• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isten kovuldum.

Bana da çok saçma geldi. Şeytan bir taraftan yanlı bir konu diyor ama hadi neyse..
Bu adamlar konu sahibini işe alırken dini inancını biliyor hatta esnaf bile biliyor. Oruç tutmasını beklemek komik olurdu herhalde. Kaldı ki bunu neden göstermek. Benim çalıştığım yerde tutmayan daha fazla tutandan mesela. Kimse kimseye de karışmıyor. Çok enteresan geldi bana.

İzninizle bir şeyler yazmak istedim. Nerede çalışıyorsunuz bilmiyorum ama insanlar oruç tutmadığını kamu kuruluşlarında gizliyor. Gizlemek zorunda kalıyor. Belki çoğu yerde tutmayan daha fazladır, ama 3 tane bile baskı bulunan yer yeter zaten böyle bir başlık açılabilmesi için. Daha önce de yazdım, 4 arkadaşım tutuyormuş gibi davranıyor. Kamuda hem de. Atılmazlar ama önleri kesilir, atamaları yapılmaz, yurt dışı kadroları çıkmaz. Özelden 2 arkadaşım da aynen bu şekilde. Yemekhaneleri kapalı, çay ocakları kapalı. Yani hiç de imkansız bir durum değil.

Evet konu sahibi sadece oruç tutmadığı için değil, direkt inançlı olmadığı için işten çıkartılmış. Daha güzel bir sebep mi oldu?

İzninizle bir şeyler yazmak istedim. Nerede çalışıyorsunuz bilmiyorum ama insanlar oruç tutmadığını kamu kuruluşlarında gizliyor. Gizlemek zorunda kalıyor. Belki çoğu yerde tutmayan daha fazladır, ama 3 tane bile baskı bulunan yer yeter zaten böyle bir başlık açılabilmesi için. Daha önce de yazdım, 4 arkadaşım tutuyormuş gibi davranıyor. Kamuda hem de. Atılmazlar ama önleri kesilir, atamaları yapılmaz, yurt dışı kadroları çıkmaz. Özelden 2 arkadaşım da aynen bu şekilde. Yemekhaneleri kapalı, çay ocakları kapalı. Yani hiç de imkansız bir durum değil.

Evet konu sahibi sadece oruç tutmadığı için değil, direkt inançlı olmadığı için işten çıkartılmış. Daha güzel bir sebep mi oldu?

Özel sektörde işveren fırsata çevirir genelde ramazanı bu yüzden kapatan çok o yemekhaneleri falan, yanlış tabii ki de.
1-2 sene önce aras kargoydu sanırım başörtülü çalışanı işten çıkarmışlardı, olay olmuştu
Bu olayında farkı yok bence
İnanamayan arkadaşlar olmuş ama çok ütopik hikayeler değil bunlar malesef.
Yalnız konu sahibi de tam ifade edemedi olayı gibi geliyor bana o yüzden insanların aklında soru işaretleri kaldı.

Sonrasinda aciklamami yaptim. Ama kimse zahmet esip okumamis.

Bana aynen soylenen cumleleri de yazdim bu cumlelerden baska bir sey nasil cikarabilirdim???

Ayrica yanli ya da fake konu acacak bir KK uyesi degilim.

Mune lutfen konuyu kapat.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende güneydoğuda yaşıyorum ama hiç böyle birşeyle karşılaşmadım :31:
Hatta dün markete gittim görevli abla oruçlu değilsin galiba keyfin pek bi yerinde dedi çok mu belli oluyo dedim güldük:6::6:
Yanlış anlamış yada değerlendirmiş olabilirsiniz.
-Zira konu sahibi sizde bana hiç inandırıcı gelmedi açıkçası,bence işten kovulma sebebiniz farklı fakat siz oruca bağlıyorsunuz.

Dört sene boyunca yanlis anlamis olmam biraz zor ama neyse.. yalniz ben bundan beş sene öncesinde döndüm oradan memleketime.. o zamandan bu zamana biseyler degistiyse ne mutlu. .. ama yasayan bilir. ..birde tabi yerden yere farkeder ben siirteydim .. sadece orada insanlarin baskisini anlatmak icin bir örnek daha vermek isterim size.. sene basi Öğrt toplantisinda bas gündem konumuz bayan ogretmenlerin giydigi gomleklerin kol boyuydu..bizim mudurumuzun yarim koldan anladigi ve bizden istedigi gerçekten kolun yarisinda olmasiydi daha kisa kol yasakti ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sonrasinda aciklamami yaptim. Ama kimse zahmet esip okumamis.

Bana aynen soylenen cumleleri de yazdim bu cumlelerden baska bir sey nasil cikarabilirdim???

Ayrica yanli ya da fake konu acacak bir KK uyesi degilim.

Mune lutfen konuyu kapat.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konu fake diyenler Türkiye'de yaşamıyor herhalde... bir de sizin de kabahatli olabileceğinizi yazanları gördükten sonra ben de oldukça şaşırdım... :ssz:

Konu sahibi bastan sartlari konusmus.. Müslüman olmadigini ve bunun sorun olup olmiyacagini sormus... E dogal olarak müslüman olmayan bi insanin oruc tutuyor diye düsünecek halleri yok ya :)

bak ben oraya dikkat etmemişim canım bu bence bahane altında başka şeylerde olabilir:6:

Allahım yardımcın olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X