İşten kovulmayi hazmedemiyorum

Eee madem boş degildin yeşil ışık yaksaydin. ..adam dun 1 bugun 2 hemen seninle yatmak mi istedi de tavır yaptın?
Tavir yapmadım aslında belli de ettim ama o ondan önce biseyleri itiraf ettirmek istedi bana yani ilişkiyi benim baslatmami istedi buluşma teklif ediyo sonra itiraf etmeyince u dönüşü yapuyo
Patron haklıymış.
Teşekkürler görüşün için

Tavir yapmadım aslında belli de ettim ama o ondan önce biseyleri itiraf ettirmek istedi bana yani ilişkiyi benim baslatmami istedi buluşma teklif ediyo sonra itiraf etmeyince u dönüşü yapuyo vs.
Emin olmak istedi herhalde..kendisi seneden hoşlanıyorum dedi mi?

Sürekli imalarda bulunuyordu iste gece seni düşünüyorum belki iste buluşalım mi söyle güzelsin böyle güzelsin falan ordaki çalışan abla da damlayı istediğin belli ediyosunuz demiş oda kafaya taktım bu kızı olacak olacak demis

Hoşlanıyorum demiş sana.sende hoslaniyorsun...soyleseydin o zaman...valla anlamadim😆

Sürekli imalarda bulunuyordu iste gece seni düşünüyorum belki iste buluşalım mi söyle güzelsin böyle güzelsin falan ordaki çalışan abla da damlayı istediğin belli ediyosunuz demiş oda kafaya taktım bu kızı olacak olacak demis
Bu adam bildiğin barzo.
Uzak dur derim.
İşi de onun olsun, sevgisi de.

Hoşlanıyorum demiş sana.sende hoslaniyorsun...soyleseydin o zaman...valla anlamadim😆
Tabi bende de hata var fazla naz aşık usandirir misali yüz vermedim pek verdim de vermedim gibi oldu şimdi de ben psimanim ama adam da tık yok napmaliyim geri yazamam da işten kovdu

İstediğiniz cevabı veriyorum . Arayın size karşı boş değilim diyin. İşinize geri dönün bir süre sonra sizden hevesini aldıktan sonra geri işten kovar nasılsa ,o süre de çalışmış olursunuz
Heveslik bı durum yok bı ilişki yaşanır olursa olur olmazsa herkes yoluna ayrıca aramam da sorduğum soru geri yazar mıydi ben bi adım atmam ve niye bu kadar yükseldiniz

Heveslik bı durum yok bı ilişki yaşanır olursa olur olmazsa herkes yoluna ayrıca aramam da sorduğum soru geri yazar mıydi ben bi adım atmam ve niye bu kadar yükseldiniz
O iş yerinde ki ömrün adamin sana ilgisi bitene kadar, bunu anlayamiyo musun? Iliski yok diye seni kovan adam, hevesi gecince senle isi bitince seni tutar mi? Seni yollar, yeni avlarin pesine düşer

O iş yerinde ki ömrün adamin sana ilgisi bitene kadar, bunu anlayamiyo musun? Iliski yok diye seni kovan adam, hevesi gecince senle isi bitince seni tutar mi? Seni yollar, yeni avlarin pesine düşer
Dışardan bakınca öyle duruyo ama ben de bazı konularda haksizim ve öyle önüne gelen salça olan bı adak degil

Yukselmedim . İşinizi çok sevdiğinizi söylediğiniz için yazdım. Adam karsilik görmediği için sizi işten çıkarmış,yarın başka birşeyden yine çıkarır. Bu profesyonelce değil. Adamin vicdanına bağlı orada çalışmanız. Başka bir iş bulup hayatınıza bakın

Back
X