Isten kovuldum.

Night owl

Just Love!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
8.095
12.159
498
35
Evet onlar gibi olmadigim, olamadigim icin once surgun yedim, baska subeye gittim. Bugunde kovuldum. Aciklama oruc tutmamam. En basta bildikleri halde tutmayacagimo cevre baskisi altinda "oruc" tutan insanlar tarafindan ekmegimden edildim. Hala dusundukce icimden birseyler kopuyor. Emeklerim, herseyim sirf boyle bir sey icin yoksayildi.

Esimde resmen beni suclar gibi davrandi, sorsam ben oyle demek istedim hayir oyle yapmak istemedim. Ama resmen destek olmak yerine beni daha cok strese soktu.

Delirecegim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bildiğim kadarıyla Hristiyandınız yanlışsam düzeltin.Bir Müslüman olarak her şeyden önce insan olarak durumunuza çok üzüldüm.Oruç tutmuyor diye insan işten çıkarılır mı ya..Benim de oruç tutmayan bir çok arkadaşım var bir gün laf etmedim,etmem haddim değil.Allah haksızlığı görür elbet.

Cok uzuldum boyle bi sebepten isinizden olmaniza..kimi ilgilendirir kiii???insan olmak herseyden onemli amaaaa...¿?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok uzuldum boyle bi sebepten isinizden olmaniza..kimi ilgilendirir kiii???insan olmak herseyden onemli amaaaa...¿?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öncelikle işinizden kovulmanıza çok üzüldüm.
İnsanlar birbirlerinin kişisel tercihlerine saygı duymalılar.
Kaldı ki söz konusu din... bağnazca bir tutum...

eeee bu devirde normaldir diycem. Artık o raddeye geldik. Şaşırmıyorum artık hiçbirşeye.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Belki çok daha iyi iş imkanları çıkar karşınıza.
Ne kötü ya, 3 kuruşluk insanların sırf kendilerinden değil diye ekmeğiyle oynaması ve buna kimsenin dur dememesi. Yazık.

bana da geçen hafta işverenlerim ''Allah'a inanıyor musun?'' ''bir dine mensup musun?'', ''oruç tutuyor musun?'' gibi şeyler sordular. kimin ne haddine bunu merak dahi etmek ama benimkiler saygı duyuyorlar en azından. bu da bir şeydir. sizin durumunuz ise beni hiç şaşırtmadı. şu devirde şöyle insanlar olduğu sürece daha neler olacak göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…