İşten Kovuldum

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
816
1.080
63
zar zor bir ajans sayesinde beyaz yaka işim oldu taşeron olarak bir yerde 1.5 çalışacaktım.maaşım 9500 yol yemek hepsi kendi cebimden.
o kadar sevindim hayatımda ilk defa garsonluk veya satışçılık hariç bir iş yapıyorum diye.2 gün olmuştu çalışalı kadroyu 1 kişiye düşürdük dediler :(((.hiç kimseyle bir problemim olmadı normal işimi yaptm.o kadar üzüldüm ki artık cidden intiharı düşünüyorum

zar zor bir ajans sayesinde beyaz yaka işim oldu taşeron olarak bir yerde 1.5 çalışacaktım.maaşım 9500 yol yemek hepsi kendi cebimden.
o kadar sevindim hayatımda ilk defa garsonluk veya satışçılık hariç bir iş yapıyorum diye.2 gün olmuştu çalışalı kadroyu 1 kişiye düşürdük dediler :KK43:((.hiç kimseyle bir problemim olmadı normal işimi yaptm.o kadar üzüldüm ki artık cidden intiharı düşünüyorum
Asla !intihar asla düşünme!o kadar zayıfmısın o kadar umutsuz musun o kadar aciz misin?bir kapı kapanır diğeri açılır inşaAllah

o kadar sevindim hayatımda ilk defa garsonluk veya satışçılık hariç bir iş yapıyorum diye.2 gün olmuştu çalışalı kadroyu 1 kişiye düşürdük dediler :KK43:((.hiç kimseyle bir problemim olmadı normal işimi yaptm.o kadar üzüldüm ki artık cidden intiharı düşünüyorum
Daha siz çalışalı iki gün olmuşken neden kadroyu bire düşüreceğiz diyip sizi işten çıkardılar ki ?
Hiç işe almayabilirlerdi böyle bir durum olsa .
Ne iş yapıyordunuz orda tam olarak , yaptığınız işi beğenmemiş olabilirler .

Daha guzelı olur merak etme. Bu yazıya bakıcan sonra evet ölü oldu dıyeceksın

Back
X