İşten çıkmak için istifa konuşması yaptım kabul etmediler ama çıkmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yagmurzamani_

Arnavut kaldırımlı taş sokakta
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
1.541
1.648
63
Kızlar merhaba;
Şu an çalıştığım yerden uzun süredir çıkmak istiyordum hem ortamı sevmediğim hem de ciddi anlamda psikolojik olarak beni kötü etkilemeye başladığı için ,istifa konuşmamı yaptım çıkma vs deyince yönetici ısrarlı konuşamadım üstü kapandı ama çıkmak istiyorum buradan çıkınca başka yerde işim hazır ondan bile bahsettim şimdi sorum şu ki ikinciye tekrar nasıl bir istifa konuşması yapayım hoş ayrılmak istiyorum kimseyi üzmeden nasıl bir konuşma yapayım

Konuşma ile istifa edilmez
dilekçesinizi yazarsınız insan kaynaklarına verirsiniz
ihbar sürenizi çalışırsınız, varsa izin sürenizi düşersniz bunu da dilekçede belirtirsiniz

onlar da ibraname vs hazırlar imzalarsınız biter

konuştum kabul etmediler diye bir şeyin resmiyeti yok

Konuşarak istifa verilmez. Yazın dilekçenizi ilgili kişiye verin. İnsan kaynakları varsa oraya. Yoksa da patronun kendisine.
Kızlar cevaplarınız için teşekkür ediyorum bazı durumları konuma açık bir şekilde yazamadım dilekçeden önce benim hem yönetici hem de patronla konuşma yapmam gerekiyor bir sebepten dolayı iki taraf için de tatsızlık olmaması adına nasıl bir konuşma ve istifa dilekçeme nasıl bir neden yazmalıyım

istifa dilekçenizi yazdınız mı haber verirsiniz işten çıkacağınızı ihbar sürenizi doldurur çıkarsınız ve yahut yıllık izinden düşülür

Yöneticilere böyle bir konuşma yapmak insanı çok strese sokuyor. Fakat şöyle dününün bu işyerinde mutlu değilsiniz bu işyeri sizi psikolojik olarak kötü etkiliyor. Bunları düşünerek Kendinizden emin bir şekilde artık burada çalışamayacağınızı daha iyi şartlarda iş bulduğunuzu ve gerçekten gitmek istediğinizi söyleyin ve istifa dilekçenizi yöneticinin masasına bırakın.

Bende Birgün böyle bir konuşma yapmak istiyorum çalıştığım yere fakat şu an borçlarım var hali hazırda daha iyi şartlarda işim hazır olsa 1 dk düşünmem bırakırım

+1

İstifa dilekçenize özel nedenlerden dolayı ayrıldığınızı yazabilirsiniz.
Sözlü olarak neden paylaşmak istiyorsanız da niye ayrılıyorsanız onu söyleyin. Demek ki konuşma yapmayı gerektirecek kadar samimisiniz kendileriyle,yoksa bir açıklama yapmanıza gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…