasimla yada arkadasimla, ailemle vakit geçirirdim. Bunun yanı sıra okb hastasıyım. Biraz ileri boyutta; Birine zarar mı verdim, şunu mu yaptım onu mu yaptım gibi. Gerçeklikle hayalin bağı kopuyor bazen. Lakin çalıştığım Zaman uzaklaşıyordum. Şimdi yine başa sardim 3 gündür gece uyuyamıyorum öğleden sonra 3-4 gibi uyanıyorum. Yine takıntılarım azdı. Yataktan cikmamaya başladim. Param bitecek 200 küsür tl kaldi. İsim çok yorucuydu ve insanlarla uğraşmayi sevmediğimden bıraktım şimdi pişmanım aslında. Yine o günler basladi. .. Ne yapmalıyım?
Çok geçmiş olsun ama inan herhangi bir hastalığı olmasada insanın zaman geçireceği bişi olmaması kötü oluyor.
Birşey bul kendine bir hedef koy ve ona odaklan cnm belki iyi gelir.mesele hergün şu kdr yürüyeceğim yada haftada şu kdr kitap bitireceğim gibi.

Birde artik sevgilime Sararim. O da bikti benim sorunlarimdan yildirdim :(

Üniversite okumadim ben lise son sınıfta okulu biraktim. Calistim ara verdim. Haziranda bitecek lise inşallah...

Insallah.Universite okuyun mutlaka.Sevdiginiz meslegi yapmak sizi hem mutlu edecek hem de ozguven kazandiracak.

Maddi probleminiz yoksa universite icin hazirlik kurslarina gidip yari zamanli sizi zorlamayacak bi is bulabilirsiniz.

Karamsar olmayin,kendinize guvenin,geleceginiz icin cabalamaktan vazgecmeyin.

hastaligin icin doktora git, eve yakin daha kucuk yerde bir is bul kendine madem iyi geliyorsa sana. ama herseyden once hastaliginin tedavisini arastir.

İlaç tedavisi lazim ama ilaç içmek istemiyorum

Back
X