• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işten Kovulmanın Kolay Yolu Var mı? :)

Üzerine yururse sende onun üzerine yürü dağ başında değil şirkette çalışıyorsunuz ve bi kadinsiniz ne demek üzerinize yürümek
1 yıl önce kendi yazdıklarımı başkası yazsa yok artık derdim. Ama malesef bunlar oluyor. Başka bir bayan arkadaşımızı kapıyla duvar arasına sıkıştırdı kadını zor aldılar elinden.

Teşekkürler, maddi zarar vs gibi bir hatayı mı kastediyorsunuz? Iş yüküm gittikçe ağırlaştığı için yetistiremedigim işler oluyor bunları bana karşı kullanabilirler mi?
Bir de bu sebeplerden dolayı çok ciddi personel sirkülasyonu var, bu bana kanıt olur mu?
Kusura bakmayın çok soru sordum
Yetistiremediginiz isler olabilir elbette zamanlamalarin fizibil olmadigini yazili bildirmeniz yeterli. Atiyorum bir is geldi yetismeyecegini biliyorsaniz bilgilendirip elinizden geleni yapacaginizi soyleyin.

Sirkulasyonu elbette dilekcenizde belirtin bu da sayet olursa dava surecinde onemli bir koz, ancak ben davaya kalacaginizi sanmiyorum.

sızı cok ıyı anlıyorum
o patrondan benden de vardı off off :olamaz:

ama malesef kendınızı kovduramazsınız ben enı sonu dayanamayıp arkadasları da tesvık edıp toplu ıstıfa ya gıtmıstık
ne hali varsa gorsun dıye
Sagolun,
En sonunda o olacak galiba. Işte herkesin çoluğu çocuğu sorumlulukları var. Mecbur katlanıyor coğu

1 yıl önce kendi yazdıklarımı başkası yazsa yok artık derdim. Ama malesef bunlar oluyor. Başka bir bayan arkadaşımızı kapıyla duvar arasına sıkıştırdı kadını zor aldılar elinden.

Bu ne demek! Kadın derneklerine yazsanız acaba sosyal medyada gündeme getirirler mi? Belki sirket rahatsiz olur

Ağzına kürekle vursanıza hadsizin :KK11:böyle insanların olduğuna inanmakta gerçekten güçlük çekiyorum neyine güveniyor bunlar acaba . Hayır bigun manyağın birine denk gelip elinde kalcaklar farkında degiller.

Yetistiremediginiz isler olabilir elbette zamanlamalarin fizibil olmadigini yazili bildirmeniz yeterli. Atiyorum bir is geldi yetismeyecegini biliyorsaniz bilgilendirip elinizden geleni yapacaginizi soyleyin.

Sirkulasyonu elbette dilekcenizde belirtin bu da sayet olursa dava surecinde onemli bir koz, ancak ben davaya kalacaginizi sanmiyorum.
Çok tesekkurler cevaplarınız için. Allah kurtarsın insallah

Muhtemelen insan gibi bağırmayacak, höykürecek, üzerime yürüyecek. Off inanın çok korkuyorum

bu tıpler karsısında sesı cıkan bırını grunce ne yapacagınu sasırır hemen alttan alır bunun ıcın senın sesın onunkınden gur cukmalı hıc korkck bısey yok en fazla kvulursun dovecek halı yok ya sıkıyrsa sacınun telıne dkunsun

Ağzına kürekle vursanıza hadsizin :KK11:böyle insanların olduğuna inanmakta gerçekten güçlük çekiyorum neyine güveniyor bunlar acaba . Hayır bigun manyağın birine denk gelip elinde kalcaklar farkında degiller.
Gerçekten öyle yaa insan müsveddesi. Insanlar nasıl cinnet geçiriyor anlıyorum artik

bu tıpler karsısında sesı cıkan bırını grunce ne yapacagınu sasırır hemen alttan alır bunun ıcın senın sesın onunkınden gur cukmalı hıc korkck bısey yok en fazla kvulursun dovecek halı yok ya sıkıyrsa sacınun telıne dkunsun
Her zaman dik duran ve dik durmayı öğütleyen ben, kemiklerime kadar korkuyorum. Yaşadıklarımı hazmedemiyorum. Bi vesile eşiyle bi ortamda tanıştım. Kadının gözündeki korkuyu anlatamam :(

Inanamıyorum... siz iş basvuruları yapın o halde bir yandan.
1-2 yerle görüştüm, ama randevularıma gidemedim. Güvenlik bile izni olmadan kapıdan çıkarmıyor. Haftaya bir randevu daha var, sabahtan doktora gitsem öğleden sonra görüşmeye gitsem diye düşündüm. Ertesi gün yine cehennem. Dün 1 arkadaşın babası ağir bir ameliyat oldu. Kadın gitmem gerekiyor diyor, bu öküz de sen mi gireceksin ameliyata otur oturduğun yerde diyor. Kadin 13 yildir calisiyor, tazminatini yakamaz ev kredisi oduyor. Aksama kadar aglaya aglaya calisti

1-2 yerle görüştüm, ama randevularıma gidemedim. Güvenlik bile izni olmadan kapıdan çıkarmıyor. Haftaya bir randevu daha var, sabahtan doktora gitsem öğleden sonra görüşmeye gitsem diye düşündüm. Ertesi gün yine cehennem. Dün 1 arkadaşın babası ağir bir ameliyat oldu. Kadın gitmem gerekiyor diyor, bu öküz de sen mi gireceksin ameliyata otur oturduğun yerde diyor. Kadin 13 yildir calisiyor, tazminatini yakamaz ev kredisi oduyor. Aksama kadar aglaya aglaya calisti

Haysiyetsiz ya. Sikayet edemiyor musunuz topluca bu adamı? Hep berabe rmahkemeye falan. Ay bu ne ya.

aile hekiminden bol bol rapor al
Teşekkürler, bir arkadaş daha söyledi bunu. Acaba bu yüzden tazminatsız çıkarma hakkı olur mu? Yalnız yaşıyorum ve bir süre kendimi idare edebilmeliyim. Öyle psikolojimi bozdu ki sanki işsiz kalmayım derken yağmurdan kaçarken doluya tutulacakmışım gibi bir korku var icinde

Gözlerim açık okuyorum resmen :KK57:
Ne biçim biri bu...

Back
X