• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isten kovuldum.

Night owl

Just Love!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
8.095
12.159
498
35
Evet onlar gibi olmadigim, olamadigim icin once surgun yedim, baska subeye gittim. Bugunde kovuldum. Aciklama oruc tutmamam. En basta bildikleri halde tutmayacagimo cevre baskisi altinda "oruc" tutan insanlar tarafindan ekmegimden edildim. Hala dusundukce icimden birseyler kopuyor. Emeklerim, herseyim sirf boyle bir sey icin yoksayildi.

Esimde resmen beni suclar gibi davrandi, sorsam ben oyle demek istedim hayir oyle yapmak istemedim. Ama resmen destek olmak yerine beni daha cok strese soktu.

Delirecegim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mahkemeye verebilirsin. Mobbing diye birşey var. Peşini bırakma bence. İspat edebilirsen iyi tazminat alırsın. Öyle salakça bir kovma sebebi mi olur. Onlara neymiş?

Konulari birlestirebiliyor muyuz telefon app hata verdi konu gonderirken de iki tane acilmis

ah canım benım sırf onlar gibi görünmediği dini kullanıp sömürmediği için CAN 'ından olanlar ölenler var bu ülkeede...sen inandığın doğrundan ayrılmayıp dürüstlüğünden ödün vermediğin için yüreğinden öperim..üzülme daha güzel işler bulursun bu yüreğinle bulacaksın emınım...

idare etseydin bi şekılde diyenlere aldanma...onlarda aynı b..k

Son düzenleme:
Bence bi yalnis anlasilma vardir.ben sanmiyorum oruc tutmuyosunuz diye isten atsinlar.oruc tutmayan muslumanlari kovmuyolarda sizimi kovacaklar.

Evet onlar gibi olmadigim, olamadigim icin once surgun yedim, baska subeye gittim. Bugunde kovuldum. Aciklama oruc tutmamam. En basta bildikleri halde tutmayacagimo cevre baskisi altinda "oruc" tutan insanlar tarafindan ekmegimden edildim. Hala dusundukce icimden birseyler kopuyor. Emeklerim, herseyim sirf boyle bir sey icin yoksayildi.

Esimde resmen beni suclar gibi davrandi, sorsam ben oyle demek istedim hayir oyle yapmak istemedim. Ama resmen destek olmak yerine beni daha cok strese soktu.

Delirecegim.

Bu kesinlikle mobbing. Tazminatınızı alabildiniz mi?

Bazen politik davranmak gerekir, evet çok saçma.
böyle bir sebepten kimse ekmeğinden olmamalıydı.
Fakat işin bu noktaya geleceğini biraz olsun biliyordun, orası öyle bir yerse bazen alenen yapmamak gerekir.
Örneğin oruç tutmadığınızı nereden biliyorlar ki?
Bu konu neden acıldı.
Banka ise yemekleri dışarıdan yiyorsunuzdur (sanırım)
Oruç veya diğer meselelerden iş arkadaslarınızla muhabbete ufak atışmalara mı girdiniz? Ben tutmuyorum diye konuştunuz mu?

Bu konu fake mi lafi da yeni moda oldu. Fake canim fake. Allah askina ya insanlar uzgunken boyle sacmalamayin. Iki dusunun bir yazin.

Hayir aynen boyle acikladilar. Bende tepki gosterdim ama ayni seyi soylediler. Ve sirf boyle bir neden oldugu icin bu kadar uzgunum.

Hani deseler begenmiyoruz isini yapamiyorsun. Tamam cikarin derdim. Ama boyle bir sebep olunca kafamda kuruyorum daha cok. Ve canimi daha cok kendim yakiyorum.

Offff

Delirecegim.

Çok üzüldüm yaşadıklarına,dava açabilme şansın varsa açsana,en azından hakkını ararsın..
Din adı altında yapılanlar çok çirkin,oruç tutmamanda kimseyi ilgilendirmez zaten..

Bazen politik davranmak gerekir, evet çok saçma.
böyle bir sebepten kimse ekmeğinden olmamalıydı.
Fakat işin bu noktaya geleceğini biraz olsun biliyordun, orası öyle bir yerse bazen alenen yapmamak gerekir.
Örneğin oruç tutmadığınızı nereden biliyorlar ki?
Bu konu neden acıldı.
Banka ise yemekleri dışarıdan yiyorsunuzdur (sanırım)
Oruç veya diğer meselelerden iş arkadaslarınızla muhabbete ufak atışmalara mı girdiniz? Ben tutmuyorum diye konuştunuz mu?

Kucuk bir sirkette on muhasebe wlemaniydim, 6 aydir calisiyorum. Son 15 gundur baska bi subeye atadilar ve orada calisiyordum. Zaten o zamandam belliydi sonu. Ama iyi biyetli dusunmeye calistim. Yemek yiyorum ve herkes gorecegi icin cokcekindim zaten. Ama denedim. Uyarsalar idi baska teklif gotururdum ama dogrudan aciklama bu oldu.

Mobbinge gelince mobbing zaten vardi. Ama isten kovulmak uc bir noktaydi. Su an bu ise ihtiyacim vardi.

Mahkeme yolu acik. Cok fazla sey var sikayet edebilecwgim ama buna ayirabilecek bir maddi durumum yok. Ve hic bir bilgim yok.

Delirecegim.

Geçen gün sizin bir yazdığınız cümleyi okumuştum oruç tutmuyorum işyerinde diye soranlara da din'den dolayı demiştiniz tutmamanız normal o durumda dininiz farklı olduğu halde neden tutmanızı bekliyor işveren anlayamadım :26: eşiniz neden sizi suçluyor bizim dinimizden değildiniz diye hatırlıyorum bu durumda sizi suçlaması mantıksızlık değil mi? :26:

6 aylik calisan icin tazminat yok diye biliyorum ki zaten kidem tazminatida kalkti sanirim.

Kucuk bir sirkette on muhasebe wlemaniydim, 6 aydir calisiyorum. Son 15 gundur baska bi subeye atadilar ve orada calisiyordum. Zaten o zamandam belliydi sonu. Ama iyi biyetli dusunmeye calistim. Yemek yiyorum ve herkes gorecegi icin cokcekindim zaten. Ama denedim. Uyarsalar idi baska teklif gotururdum ama dogrudan aciklama bu oldu.

Mobbinge gelince mobbing zaten vardi. Ama isten kovulmak uc bir noktaydi. Su an bu ise ihtiyacim vardi.

Mahkeme yolu acik. Cok fazla sey var sikayet edebilecwgim ama buna ayirabilecek bir maddi durumum yok. Ve hic bir bilgim yok.

Belki oruç tutacaksınız fakat bayansınız belki jinekolojik bir rahatsızlığınız var ve tutamıyorsunuz. Yani ne olursa olsun bahane aramışlar yoksa sebep bu değildir.. Gercekten hakkınızı mutlaka arayın. avukat durumu yoksa barodan talep edilebilir.. insallah en kısa zamanda daha iyi işler önünüze gelir.

Geçen gün sizin bir yazdığınız cümleyi okumuştum oruç tutmuyorum işyerinde diye soranlara da din'den dolayı demiştiniz tutmamanız normal o durumda dininiz farklı olduğu halde neden tutmanızı bekliyor işveren anlayamadım :26: eşiniz neden sizi suçluyor bizim dinimizden değildiniz diye hatırlıyorum bu durumda sizi suçlaması mantıksızlık değil mi? :26:

Hayir esim suclar gibi davraniyor. Iste ara tekrar sor mantiksiz oldugunu soyle, zaten en basta soylemistin sen bunu yine de uzun vadeli calisan olacaktin oyle demislerdi, hakkini ara falan dedi. Ama ben vok uzgundum o sira ben aramadikca bagirdi biraz aglama diye ve kendimi suclanirmis gibi hissettim.

Çok ilginç aslında bu durum kimi ramazan müslümanlari iş başında oluyor. .tutan tutmayana mi tutuyor bu ne yahu,uzun yıllar yurt dışı dışında yaşadım öncesinde çocuktum ya da ergen o zaman kapanirdi bazı yeme içme yerleri,bilmezdin filan ama şuanda heryer açık ve bu kadar anlayışsizlik mi var. .ben tutarım ama benim yanımda biri tutmasa umrumda olmaz hatta yesin icsin rahatça çok saçma şeyler. .yasal olarak ne yapabilirsin ona bak sen hakkını ara..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

hakkini ara demissiniz ama adalet mi varda hakkini arasin birde karsi tarafin sekilci baslari heryerdeyken :ssz: komik olmus.... baska is bakcaksin , kocanin dedikleride cok sacma

Delirecegim.

Ilk defa böyle bir şey duydum çok enteresan.
Yargı yolu vs açıktır ancak özel sektör olduğu icin bir kulp bulurlar diye düşünüyorum.
"Lekum dinikum veliyedin" iste bu ayetten habersiziz maalesef.

Siz onlarin oruc hassasiyetine dikkat etmenize rağmen bunun yapılması çok yanlış.

Baska bir kapi açılır inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Hayir esim suclar gibi davraniyor. Iste ara tekrar sor mantiksiz oldugunu soyle, zaten en basta soylemistin sen bunu yine de uzun vadeli calisan olacaktin oyle demislerdi, hakkini ara falan dedi. Ama ben vok uzgundum o sira ben aramadikca bagirdi biraz aglama diye ve kendimi suclanirmis

Müslüman değilsiniz değil mi bir konuda böyle birşey demiştiniz işvereniniz bunu biliyordur tutma zorunluluğunuz yok zaten kaldı ki Müslüman olan insanlar bıle tutmayan var saygı duyarız size niye bu denilip işten çıkarılsın bence size söylemedikleri bır baska neden var :26: üstelik bayanız regl dönemlerimiz var :26:[/B]

Back
X