Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok saçma, açıkça oruç tutmadığından dememişlerdir herhalde. Dininizin farklı olduğunu söylemeseydiniz keşke. Açıklama yapmak zorunda değilsiniz ki. Din özel bir şeydir.Evet onlar gibi olmadigim, olamadigim icin once surgun yedim, baska subeye gittim. Bugunde kovuldum. Aciklama oruc tutmamam. En basta bildikleri halde tutmayacagimo cevre baskisi altinda "oruc" tutan insanlar tarafindan ekmegimden edildim. Hala dusundukce icimden birseyler kopuyor. Emeklerim, herseyim sirf boyle bir sey icin yoksayildi.
Esimde resmen beni suclar gibi davrandi, sorsam ben oyle demek istedim hayir oyle yapmak istemedim. Ama resmen destek olmak yerine beni daha cok strese soktu.
Delirecegim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oruç tuttuğum için işten atıldım yazıyor sandım böylesini ilk defa duydum buda oluyormuş demek ki
Daha önce hep oruç tutuğu için işten atılanları duymuştum
Çok saçma ya isteyen tutar isteyen tutmaz bunun işle ne alakası var ne diye o insanın işine son verirsin anlamıyorum ekmeğinizle oynamışlar yazık etmişler
Evet onlar gibi olmadigim, olamadigim icin once surgun yedim, baska subeye gittim. Bugunde kovuldum. Aciklama oruc tutmamam. En basta bildikleri halde tutmayacagimo cevre baskisi altinda "oruc" tutan insanlar tarafindan ekmegimden edildim. Hala dusundukce icimden birseyler kopuyor. Emeklerim, herseyim sirf boyle bir sey icin yoksayildi.
Esimde resmen beni suclar gibi davrandi, sorsam ben oyle demek istedim hayir oyle yapmak istemedim. Ama resmen destek olmak yerine beni daha cok strese soktu.
Delirecegim.
Ben bunu da hiç duymadım . Çalıştığım ortamlarda ne oruç tutan ne de tutmayan için bu tarz sıkıntılar yaşandığına , yaşatıldığına şahit olmadım .
sikayet edin diyorsunuz da kimi kime sikayet edicek? hepsi ayni topun kumaşı. bilmiyor muyuz bunu hepimiz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet onlar gibi olmadigim, olamadigim icin once surgun yedim, baska subeye gittim. Bugunde kovuldum. Aciklama oruc tutmamam. En basta bildikleri halde tutmayacagimo cevre baskisi altinda "oruc" tutan insanlar tarafindan ekmegimden edildim. Hala dusundukce icimden birseyler kopuyor. Emeklerim, herseyim sirf boyle bir sey icin yoksayildi.
Delirecegim.
Delirecegim.
konu fake mi acaba.