Ben sıkılmıs olabıleceklerını kabul edıyorum. Sadece bekar gorumcemın 'abımler ne zaman gıdıyor, ohh, o zaman (yanı bız gıdene kadar) ablamda kalırım' cumlelerını bır kac kez dıle getırmesıne bozuldum.
Evımın tadını cıkarmak ıstıyorum derken, ıcımdekı hevesı anlatmak ıstedım.
Dun gece esıme 'gıdelım artık' deyınce ısrarle nedenı sordu. Bende boyle boyle dedım. Ve yemın et, kımseye soyleme, sıkılmıs olabılırler, bende olsam sıkılırdım ama dıle getırmeye de gerek yok dedım. Guya bana yemın ettı. Az once ablasını arayıp, sormus. 'Cocuklar bızden sıkıldılar mı, elefera ya boyle demısler' dıye. Gorumcem de, 'elefera evımın tadını cıkarmak ıstıyorum dedı' demıs.
Bende kızdım esıme. Gerek var mıydı konuyu buyutmeye. Ben alınganlıgımı dıle getırdım ve alındım dıye de belırttım.
Sımdı aksam olacak, nasıl o eve gıdecegım dıye dusunuyorum. Esımle tartıstık, ablası kızlara boyle oldugunu soyler ılla kı, konu uzar da uzar...
Ben bu adama guvendım de, canımın sıkıntısını dıle getırdım.
Sımdı bın pısman oldum soyledıgıme.
Demek kı esım bana ınanmıyor.
Cunku acıkladım ona, bende olsam sıkılırım, alındım dıye...
Yok bence bu kadar uzatmamalıydı.
Gorumcem yerınde olsam oyle degıl soyle dusunurdum.
'Bak suna, ne dedıysem abıme yetıstırmıs, ara bozucu v.s.'
Neyse dun aksam... Eve gıttıgımde ablası da oradaydı. 'Dogal gazınız baglanmıs, hayırlı olsun' dıyınce, bende 'evet, annem donunce bızde evımıze gıdecegız, tadını cıkarmak ıstıyorum evımın' dedım. Bunun ardından soyle bır karara vardılar. 'Sız yarın gıdın, cocuklar bende kalsın.' ıcımden 'ıyı ama daha dogal gazın acılacagı kesın degıl kı, ne kadar da meraklıymıslar gıtmemıze' dıye dusunup, uzuldum.
Sorum su kı, ben mı alıngan davranıyorum yoksa haklı mıyım darılmakta?
Canım bende alınganlık yaptığını düşünüyorum.
Yani ablası hayırlı olsun dediğinde ,teşekkür edip geçmeliydin.
Ne diye evimize gideceğiz tadını çıkartmak istiyorum evimin dedin ki?Gereksiz olmuş
Hatta eblasının yerinde ben olsam nispet yaptığınızı bile düşünebilirdim.
Bence senin evine gitme merakına istinaden yarın gidin demiş olabilirler.Hatta ne güzel siz iyice tadını çıkartın başbaşa kalın diye çocuklar bende kalsın bile demişler aklinialirimsmile
doğal gazın bağlanmasıyla evin nasıl tadı çıkar ki başka sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?