- 5 Ekim 2020
- 14.032
- 38.001
- 548
- 36
Doktorum canım :)
Eczacı yazmışsınız.
Doktorlar çok mu sık iş değiştirir? Benim doktorum her seferinde farklı hastanede muayene etse bu adamda bir sorun var derim gitmem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum canım :)
Kesinlikle katılıyorum.. Annem yapınca anne böyle yapa yapa o enerjiyi başımıza topluyorsun diyorum. Nazar olmayacaksa da olacağı tutacak sonunda diyorum ama nafile..Bir yere kadar çabaladım da yok, en son çalışmak istemiyor demeye başladı. Dediğiniz gibi nazardan muhtemelen ama enerji düşürdüğüne ben de inanıyorum, evrene sürekli bu kadın çalışmıyor mesajı göndere göndere kovulmasam bari :)
İkisi de birbirinden kötü ya.Sizinki nazar değmesin diye yapıyordur. Kendi anneme benzettim ama mümkün olduğunca buna da müsade etmiyorum bu da çok enerji düşürücü.
ben yazımda mesleğim ayrıcaklı diye birşey yazdığımı göremiyorum.Iyi , kariyerli bir mesleğim var yazdım .Ayrıca yazımda bahsettiğim gibi annemin kendimle ilgili birseyleri çok şisirerek anlatmasındanda rahatsız biriyim .Bu meseleyi neden bukadar kafaya taktınız çok merak ediyorum :)Ne ayrıcalığı var onu anlayamadım. Birinin birinden ayrıcalıklı olduğunu düşünmüyorum.belirtmişsiniz ya çok şey etmemek lazım diyorum.
Özel sektörde çalışıyorum devlette degil.Yeni mezunum ilk yerimden çıktımEczacı yazmışsınız.
Doktorlar çok mu sık iş değiştirir? Benim doktorum her seferinde farklı hastanede muayene etse bu adamda bir sorun var derim gitmem.
Aynen çok enerji düşürücü bir şey zamanla alıştım. Yaptığına değil huyuna..İkisi de birbirinden kötü ya.
Ben annem beni sürekli olmadığım şekilde övse de rahatsız olurum , benim başarılarını görmezden gelip yok gibi davransa da rahatsız olurum.
Canım annem "amaaaan deli o" modunda:) beni sorana "amaaan ne yapsın" diyor :) hoşuma gidiyor
Konuyla alakasız ama sorularınızda antidepresan kullanımının etkilerinden, doktora gitmenin sicile işleyip işlememesinden vs bahsetmişsiniz. Bir doktor olarak bunları bilmeniz gerekmiyor mu? Yeni nesil aşk doktorlarından falan mısınız acaba?Doktorum canım :)
Aşk doktoru degilim canım:) Aşkla aram iyi değildirKonuyla alakasız ama sorularınızda antidepresan kullanımının etkilerinden, doktora gitmenin sicile işleyip işlememesinden vs bahsetmişsiniz. Bir doktor olarak bunları bilmeniz gerekmiyor mu? Yeni nesil aşk doktorlarından falan mısınız acaba?
Allah rahmet etsin cnmAynen çok enerji düşürücü bir şey zamanla alıştım. Yaptığına değil huyuna..
Gençken 3 evladını kaybetmiş o yüzden bizi böyle koruyacağını düşünüyor o yüzden kıyamıyorum☹
Teşekkür ederimAllah rahmet etsin cnm
isten cikti dese anneniz bu seferde hala issizmi neden bulamiyor diye bunaltacaklar hem seni hem annenizi birakin calisiyor sansinlar ne kadar gec ögrenirlerse o kadar rahat edersiniz kendimden biliyorum cünkü gercekten bi zaman sonra sokaga dahi cikasim gelmiyordu hale isin yokmu diye soran soranaydi moralim günüm mahvediyorlardi he ayni yerdeyim deyip geciyorum simdi calissamda calismasamda konusacsak mevzuda olmuyor is konusundaMeraba arkadaşlar .Ben yeni mezun sayılırım. İyi bir mesleğim var.Özel sektörde bir işte çalışıyordum .Ilk etapta memnun gibiydim ama bazı sorunlar oldu çıktım ordan.Şuan yeni iş görüşmeleri vs yapıyorum.Benim sorunum şu .Annemin bir arkadaş grubu var benide severler .Sürekli bize gelip giderler.Işten çıktığımdan haberleri yok.Sürekli anneme soruyorlarmış işi nasıl gidiyor falan diye.Annemde söylemeye çekiniyor çıktığımı.Sen yeni biryere başlayana kadar bilmesinler.Diyelimki bir yere başladın bir süre sonra yine çıktın .Hakkında negatif düşünürler, gerek yok buna diyor .Hep işinden memnun diyordum şimdi açıklama yapmak zorunda kalıcam diyor.Birde benimle ilgili herşeyi günlük gülistanlık anlatıyor. Halbuki bizim sektörde bu normal birşey yani .Bir işi bırakıp başka bir yerdeki işe geçmek.Ama bunu çok büyütüyor.Hatta şu gün arkadaşlarım gelicek sen o gün dısarda bir program yap.Gez , toz diyor.Eve giriş çıkış saatlerine dikkat et.Seni görmesinler diyor.Sizce abartmıyormu? Her insan işten çıkabilir, çıkartılabilir yani .Herşey yolunda gidicek diye bir kuralmi var? Çok insanlar endeksli bakmıyormu?Benmi yanlış düşünuyorum sizce.Buarada onun millet endekli bakması haricinde iyi anlaşırım annemle.En yakın arkadaşımdır